October 11, 2025Oct 11 7 minutes ago, MiddleClass said:Daj Kostova. Mora se brinuti o prodajiDecko fura akademsku bradicu xaxa, kako sutira.
October 11, 2025Oct 11 2 minutes ago, radisa said:Jel se sexlcate vremena kad je selektor bio Pižon, pa smo dobijali sve u kvalifikacijama sa 1:0 pa nije valjalo...Pa je bio Radomir & Antic, pa smo sve deljali u prvih 20 minuta, pa nije valjao...Bio je Muslin, slicno kao Pižon pistavio igru, pa nije valjao...Bitno da ovaj valja...Ne spominji Pižona 😂
October 11, 2025Oct 11 Hoće li neko zabraniti kockoglavom da centrira?Veće šanse imam ja iz Bg da pogodi našeg igrača
October 11, 2025Oct 11 Свичуј тренере на 6 месеци и добили би ову Албанију 3:0 без проблема. Нису проблем играчи, већ непостојање било каквог система игре. Све на хорук, ко овнови.
October 11, 2025Oct 11 1 minute ago, nautilus said:Drugari jedini razlog zašto mi gubimo kući od Albanije i zašto su nas unakazili Englezi je Piksi.Nema ovo veze, koliko god se mi zajebavaju, sa kvalitetom igrača. Jednostavno je, nemamo nikakvu igru, nikakav plan, koncept, naznake trenerove ideje.Pa naravno...Mozda ga i buse, a mozda je stvarno debil... ali ti igraci igraju neki profesionalni fudbal, jbem ga da ne mogu mimo njega sami nesto da probaju... Taj Vahovic ima neki nenormalan odnos golova i minuta ove godine, a za repku kurac... Ni ostali nisu bas klupirani da ne umeju da nesto odigraju... Cudno je sve to...
October 11, 2025Oct 11 Igrači iz našeg veznog reda su se bukvalno upoznali pre par dana...Zukić, Kostov, Stefan Mitrović...Da li je realno da niko u stručnom štabu reprezentacije bap ovoliko ne zna fudbal...
October 11, 2025Oct 11 Just now, Ayatollah said:Igrači iz našeg veznog reda su se bukvalno upoznali pre par dana...Zukić, Kostov, Stefan Mitrović...Da li je realno da niko u stručnom štabu reprezentacije bap ovoliko ne zna fudbal...Да, као да ставиш власника печењаре да ти води ЕПС. Баш чудно.