Milošica Posted September 29, 2022 Share Posted September 29, 2022 (edited) 22 minutes ago, Profesionalac said: Ideala Mađarska, CG, Gruzija, Malta Jake ćemo imati u Ligi nacija Piksi bi se smorio. Edited September 29, 2022 by Milošica Link to comment
Profesionalac Posted September 29, 2022 Share Posted September 29, 2022 10 minutes ago, Milošica said: Piksi bi se smorio. Nek se zabavlja na SP, EP i F4 lige nacija Možemo i mi jednom da vidimo kako je Holanđanima, Nemcima i Špancima s 100% učinkom u gurpi 1 Link to comment
Ratamahatta Posted September 29, 2022 Share Posted September 29, 2022 2 minutes ago, Profesionalac said: Možemo i mi jednom da vidimo kako je Holanđanima, Nemcima i Špancima s 100% učinkom u gurpi 1 Link to comment
MiddleClass Posted September 29, 2022 Share Posted September 29, 2022 58 minutes ago, Plajvi said: Taman budemo treci i nek nas se u barazu svi plase Prva dva iz svake grupe idu direktno. Nema baraza... 1 Link to comment
johan nagel Posted September 29, 2022 Share Posted September 29, 2022 36 minutes ago, Profesionalac said: 1. Mađari, Poljaci, Italijani 3. Za izbegavanje: Norveška, Švedska, Ukrajina i Albanija 4. Može bez Grka i Turaka 5. bez Slovaka. Ideala Mađarska, CG, Gruzija, Malta Jake ćemo imati u Ligi nacija То је то отприлике с тим што тешко да је Грузија најслабија у четвртом. Једино ако си хтео ‘реалну’ групу да не буду баш сви најслабији (па отуд и Малта а не Гибралтарћани) Link to comment
Profesionalac Posted September 29, 2022 Share Posted September 29, 2022 30 minutes ago, johan nagel said: То је то отприлике с тим што тешко да је Грузија најслабија у четвртом. Једино ако си хтео ‘реалну’ групу да не буду баш сви најслабији (па отуд и Малта а не Гибралтарћани) Pa to, ako imamo sreće u žrebu sa komšijama, nek nemamo sa Maltom i Gruzijom - Thug life Link to comment
NevenMan Posted September 29, 2022 Share Posted September 29, 2022 39 minutes ago, MiddleClass said: Prva dva iz svake grupe idu direktno. Nema baraza... Ima baraz preko LN. U slucaju da se ne plasiramo igrali bi sa Bosnom, Skotima i Izraelom ili njihovim zamenama ako se plasiraju preko kvalifikacija Link to comment
MiddleClass Posted September 29, 2022 Share Posted September 29, 2022 1 minute ago, NevenMan said: Ima baraz preko LN. U slucaju da se ne plasiramo igrali bi sa Bosnom, Skotima i Izraelom ili njihovim zamenama ako se plasiraju preko kvalifikacija Ko prica o LN? To je drugo takmicenje. Link to comment
NevenMan Posted September 29, 2022 Share Posted September 29, 2022 1 hour ago, Milosh76 said: A evo kako izgledaju šeširi iz kojih će se izvlačiti grupe za kvalifikacije za Euro 2024: PRVI ŠEŠIR: Holandija, Hrvatska, Španija, Italija, Danska, Portugal, Belgija, Mađarska, Švajcarska, Poljska. DRUGI ŠEŠIR: Francuska, Austrija, Češka, Engleska, Vels, Izrael, Bosna i Hercegovina, SRBIJA, Škotska, Finska. TREĆI ŠEŠIR: Ukrajina, Albanija, Norveška, Slovenija, Republika Irska, Island, Crna Gora, Rumunija, Švedska, Jermenija. ČETVRTI ŠEŠIR: Gruzija, Grčka, Turska, Kazahstan, Luksemburg, Azerbejdžan, tzv. "Kosovo", Bugarska, Island, Severna Makedonija. PETI ŠEŠIR: Slovačka, Severna Irska, Kipar, Belorusija, Litvanija, Gibraltar, Estonija, Letonija, Moldavija, Malta. ŠESTI ŠEŠIR: Andora, San Marino, Lihtenštajn Izvlacenje 9. oktobra. Treci sesir Severni Island Cetvrti sesir Juzni Island 1 Link to comment
NevenMan Posted September 29, 2022 Share Posted September 29, 2022 Just now, MiddleClass said: Ko prica o LN? To je drugo takmicenje. Rekao si da nema baraza za EUro. Ja ti kazem da ima i da se baraz ostvaruje preko Lige Nacija. Ne znam sta ti nije jasno. Link to comment
Milosh76 Posted September 29, 2022 Share Posted September 29, 2022 Just now, NevenMan said: Treci sesir Severni Island Cetvrti sesir Juzni Island Istocni i Zapadni... tako bar pise na sajtu Blica... njihova greska... moja kopija njihove vesti Link to comment
MiddleClass Posted September 29, 2022 Share Posted September 29, 2022 1 minute ago, NevenMan said: Ima baraz preko LN. U slucaju da se ne plasiramo igrali bi sa Bosnom, Skotima i Izraelom ili njihovim zamenama ako se plasiraju preko kvalifikacija A sad o LN. Da i jedino bi Bosni gostovali. Sa ostalima smo domacini u polufinalu... Ako je zrijeb poludirigovan, onda smo domacini Skotima, Izraelu ili zamjenama. Ne znam mozemo li na Bosnu, mozda dvije najbolje ekipe odmah odvajaju. Zaboravih... Link to comment
MiddleClass Posted September 29, 2022 Share Posted September 29, 2022 1 minute ago, NevenMan said: Rekao si da nema baraza za EUro. Ja ti kazem da ima i da se baraz ostvaruje preko Lige Nacija. Ne znam sta ti nije jasno. Da, rekao sam Plajviju da treci iz kvalifikacionih grupa ne igraju baraz. Prva dva direktno i to je to. Link to comment
NevenMan Posted September 29, 2022 Share Posted September 29, 2022 2 minutes ago, Milosh76 said: Istocni i Zapadni... tako bar pise na sajtu Blica... njihova greska... moja kopija njihove vesti Nedostaju Farska Ostrva Link to comment
NevenMan Posted September 29, 2022 Share Posted September 29, 2022 3 minutes ago, MiddleClass said: A sad o LN. Da i jedino bi Bosni gostovali. Sa ostalima smo domacini u polufinalu... Ako je zrijeb poludirigovan, onda smo domacini Skotima, Izraelu ili zamjenama. Ne znam mozemo li na Bosnu, mozda dvije najbolje ekipe odmah odvajaju. Zaboravih... Netacno. Ako se nijedna ekipa ne bi plasirala preko kvalifikacija domacini bi bili Izrael i Bosna i to su dva tima sa kojima bi igrali polufinale ( jedan od njih) a drugom bi isli Skoti. Link to comment
Recommended Posts