Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

Ko je dobio crveni, morao sam da izađem? I za šta?

Prosao izmedju Zivkovica i Gajica i onda ga Gajic ocigledno povukao za dres i oborio,

cist karton

• Replies 42.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1682

• levi

1124

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

993

Posted

Madjari izudarase zesce nase i opet mi ostadosmo sa igracem manje.

Posted

Gaćinović izuzetno znači timu, mislio sam da ne može da igra, njegov ulazak je razvukao dodatno zadnju liniju i uz malo sreće smo dali gol. I dalje imamo problem da realizujemo šanse iz napada, sve sami prekidi i onaj jedan iz kontre.

Posted

Sada vezni red mora bolje da trči, igramo sa samo četiri od kojih su trojica igrača koji igraju bez zamene skoro celo prvenstvo i igrač sa stomačnim virusom.

Posted

Idealno da ovim papanima sevnemo gol iz kontre. I pored gola Saponjica, meni Mandic deluje mnogo opasnije.

Posted (edited)

...

Edited by Geo
Posted

Nije trazio mijat ruku nego opasnu igru. I bila je i te kako. Sudija se odlicno krece i deluhe sigurno, ali ima nekoliko ozbiljnih gresaka. Na tabanje se ne treba zaliti takav je kriterijum... Jjedino ne kapiram sto onaj folirant madjar nije kod gajica u svlacionici. I penal nam nije sviran (ruka pred kraj)... Greota bi bila da ne pridjemo. Ili bolje reci da oni prodju.

Posted

Dok sam gledao, ono udaranje igrača bez lopte je sudijin nsjveći prpust. Čak mislim da je pre pomoćni tu kriv, jer nije gledao, a ne glavni. Ali da mlate, mlate...

Posted

Kako sto Rajkovoc sa penalima?

Sve brani.

Posted

Dok sam gledao, ono udaranje igrača bez lopte je sudijin nsjveći prpust. Čak mislim da je pre pomoćni tu kriv, jer nije gledao, a ne glavni. Ali da mlate, mlate...

I meni se čini da je samo malo više kartona trebao da podeli Mađarima, ostalo je odsvirao kako ja volim - ostavio je da bude tečan meč.

Posted

Meni je u ovoj ekipi antonov najvece (pozitivno) iznenadjenje...

Posted

Jbt ovi Madzari jedva prelaze centar sa igracem vise...

Posted

Sudija lepo presudjuje prekrsaje, ali ima problem sa disciplinskim merama