Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted
36 minutes ago, Tsai said:

Mogli bi i sa izraelom jednu prijateljsku da opicimo

Ovo je nešto bih očekivao od debila na vlasti i u savezu. Izrael i još da ubace jednu sa uvek neugodnim Azerbejdžanom.

• +1 1
  • Replies 42.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1685

• levi

1125

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

1000

Posted

Ja ne bih menjao pravila nego selektora....lakši je zadatak a i više bi nam pomoglo

• +1 2
Posted
7 minutes ago, JohnnyD said:

Ja bih ovde menjao pravila, da nije svaki blagi faul poslednjeg igraca automatski crveni, dobio si penal, ne mora i crveni osim ako nije klizanje, udaranje

To pravilo već postoji par godina. Bar se dosledno primenjuje u elitnim takmičenjima, beton lige slabo pratim

Posted

Odluka da se startuje sa 4 igrača u liniji odbrane (pri tom imaš dva kepeca za bekove) mi liči na ono Vučićevo, jel ste hteli da igram sa četiri pozadi ? Jel ste to hteli ? Pa recite mi šta oćete ?!?!

Posted
1 hour ago, Ted said:

ekstremno glup potez Gajića

glup za nas, pametan za njega - cska odmah produžuje i pojačava ugovor

Posted

Nema veze, na EP možemo da im uzvratimo. A da...

Posted

Jednom je Klemenete ovako izduvo od repstacije Baskije 

• +1 1
Posted

Ali koji mozak je smislio da ne igramo nijednu prijateljsku kuci do evropskog prvenstva? Nas teski olosi vode, ovo sto Piksi radi sa plasmanom na evropsko i svetsko je nezasluzeno sagledavajuci kompletnu sliku saveza i domace lige. Vrlo brzo ce doci period kada cemo kao neki Irci ili Islandjani samo da nestanemo sa fudbalske mape 10ak godina.

Posted (edited)
13 minutes ago, Medusa_trip said:

Na šta su ličili do crvenog?

I mene interesuje, ovo posle toga nista nije merodavno. Vidim ovde 

da smo napravili jednu finu kontru, Zivkovic primio loptu kao "preko omladinske" pa onda solidno sutirao.

Edited by JohnnyD
  • Hvala 1
Posted

Sve u svemu ništa, osim potencijalnih 0:1 i mozga bez crvenog za penal i 1:0. Dalje nisam ni gledao.

• +1 1
Posted

Karpin vec 30 godina ima 19 godina

• +1 1
  • Haha 4
Posted

До црвеног је био егал, оно класично уводно тактичко надмудривање.

Опет Пикси бриљира са изјавама, “Није битно да ли је 2, 3 или 4:0”, “Сигурно би све било другачије да није било црвеног”, “Небитна утакмица, боље изгубити сад кад је пријатељска” нема везе што смо последњу добру утакмицу одиграли пре годину и по дана против Норвежана.

Ова промена формације је тек лудило, имамо свега неколико пријатељских да колико толико утегнемо тим и он сад као експериметише у фазону хоћете с четири назад па ево вам.

На страну што немамо играче за ову формацију и како год да изгледамо у оној с три позади, то је једино што је смислено с обзиром на играчки кадар.

• +1 3
Posted (edited)

Mozda da proba s trojicom pozadi i 2 uingbeka koji to zaista jesu, umesto da to igraju ove bedne imitacije Drulovica i Savicevica

Edited by Ratamahatta