sekretar Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 Ko je dobio crveni, morao sam da izađem? I za šta? Prosao izmedju Zivkovica i Gajica i onda ga Gajic ocigledno povukao za dres i oborio, cist karton
Miljenko Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 Madjari izudarase zesce nase i opet mi ostadosmo sa igracem manje.
Nemanja Posrbica Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 Gaćinović izuzetno znači timu, mislio sam da ne može da igra, njegov ulazak je razvukao dodatno zadnju liniju i uz malo sreće smo dali gol. I dalje imamo problem da realizujemo šanse iz napada, sve sami prekidi i onaj jedan iz kontre.
Nemanja Posrbica Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 Sada vezni red mora bolje da trči, igramo sa samo četiri od kojih su trojica igrača koji igraju bez zamene skoro celo prvenstvo i igrač sa stomačnim virusom.
John Coltrane Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 Idealno da ovim papanima sevnemo gol iz kontre. I pored gola Saponjica, meni Mandic deluje mnogo opasnije.
adasevic Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 Nije trazio mijat ruku nego opasnu igru. I bila je i te kako. Sudija se odlicno krece i deluhe sigurno, ali ima nekoliko ozbiljnih gresaka. Na tabanje se ne treba zaliti takav je kriterijum... Jjedino ne kapiram sto onaj folirant madjar nije kod gajica u svlacionici. I penal nam nije sviran (ruka pred kraj)... Greota bi bila da ne pridjemo. Ili bolje reci da oni prodju.
radisa Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 Dok sam gledao, ono udaranje igrača bez lopte je sudijin nsjveći prpust. Čak mislim da je pre pomoćni tu kriv, jer nije gledao, a ne glavni. Ali da mlate, mlate...
Nemanja Posrbica Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 Dok sam gledao, ono udaranje igrača bez lopte je sudijin nsjveći prpust. Čak mislim da je pre pomoćni tu kriv, jer nije gledao, a ne glavni. Ali da mlate, mlate... I meni se čini da je samo malo više kartona trebao da podeli Mađarima, ostalo je odsvirao kako ja volim - ostavio je da bude tečan meč.
adasevic Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 Meni je u ovoj ekipi antonov najvece (pozitivno) iznenadjenje...
Apollo Creed Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 Jbt ovi Madzari jedva prelaze centar sa igracem vise...
sekretar Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 Sudija lepo presudjuje prekrsaje, ali ima problem sa disciplinskim merama
Recommended Posts