September 28, 20222 yr Sad kad nam uvedu sankcije, necemo ni otici u Katar. Bice ko '92, upasce recimo Italija umesto nas i na kraju osvojiti..
September 28, 20222 yr Nemoj molim te , imam i u kancelariji jednog doom scenaristu sa tvrdnjama da zbog rata ni neće biti prvenstva ne mogu te priče više da slušam
September 28, 20222 yr 3 minutes ago, Profesionalac said: Nemoj molim te , imam i u kancelariji jednog doom scenaristu sa tvrdnjama da zbog rata ni neće biti prvenstva ne mogu te priče više da slušam Kakav rat, par nedelja jos i UKrajinci ce da umarsiraju u Moskvu
September 28, 20222 yr 9 hours ago, Bogotac said: Bice bar jedno ili dva imena da prevrcemo ocima,mora tako inace ce terzione da crkne Pa nek crkne
September 29, 20222 yr A evo kako izgledaju šeširi iz kojih će se izvlačiti grupe za kvalifikacije za Euro 2024: PRVI ŠEŠIR: Holandija, Hrvatska, Španija, Italija, Danska, Portugal, Belgija, Mađarska, Švajcarska, Poljska. DRUGI ŠEŠIR: Francuska, Austrija, Češka, Engleska, Vels, Izrael, Bosna i Hercegovina, SRBIJA, Škotska, Finska. TREĆI ŠEŠIR: Ukrajina, Albanija, Norveška, Slovenija, Republika Irska, Island, Crna Gora, Rumunija, Švedska, Jermenija. ČETVRTI ŠEŠIR: Gruzija, Grčka, Turska, Kazahstan, Luksemburg, Azerbejdžan, tzv. "Kosovo", Bugarska, Island, Severna Makedonija. PETI ŠEŠIR: Slovačka, Severna Irska, Kipar, Belorusija, Litvanija, Gibraltar, Estonija, Letonija, Moldavija, Malta. ŠESTI ŠEŠIR: Andora, San Marino, Lihtenštajn Izvlacenje 9. oktobra.
September 29, 20222 yr Magyaro, Irska, tzv. Bugarska, Moldavija, San Marino Taman budemo treci i nek nas se u barazu svi plase
September 29, 20222 yr Ima, i to nam je gotovo u dzepu sad kad smo u Grupi A, ili kako se vec taj najvisi rang zove.
September 29, 20222 yr 1. Mađari, Poljaci, Italijani 3. Za izbegavanje: Norveška, Švedska, Ukrajina i Albanija 4. Može bez Grka i Turaka 5. bez Slovaka. Ideala Mađarska, CG, Gruzija, Malta Jake ćemo imati u Ligi nacija
September 29, 20222 yr ima ali valjda samo tri dodatna mesta, nemaju svi rangovi LN garantovano mesto nego 12 najboljih iz LN koji se nisu kvalifikovali igraju u 3 plejofa po 4
September 29, 20222 yr Mislim da pobednici grupa u prva 3 ranga imaju garantovan baraž, a onda se mesta onih koji su već kvalifikovani popunjavaju po rang listi.