mandingo Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 prelepo. osim sto nije bilo nijednog (iz fudbalske perspektive) razloga da se prvenstvo dodeli kataru, sad jos i ovo. ostaje nada da ce im oduzeti svetsko... mislim da bi i istraga, koju bi predvodio inspektor kluzo licno, otkrila masovnu korupciju u procesu dodeljivanja domacinstva.
Dr Arslanagić Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 Nikad ne reci nikad... Ko zna dokle će se prostirati Islamska država 2022.
porucnik vasic Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Nikad ne reci nikad... Ko zna dokle će se prostirati Islamska država 2022. +10
Nemanja Posrbica Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Radosav Petrović je neuništiv. Opet je na spisku, ladno će za koju godinu da ima više mečeva od Džajića, a ni Stanković ne deluje nedostižno.
ZokiAsov Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Radosav Petrović je neuništiv. Opet je na spisku, ladno će za koju godinu da ima više mečeva od Džajića, a ni Stanković ne deluje nedostižno. Mrzis ga sto je grobar. Decko igra ko car u gencleru, malo malo pa zabije gol za spice.
borris_ Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Sto ne znaci da igra ko car ako zabije gol na svakoj desetoj utakmici (mozda i igra ali ovo sto si napisao nije nikakav dokaz). Ovo je spisak: Golmani: Vladimir Stojković (Makabi Haifa), Željko Brkić (Kaljari), Milan Lukač (Partizan); Odbrana: Branislav Ivanović (Čelsi), Dušan Basta (Lacio), Aleksandar Kolarov (Mančester Siti),Matija Nastasić (Šalke), Nenad Tomović (Fiorentina), Nikola Maksimović (Torino), Duško Tošić(Genčlerbirli), Ivan Obradović (Mehelen); Sredina teren: Nemanja Matić (Čelsi), Radosav Petrović (Genčlerbirli), Luka Milivojević(Olimpijakos), Nemanja Gudelj (AZ Alkmar), Filip Đuričić (Sautemtpon), Adem Ljajić (Roma),Zoran Tošić (CSKA Moskva), Dušan Tadić (Sautempton), Filip Kostić (Štutgart); Napad: Aleksandar Mitrović (Anderleht), Lazar Marković (Liverpul), Petar Škuletić (Lokomotiva Moskva); Da li je tu bilo mjesta za neke druge igrace, ne znam.
ZokiAsov Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Sto ne znaci da igra ko car ako zabije gol na svakoj desetoj utakmici (mozda i igra ali ovo sto si napisao nije nikakav dokaz). Ovo je spisak: Golmani: Vladimir Stojković (Makabi Haifa), Željko Brkić (Kaljari), Milan Lukač (Partizan); Odbrana: Branislav Ivanović (Čelsi), Dušan Basta (Lacio), Aleksandar Kolarov (Mančester Siti),Matija Nastasić (Šalke), Nenad Tomović (Fiorentina), Nikola Maksimović (Torino), Duško Tošić(Genčlerbirli), Ivan Obradović (Mehelen); Sredina teren: Nemanja Matić (Čelsi), Radosav Petrović (Genčlerbirli), Luka Milivojević(Olimpijakos), Nemanja Gudelj (AZ Alkmar), Filip Đuričić (Sautemtpon), Adem Ljajić (Roma),Zoran Tošić (CSKA Moskva), Dušan Tadić (Sautempton), Filip Kostić (Štutgart); Napad: Aleksandar Mitrović (Anderleht), Lazar Marković (Liverpul), Petar Škuletić (Lokomotiva Moskva); Da li je tu bilo mjesta za neke druge igrace, ne znam. Srpdam se malo, ne znam kako igra, ne pratim bas tursku ligu. Verovatno ne igra ko govno ako je odigrao 19 utakmica ove sezone.
Nemanja Posrbica Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Nikoga ja ne mrzim. Iskreno, ja se ne primam na reprezentativni fudbal, ali je neverovatno da Petrović ima 40 mečeva za reprezentaciju Srbije i pri čemu je konstantno pozivan u reprezentaciju od davne 2009. Kolarov ima 52 meča i četiri godine više od njega. Ako izuzmemo povređene ovo je to što Srbija može da ponudi u ovom trenutku, manje-više.
Nemanja Posrbica Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 (edited) Da budem fer, kada su Kuzmanović i Fejsa povređeni, Medojević ne igra, Petrović postaje najiskusnija četvrta opcija u veznom redu. Meni su svakako Radoja i SMS daleko potentniji igrači od Race, ali su ostavljeni na U-21 spisku. edit. Možda sam nekoga ispustio iz vida. Edited March 20, 2015 by Nemanja Posrbica
Milosh76 Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Ali povredjeni Lukac pre Rajkovica [emoji38] Bravo govedo nesposobno!
gone fishing Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 pa tako je to kod nas, mlade selekcije služe za postizanje "uspeha" pa se tamo šalju igrači koji su ih odavno prerasli, mi bi (da je kojim slučajem naš) lažnog ronalda držali u mladoj selekciji do 23 godine kako bi tzv selektori mogli da se diče uspešnim nastupima na euro u21 šampionatima - raća je ladan ko špricer, sećate se kako je driblao švabu u naših 16 metara negde pri kraju meča dok su oni jurišali da izjednače na sp 2010, pa samo zbog tog izazivanja nepotrebne opasnosti u jednom takvom meču kada je podigao kolektivni pritisak nacije na 200, ga treba zaobilaziti za rep. ^_^
reginald Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Petrovica je prvi pozvao Antic cini mi se. Tada su u vezi igrali Stankovic, Milijas, Kuzmanovic, Kacar i on. Lijevog beka igrao je Obradovic. Kolarova Antic nije zvao ili mu je grijao klupu. Mislim da je Raca bolji igrac od Milivojevica i Fejse. O Medojevicu nemam pojma. Kacar je nedavno igrao dvije cijele utakmice, bio dobar, ali ga je debil od trenera vratio na klupu kada se Bahrami oporavio. Sada dobija 20-30 minuta.
Recommended Posts