September 27, 20222 yr 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: kakvo crno loženje, grupu ne prolazimo Jezik pregrizo
September 27, 20222 yr Popular Post Znalo se da ova generacija ima potencijal i odredjeni kvalitet. Falio je covek pored terena koji ce im dati muda i samopouzdanje i osloboditi ih da konacno proigraju fudbal jer je Piksi trenutno mozda i jedini nas trener koji ne pati od batadjorizma. Neka bude i 4:0 protiv Brazila, ali barem neka igramo na SP rastereceno, motivisano i ofanzivno kao do sada. Doslo je neko cudno vreme kada jedva cekam da gledam reprezentaciju
September 27, 20222 yr Popular Post Ovo je prva utakmica u 100 godina a da nismo primili gol. Vanja i Pavlović brutalni. Veljović i S. Mitrović odlični. Jebo te igrali su protiv Halanda, i nije im se vidio na terenu. Ilić je bio sjajan kad se malo pribrao. Odlično reagovao, odlični prijem, kretanje i asistencija. Drago mi je zbog Vlahovića, čovjek je i protiv Švedske odlično odigrao. Zaslužio je ovaj gol. Kad vidiš koliko Halanda nije briga da se vraća nazad, da pomaže vezi i koliko se troše Mitrović i Vlahović sve ti je jasno. Mi ovu Piksijevu utakmicu gledamo iznova i iznova. Zna se ko šta radi, sve je uigranije i sve je bolje i bolje. Svjetsko počinje za dva mjeseca a mi rutinski dobijamo Švedsku i Norvešku. Kud ćeš bolje.
September 27, 20222 yr 11 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: kakvo crno loženje, grupu ne prolazimo
September 27, 20222 yr @Ptica trkacica pa dobili smo bre raspale nordijske skijaše, ne nekoga iz a grupe lige npr švajcarsku to je liga iznad ovih alpsko nordijskih rekreativaca
September 27, 20222 yr 13 minutes ago, Arthur Kirkland said: Znalo se da ova generacija ima potencijal i odredjeni kvalitet. Falio je covek pored terena koji ce im dati muda i samopouzdanje i osloboditi ih da konacno proigraju fudbal jer je Piksi trenutno mozda i jedini nas trener koji ne pati od batadjorizma. Neka bude i 4:0 protiv Brazila, ali barem neka igramo na SP rastereceno, motivisano i ofanzivno kao do sada. Doslo je neko cudno vreme kada jedva cekam da gledam reprezentaciju Meni je sve bilo jasno nakon prvog, a posebno drugog poluvremena protiv Portugala u Beogradu - mogu da nas naguze, ali idemo u borbu prsa u prsa. Ne znam kako je Piksi uspeo da promeni filozofiju i glavu igraca preko noci, nakon jedno 40ak godina "igranja na rezultat". Edited September 27, 20222 yr by JohnnyD
September 27, 20222 yr 26 minutes ago, cartman said: Jel definitivno drugi šešir za EP kvalifikacije? Drugi šešir apsolutni raj. Neka grupa kao ova bi nam baš prijala: Ako neko hoće da se malo igra, može skinuti simulator žrijeba na ovom LINKU.
September 27, 20222 yr 5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: @Ptica trkacica pa dobili smo bre raspale nordijske skijaše, ne nekoga iz a grupe lige npr švajcarsku to je liga iznad ovih alpsko nordijskih rekreativaca Malo mi za sriću triba, nemoj da mi kvariš. Biće i Švica, just wait and see