Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacija Srbije

Featured Replies

kakvo crno loženje, grupu ne prolazimo

• Replies 45k
  • Views 3.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Друже, навијаш за тим за чију утакмицу карте нису у продаји већ мораш директно у СНС централу да се упишеш у странку и онда ти дају карту, сендвич и бесплатан превоз у припиздину где репрезентација иг

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Na sve to, drzava angazuje batinase da tuku ljude na Marakani, a niko od igraca ne staje u zastitu ljudi koji su dosli da ih podrze.

Posted Images

3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

Jezik pregrizo:bee: 

20 minutes ago, bags said:

Zasto su ovi pumini dresovi ovako skupi?

Fdo-T-GGWQA4-Lo-Rb.jpg

• Popular Post

Znalo se da ova generacija ima potencijal i odredjeni kvalitet. Falio je covek pored terena koji ce im dati muda i samopouzdanje i osloboditi ih da konacno proigraju fudbal jer je Piksi trenutno mozda i jedini nas trener koji ne pati od batadjorizma. Neka bude i 4:0 protiv Brazila, ali barem neka igramo na SP rastereceno, motivisano i ofanzivno kao do sada. Doslo je neko cudno vreme kada jedva cekam da gledam reprezentaciju

Ja zadovoljan i da dobijemo Brazil 3:0 😋

• Popular Post

Ovo je prva utakmica u 100 godina a da nismo primili gol. Vanja i Pavlović brutalni. Veljović i S. Mitrović odlični. Jebo te igrali su protiv Halanda, i nije im se vidio na terenu.

Ilić je bio sjajan kad se malo pribrao. Odlično reagovao, odlični prijem, kretanje i asistencija.  Drago mi je zbog Vlahovića, čovjek je i protiv Švedske odlično odigrao. Zaslužio je ovaj gol. Kad vidiš koliko Halanda nije briga da se vraća nazad, da pomaže vezi i koliko se troše Mitrović i Vlahović sve ti je jasno.

Mi ovu Piksijevu utakmicu gledamo iznova i iznova. Zna se ko šta radi, sve je uigranije i sve je bolje i bolje. Svjetsko počinje za dva mjeseca a mi rutinski dobijamo Švedsku i Norvešku. Kud ćeš bolje.

Jedno veliko :smiley_hail: za sve. 

Bravo i za malog Ramu Ilica. 

11 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

image.thumb.jpeg.e1b08c66f9932cbfc7b22a673e7f9267.jpeg

@Ptica trkacica pa dobili smo bre raspale nordijske skijaše, ne nekoga iz a grupe lige npr švajcarsku

to je liga iznad ovih alpsko nordijskih rekreativaca

Doci ce i oni na red...

Mozes dobiti samo onog s kim igras.

13 minutes ago, Arthur Kirkland said:

Znalo se da ova generacija ima potencijal i odredjeni kvalitet. Falio je covek pored terena koji ce im dati muda i samopouzdanje i osloboditi ih da konacno proigraju fudbal jer je Piksi trenutno mozda i jedini nas trener koji ne pati od batadjorizma. Neka bude i 4:0 protiv Brazila, ali barem neka igramo na SP rastereceno, motivisano i ofanzivno kao do sada. Doslo je neko cudno vreme kada jedva cekam da gledam reprezentaciju

Meni je sve bilo jasno nakon prvog, a posebno drugog poluvremena protiv Portugala u Beogradu - mogu da nas naguze, ali idemo u borbu prsa u prsa. Ne znam kako je Piksi uspeo da promeni filozofiju i glavu igraca preko noci, nakon jedno 40ak godina "igranja na rezultat".

Edited by JohnnyD

26 minutes ago, cartman said:

Jel definitivno drugi šešir za EP kvalifikacije? 

Drugi šešir apsolutni raj. Neka grupa kao ova bi nam baš prijala:

image.png.d13ce057d402bf31f5887fa4d11af902.png

Ako neko hoće da se malo igra, može skinuti simulator žrijeba na ovom LINKU.

5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

@Ptica trkacica pa dobili smo bre raspale nordijske skijaše, ne nekoga iz a grupe lige npr švajcarsku

to je liga iznad ovih alpsko nordijskih rekreativaca

Malo mi za sriću triba, nemoj da mi kvariš. ;)

Biće i Švica, just wait and see :)