Cash Posted November 25, 2014 Posted November 25, 2014 Ћути, може и горе. +1 zamisli da smo doveli Tumbu ili vratili Pizona
Cash Posted November 25, 2014 Posted November 25, 2014 Midle dobijamo Portugal, nece Ronaldo znati sta ga je snaslo kad Čure postavi jedan bunker i kad im Markovic uvali 1 iz kontre.
Geo Posted November 25, 2014 Posted November 25, 2014 (edited) Добро је Толе није најгори јер је ваш, тако да то јесте чиста паткометрија. Ne, nego sam se uverio da je deset puta sposobniji od ovih lopina luzera koji su sada na celu Partizana , a koji su minimum u rangu ovih sto hoce da ga smene i trenutno vise nego uspesno vode drugi Beogradski klub (pretpostavljam da si odusevljen njihovom strucnoscu i organizacionim sposobnostima , pa ih zelis i na celu saveza ), Jesam naravno za promene ali za one koje vode na bolje, a ne za one kojima je iskljucivi cilj da pometu i ono malo para sto je ostalo u sefu ... Edited November 25, 2014 by Geo
gervasius twinkleminkleson Posted November 25, 2014 Posted November 25, 2014 Curcic Ne nego Djoincevic..
Kreator Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 Drulović: Ljajić je otišao zbog sukoba sa Ivanovićem! „Mislim da Adem nije hteo da narušava atmosferu u ekipi posle meča sa Francuskom. Subotić mi je rekao kako se ne oseća prijatno u taboru Orlova“, poručio Drulović http://www.mozzartsport.com/vesti/drulovic-ljajic-je-otisao-zbog-sukoba-sa-ivanovicem/90685 Šta je sad ovo? deluje da je ivanović kapiten problem u našoj ekipi? ne znam, teško mogu u ovo da poverujem..meni ivanović deluje kao cool lik. možda grešim..
MiddleClass Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 Bane je imao problem sa Vidićem, Mihom i sada Ljajićem.
ZokiAsov Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 To je jedno vrzino kolo, skup ludila sastavljenih od vise ludila na jednom mestu, a sve je zapoceo Vidic kada je oterao Kezmana iz reprezentacije.
MiddleClass Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 Po stoti put. Neka ga je otjerao kad je Mateja počeo da prebira po krvnim zrncima (srpskim i pravoslavnim) igrače. Po hiljaditi put. Da ja znam to je počelo od Piksi, Deja i Mijata, a sumnjam da nije tako bilo i u Sfrj.
Recommended Posts