theanswer Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 (edited) Sad sam uhvatio na sos-u deo ove šarade,koji je ono dan mrmota,tačno sam se dobro ismejao. Hajlajt: ko je za prihvatanje predloga za odlazak koji sam podneo u avgustu? Niko. Ko je protiv? Ima li ko uzdržan? Znači,svi ste da ostanem? Dobro. tačno nemoguće,zaslužuje jedan :misko: Edited March 18, 2014 by theanswer
John Coltrane Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 Zar nije Jesic glasao za smenu?! Mislim nije da menja stvar, al' cisto ako je jedini imao muda to je za respekt.
assignment Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 Pa hvala Bobu te je Tole vredan sportski radnik te se u FSS-u dobro i planski radi... Mislim da nije toga, nebi bili ni blizu odlaska na SP/EP, nebi bili u trecem nego u petom sesiru... HVALA TOLE, samo napred!!!
kralj Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 Aman više sa tim odlaskom na SP. Sent from my iPad using Tapatalk
MangupIzCivilstva Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 Tole uvijek govori o planovima. Ili se radi na planu, ili po planu. Jedino sto svaki put kad kaze plan ja vidim Boldrika u FSS kako radi na "planovima".
Filipenko Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 (edited) Tole vodi u Brazil? Ali jebote, kako se ološ štiti, za ne verovati Edited March 24, 2014 by Filipenko
MiddleClass Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 (edited) Odvjetnici Davor i Zlatko Prtenjača te prof. dr. Martin Nolte tvrde da bi za FIFA-u najbolje bilo da priznaju svoju pogrešku u slučaju Šimunić, jer kako tvrde, krovna nogometna organizacija potpala je pod utjecaj i manipulacije velikosrpske politike i izrazito moćnog velikosrpskog lobija, koji je, kako kažu, na žalost svoje pipke pustio duboko i u hrvatsku politiku. http://www.index.hr/sport/clanak/evo-zalbe-sportskom-sudu-josip-simunic-je-zrtva-velikosrpske-urote-i-krse-mu-se-ljudska-prava/735558.aspx Edited March 24, 2014 by MiddleClass
Töölönlahti Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 Pravi se ekvivalent onome što je u svetu odbojke Svetska liga, eto prilike za intenzivnije i celogodišnjije zamlaćivanje još mafijaškijim toloselekcijama, koliko već za 4 godine. FUFA expanding revenue streams, zafalilo valjda novaca... http://www.bbc.com/sport/football/26762899
porucnik vasic Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 Pravi se ekvivalent onome što je u svetu odbojke Svetska liga, eto prilike za intenzivnije i celogodišnjije zamlaćivanje još mafijaškijim toloselekcijama, koliko već za 4 godine. FUFA expanding revenue streams, zafalilo valjda novaca... http://www.bbc.com/sport/football/26762899 Болест.
Töölönlahti Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 Inače, izašao je i ČPP o tome na Govno.com... Naročito mi se dopada odgovor na pretposlednje pitanje.
porucnik vasic Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 Inače, izašao je i ČPP o tome na Govno.com... Naročito mi se dopada odgovor na pretposlednje pitanje. Потпуни Орвел
MocaVukotic Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 Потпуни Орвел i posle onaj otvra topike o staaaarom fudbalu, a svi ga ubeđuju da je danas bolje, žal za mlados' kurac palac.... bolest bre. bosman, uefa, fifa, tim redom ide metastaza.
Dr Arslanagić Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 Do jaja je ovo. Mogao bi Tole da bude sledeći predsednik UEFA.
porucnik vasic Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 Do jaja je ovo. Mogao bi Tole da bude sledeći predsednik UEFA. Биће Мамињо.
Кристофер Лумумбо Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 (edited) sta igramo ovo protiv nemaca u novom sadu, neke kvalifikacije? bas lep gol je zavukao ovaj saponjic iz partizana. pobedu protiv svaba racunam kao znacajnu cak i u mladjim kategorijama. @porucnik vasic iz tvojih usta u bozje usi Edited March 31, 2014 by Кристофер Лумумбо
Recommended Posts