JohnnyD Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 2 minutes ago, SmudgeYorkshire said: Drugi šešir apsolutni raj. Neka grupa kao ova bi nam baš prijala: Ako neko hoće da se malo igra, može skinuti simulator žrijeba na ovom LINKU. Vec vidim Mitrovica koji u Zagrebu na centarsut Tadica daje ledjima gol kroz noge golmanu i odlazimo na EP. Pre toga, Pavlovic hvata za jaja Perisica. 2 5 Link to comment
dragance Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 18 minutes ago, Arthur Kirkland said: Piksi trenutno mozda i jedini nas trener koji ne pati od batadjorizma. Što naravno neće opametiti savez da tu dodje do velikih promena i instrukcije klubovima kako mora da se igra, tj obrazuju igrači - naročito u mladjim kategorijama. 1 Link to comment
cedo Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 5 minutes ago, dragance said: Što naravno neće opametiti savez da tu dodje do velikih promena i instrukcije klubovima kako mora da se igra, tj obrazuju igrači - naročito u mladjim kategorijama. naravno da nece ... evo u spojleru, da ne kvarim vece Spoiler 1 1 Link to comment
Arthur Kirkland Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 5 minutes ago, dragance said: Što naravno neće opametiti savez da tu dodje do velikih promena i instrukcije klubovima kako mora da se igra, tj obrazuju igrači - naročito u mladjim kategorijama. Uzivajmo dok traje, ovo je anomalija nazalost 2 Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 26 minutes ago, bags said: Doci ce i oni na red... Mozes dobiti samo onog s kim igras. samo apelujemtm da ložnje bude na nivou podnošljivog razočarenja. ja sam se poslednji put ložio ‘10 i rekao sam sebi nikad više, što mi praćenje reprezentativnog fudbala od 1982. itekako daje zapravo 3 Link to comment
mlatko Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 Drugi šešir apsolutni raj. Neka grupa kao ova bi nam baš prijala: Ako neko hoće da se malo igra, može skinuti simulator žrijeba na ovom LINKU.Ima tu nekih nagaznih još... više iz 4. šešira. Ne razumem kako su Grci i Turci tamo dospeli Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 1 Link to comment
Meduzalem Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 ^ Sviđa mi se ovaj mischungtm, nikad zanimljiviji šeširi. Link to comment
Cane Vukic Prebranac Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 (edited) Биће занимљиво кад Енглези извуку Британију из петог шешира Edited September 27, 2022 by Cane Vukic Prebranac 1 2 Link to comment
johan nagel Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 (edited) Нико Вању да похвали, две сјајне интервенције. Да су нам дали гол у првом минуту питање је у којем би смеру отишло. Павловић покидао то сте већ апсолвирали. Много простора за напредак има и сјајно је за нас што се одлично снашао у Салцбугру. Митровића исто треба похвалити, како је тај дечко ниоткуда направио сасвим респектабилну каријеру, и клупску и репрезентативну, свака му част. Тадић је геније, оно што је Модрић за Хрватску то је он за нас дефинитивно. Тек ћемо да осетимо колико нам значи кад батали за коју годину. Илић озбиљан таленат што није ништа ново за оног ко га иоле прати у серији А. За коју годину лагано у неком од највећих тимова европе. Влаховић страшан играч, кретња, егзекуција код првог гола, и пресинг, енергија код другог.. суво злато. И за крај Митро јебена легенда, 76 мечева и 50 голова Пикси исто геније, направио је чудо с овим тимом, чиста десетка за све до сада приказано. На светском неће бити лако уопште, Швајцарска је прилично озбиљан противник али како год треба се ложити јер овај тим са све лудим накурченим Пиксијем може много. Edited September 27, 2022 by johan nagel 3 Link to comment
Popular Post NevenMan Posted September 27, 2022 Popular Post Share Posted September 27, 2022 Cisto da postavim moj tiket pred utakmicu 16 Link to comment
dragance Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 48 minutes ago, Cane Vukic Prebranac said: Биће занимљиво кад Енглези извуку Британију из петог шешира To je za Severnu Irsku, posto nemaju zvanicnu zastavu. Link to comment
Mil@n Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 Kakve ste paljevine jbt kao da od juče pratite Srpski fudbal Link to comment
dragance Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 Ocekujem nekog menadzerskog guranja na spisak za SP, stetni ugovor za kopacke, Petkovog sina ili slicno. Link to comment
NevenMan Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 Na sledecoj Fifa Listi za Oktobar ako sam dobro izracunao trebaki bi biti 20 sto je najbolje mesto u bar zadnjih 10-12 godina. Link to comment
*edited by mod Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 (edited) Reklo bi se da smo konačno rešili pitanje golmana za Katar. Ostalo je manje vise sve bilo jasno. Pavlović pokidao, Radonjić razmrdao čim je ušao. Ilića sad prvi put gledam i vrlo je prijatno iznenađenje za mene. Živković jeste bio lošiji danas, ali to je zato što su gotovo svi odigrali odlično večeras. Šteta što igramo samo još sa Bahreinom, ali dobro neka nas povrede zaobidju i ovo bi moglo da bude prvo dobro SP za nas. Edit: na žrebu izbeći Ukrajince i Albance iz drugog + Turke i Grke. Mada i u nekoj najgoroj mogućoj grupi imamo odlične šanse za top 2 Edited September 28, 2022 by *edited by mod Link to comment
Recommended Posts