Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

Češka vodi na poluvremenu protiv Danske 1:0. Dobra stvar je što Danska izgleda onako kako sam mislio da će naša repka da izgleda, a loša stvar je što Češka igra pristojno i zna šta ume, a šta ne. Gol za Čehe je dao desni bek Kaderabek nakon prodora sa vrha kaznenog kontra nogom. Danas ga je Sparta prodala Hoffenheimu za 3,5 miliona evra. Igra vrlo pristojno i za A selekciju Češke.

• Replies 42.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1682

• levi

1124

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

994

Posted

Braaaate 1 Živa gost u vestima 92-ke. Verovatno će biti spektakularno!

Poslato sa WC šolje by BVK

Posted

Због колике кинте ми изгубисмо Макасимовића?

Posted

Nije hteo da potpise ugovor i mogao je da ode sa punih 18, isto kao i Filip Jankovic i jos par iz te generacije.

Posted (edited)

Češka vodi na poluvremenu protiv Danske 1:0. Dobra stvar je što Danska izgleda onako kako sam mislio da će naša repka da izgleda, a loša stvar je što Češka igra pristojno i zna šta ume, a šta ne. Gol za Čehe je dao desni bek Kaderabek nakon prodora sa vrha kaznenog kontra nogom. Danas ga je Sparta prodala Hoffenheimu za 3,5 miliona evra. Igra vrlo pristojno i za A selekciju Češke.

danska je daleko bolji tim i od ceha i od nas. imaju par igraca koji su klasa za sve iz obe ekipe.

stojkovic ipak ispred petkovica na desnom beku, brasanac i causic dm-ovi, cetvorka ispred ocekivana. svabo ce nas ruzno.

Edited by Timmi
Posted

Đuričić ili Jojić? Čaušić nije defanzivni vezni.

Solidna Danska u IIp, mada su bili baš tanki u Ip. Moraće trener malo da promeša sastav ako misli da nešto uradi protiv nas od remija i Nemaca.

Posted

Ala je moderacija uterala strah. Zašto sve na ovom topicu, otvorite bar za u21

Posted

Prenosi neko srbija- nemacka?

Posted (edited)

Đuričić ili Jojić? Čaušić nije defanzivni vezni.

Solidna Danska u IIp, mada su bili baš tanki u Ip. Moraće trener malo da promeša sastav ako misli da nešto uradi protiv nas od remija i Nemaca.

e pa na ovoj grafici jeste. a djuricic svakako nema veze s tom pozicijom.

@badilko prenosi arena 1

Edited by Timmi
Posted (edited)

Čaušić je graditelj igre. Živo me zanima ko će na krilo, Jojić ili Đuričić. Jojić je to par puta igrao.

Marko Nikolić i ovaj voditelj, ne zna se ko je gori. Nikolić je prepotentan i bezobrazan, a komentator svaki put se pred njim savija kao vrba, a kao pokušava da ga isprovocira. Prošle godine kada smo pukli derbi na JNA, bilo mi je krivo iz dva razloga, prvi je bio što smo igrali odličan fudbal to proleće i zaslužili smo da pobedimo, a izgubili smo, a drugi razlog je taj što sam znao da će pobeda Partizana da ostavi ćelavog na klupi. Dule Vujošević u nastajanju, psihološki profil. Na svu sreću dobio je otkaz par meseci kasnije.

Edited by Nemanja Posrbica
Posted

zar čaušić i brašanac nisu dmc-ovi, jojić i srnić po krilu a đuričić u sredinu. valjda.

Posted

Bright Billy onaj YT kanal ne sljaka u Srbistanu, muka mi je od ovog sa Arene.