June 17, 20159 yr Odličan Đuričić, vrlo fin i Pešić. Neočekivano smo konkretni, mislio sam da će Dodić da odigra Ćurčito, sa brdo defanzivaca i defanzivnih veznjaka.
June 17, 20159 yr izgubićemo naravno na kraju, ali igra stvarno fino izgleda. biće mastnih transfera ovog leta
June 17, 20159 yr Ja vidim neku slicnu filozofiju igre u svim uzrastima s tim da A reprezentacija izgleda za sada najgore. Mislim da je nesto o tome pricao i Milosevic koji je kao odgovoran za sve reprezentacije.
June 17, 20159 yr Kako ga je Can poslao po burek :( Can je desnjak i prodao mu je foru da ce sutirati lijevom nogom.
June 17, 20159 yr Mada me se Pešić nije toliko dojmio. Hoću Milunovića Pešić je imao par dobih pasova i otvarao je akcije što je jako bitno. Takođe, nudi se i aktivan je u kretnji što ja jako cenim kod napadača. Mislim da sam video samo jedan potez, čini mi se kasno dodavanje. Biće interesantno da li će Dodić probati da otvori i drugu stranu, tako što će ubaciti pravo krilo i koga bi menjao u tom trenutku. Đuričić je odličan, Čaušić igra vrlo pristojno. Brašanac je najslabiji, Jojić tanak ali igra van pozicije, pri čemu nije dobro igrati bez defanzivnog veznog u ovakvom meču.
June 17, 20159 yr Can je desnjak i prodao mu je foru da ce sutirati lijevom nogom. Zaboravio sam i jogurt.