Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

• Replies 42.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1678

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

990

Posted

RIP repko!

Ћути, може и горе.

Posted

Ћути, може и горе.

+1 zamisli da smo doveli Tumbu ili vratili Pizona

Posted

Midle dobijamo Portugal, nece Ronaldo znati sta ga je snaslo kad Čure postavi jedan bunker i kad im Markovic uvali 1 iz kontre. :naughty:

Posted (edited)

Добро је Толе није најгори јер је ваш™, тако да то јесте чиста паткометрија.

Ne, nego sam se uverio da je deset puta sposobniji od ovih lopina luzera koji su sada na celu Partizana ,  a koji su minimum u rangu ovih sto hoce da ga smene i trenutno vise nego uspesno vode drugi Beogradski klub (pretpostavljam da si odusevljen njihovom  strucnoscu i organizacionim sposobnostima , pa ih zelis i na celu saveza ),

Jesam naravno za promene ali za one koje vode na bolje, a ne za one kojima je iskljucivi cilj da pometu i ono malo para sto je ostalo u sefu ...

Edited by Geo
Posted

Curcic :lol:

Ne nego Djoincevic..

Posted

Drulović: Ljajić je otišao zbog sukoba sa Ivanovićem!

„Mislim da Adem nije hteo da narušava atmosferu u ekipi posle meča sa Francuskom. Subotić mi je rekao kako se ne oseća prijatno u taboru Orlova“, poručio Drulović

http://www.mozzartsport.com/vesti/drulovic-ljajic-je-otisao-zbog-sukoba-sa-ivanovicem/90685

Šta je sad ovo? deluje da je ivanović kapiten problem u našoj ekipi? ne znam, teško mogu u ovo da poverujem..meni ivanović deluje kao cool lik. možda grešim..

Posted

Bane je imao problem sa Vidićem, Mihom i sada Ljajićem.

Posted

To je jedno vrzino kolo, skup ludila sastavljenih od vise ludila na jednom mestu, a sve je zapoceo Vidic kada je oterao Kezmana iz reprezentacije. 

Posted

Po stoti put. Neka ga je otjerao kad je Mateja počeo da prebira po krvnim zrncima (srpskim i pravoslavnim) igrače.

Po hiljaditi put. Da ja znam to je počelo od Piksi, Deja i Mijata, a sumnjam da nije tako bilo i u Sfrj.