Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacija Srbije

Featured Replies

• Replies 45k
  • Views 3.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Друже, навијаш за тим за чију утакмицу карте нису у продаји већ мораш директно у СНС централу да се упишеш у странку и онда ти дају карту, сендвич и бесплатан превоз у припиздину где репрезентација иг

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Na sve to, drzava angazuje batinase da tuku ljude na Marakani, a niko od igraca ne staje u zastitu ljudi koji su dosli da ih podrze.

Posted Images

vidim sad da mu je stutgart zabranio igranje, ali ce zahvaljujuci diplomatskoj misiji™ ipak igrati.

Edited by Timmi

Ja sam skontao da ipak nece igrati i pored misije, ali da ce nam misija umesto povredjenog stojiljkovica obezbediti mitrovica...

Inace jedini preostali spic je pesic (bio hit prosle godine u jagodini sad je u francuskoj)

Edited by adasevic

jel ovo tacan spisak za ep, posto an njemu nema kostica?

http://www.uefa.com/under21/season=2015/teams/team=200147/squad/index.html

Kostić je izgleda odjebao Dodića; Čavrić umesto njega. Stojiljković se povredio i menja ga Trujić.

Iskreno, idemo jako oslabljeni u Češku i prolazak grupe ili peto mesto je skoro pa nemoguć zadatak.

Sutra u 6:30 bi trebali da imamo najjaci sastav na terenu ( izuzev onog desnog beka sto je dobio crveni) ?

Sutra u 6:30 bi trebali da imamo najjaci sastav na terenu ( izuzev onog desnog beka sto je dobio crveni) ?

Da. Kao što rekoh, Ameri igraju su ostali bez četiti igrača (dve povrede i dve suspenzije) i u vezi i napadu imaju samo 7 igrača za rotaciju. Tako da bi scouting trebao da bude lakše odrađen. Prilično su nam igrači fizički jači od njihovih, što može da bude problem u odbrani, pogotovo ako budemo morali da jurimo rezultat. Solidni smo favoriti na kladionicama, takva je i moja procena.

Zahvaljujem, ladno mi je interesantnija ta utakmica nego ova veceras . Kupili me klinci zalaganjem(odnosom prema dresu) i samim kvalitetom igre ....

Danci su do sada znali zesce kiksavati na svom terenu, od BIH, Armenije...

Na SK Armenija - Portugal, domaći bolji u prvih 13 minuta.

Tipujem na 0:1.

Auuuu kakav gol Armenije iz slobodnog udarca, rekao bih, sa preko 30 metara od prečke, prejebeno :Hail:

Edited by Babu Bhatt

stojković - ivanović - maksimović - nastasić - kolarov - fejsa - matić - tošić - ljajić - l. marković - mitrović

4-2-3-1

Svaba o simboliKi

stojković - ivanović - maksimović - nastasić - kolarov - fejsa - matić - tošić - ljajić - l. marković - mitrović

4-2-3-1

Југословенски састав™. :fantom: