Nemanja Posrbica Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Češka vodi na poluvremenu protiv Danske 1:0. Dobra stvar je što Danska izgleda onako kako sam mislio da će naša repka da izgleda, a loša stvar je što Češka igra pristojno i zna šta ume, a šta ne. Gol za Čehe je dao desni bek Kaderabek nakon prodora sa vrha kaznenog kontra nogom. Danas ga je Sparta prodala Hoffenheimu za 3,5 miliona evra. Igra vrlo pristojno i za A selekciju Češke.
Frank Pembleton Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Braaaate 1 Živa gost u vestima 92-ke. Verovatno će biti spektakularno! Poslato sa WC šolje by BVK
porucnik vasic Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Због колике кинте ми изгубисмо Макасимовића?
Milosh76 Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Nije hteo da potpise ugovor i mogao je da ode sa punih 18, isto kao i Filip Jankovic i jos par iz te generacije.
Timmi Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 (edited) Češka vodi na poluvremenu protiv Danske 1:0. Dobra stvar je što Danska izgleda onako kako sam mislio da će naša repka da izgleda, a loša stvar je što Češka igra pristojno i zna šta ume, a šta ne. Gol za Čehe je dao desni bek Kaderabek nakon prodora sa vrha kaznenog kontra nogom. Danas ga je Sparta prodala Hoffenheimu za 3,5 miliona evra. Igra vrlo pristojno i za A selekciju Češke. danska je daleko bolji tim i od ceha i od nas. imaju par igraca koji su klasa za sve iz obe ekipe. stojkovic ipak ispred petkovica na desnom beku, brasanac i causic dm-ovi, cetvorka ispred ocekivana. svabo ce nas ruzno. Edited June 17, 2015 by Timmi
Nemanja Posrbica Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Đuričić ili Jojić? Čaušić nije defanzivni vezni. Solidna Danska u IIp, mada su bili baš tanki u Ip. Moraće trener malo da promeša sastav ako misli da nešto uradi protiv nas od remija i Nemaca.
levi Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Ala je moderacija uterala strah. Zašto sve na ovom topicu, otvorite bar za u21
Timmi Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 (edited) Đuričić ili Jojić? Čaušić nije defanzivni vezni. Solidna Danska u IIp, mada su bili baš tanki u Ip. Moraće trener malo da promeša sastav ako misli da nešto uradi protiv nas od remija i Nemaca. e pa na ovoj grafici jeste. a djuricic svakako nema veze s tom pozicijom. @badilko prenosi arena 1 Edited June 17, 2015 by Timmi
Nemanja Posrbica Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 (edited) Čaušić je graditelj igre. Živo me zanima ko će na krilo, Jojić ili Đuričić. Jojić je to par puta igrao. Marko Nikolić i ovaj voditelj, ne zna se ko je gori. Nikolić je prepotentan i bezobrazan, a komentator svaki put se pred njim savija kao vrba, a kao pokušava da ga isprovocira. Prošle godine kada smo pukli derbi na JNA, bilo mi je krivo iz dva razloga, prvi je bio što smo igrali odličan fudbal to proleće i zaslužili smo da pobedimo, a izgubili smo, a drugi razlog je taj što sam znao da će pobeda Partizana da ostavi ćelavog na klupi. Dule Vujošević u nastajanju, psihološki profil. Na svu sreću dobio je otkaz par meseci kasnije. Edited June 17, 2015 by Nemanja Posrbica
kud u maglu Simoviću Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 zar čaušić i brašanac nisu dmc-ovi, jojić i srnić po krilu a đuričić u sredinu. valjda.
John Coltrane Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Bright Billy onaj YT kanal ne sljaka u Srbistanu, muka mi je od ovog sa Arene.
Recommended Posts