kud u maglu Simoviću Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 kakvo crno loženje, grupu ne prolazimo 1 2 Link to comment
Peter Fan Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: kakvo crno loženje, grupu ne prolazimo Jezik pregrizo 2 Link to comment
levi Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 20 minutes ago, bags said: Zasto su ovi pumini dresovi ovako skupi? Link to comment
Popular Post Arthur Kirkland Posted September 27, 2022 Popular Post Share Posted September 27, 2022 Znalo se da ova generacija ima potencijal i odredjeni kvalitet. Falio je covek pored terena koji ce im dati muda i samopouzdanje i osloboditi ih da konacno proigraju fudbal jer je Piksi trenutno mozda i jedini nas trener koji ne pati od batadjorizma. Neka bude i 4:0 protiv Brazila, ali barem neka igramo na SP rastereceno, motivisano i ofanzivno kao do sada. Doslo je neko cudno vreme kada jedva cekam da gledam reprezentaciju 11 Link to comment
cartman Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 Ja zadovoljan i da dobijemo Brazil 3:0 😋 4 4 Link to comment
Popular Post nautilus Posted September 27, 2022 Popular Post Share Posted September 27, 2022 Ovo je prva utakmica u 100 godina a da nismo primili gol. Vanja i Pavlović brutalni. Veljović i S. Mitrović odlični. Jebo te igrali su protiv Halanda, i nije im se vidio na terenu. Ilić je bio sjajan kad se malo pribrao. Odlično reagovao, odlični prijem, kretanje i asistencija. Drago mi je zbog Vlahovića, čovjek je i protiv Švedske odlično odigrao. Zaslužio je ovaj gol. Kad vidiš koliko Halanda nije briga da se vraća nazad, da pomaže vezi i koliko se troše Mitrović i Vlahović sve ti je jasno. Mi ovu Piksijevu utakmicu gledamo iznova i iznova. Zna se ko šta radi, sve je uigranije i sve je bolje i bolje. Svjetsko počinje za dva mjeseca a mi rutinski dobijamo Švedsku i Norvešku. Kud ćeš bolje. 13 Link to comment
W.F.C. Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 Jedno veliko za sve. Bravo i za malog Ramu Ilica. 1 Link to comment
Ptica trkacica Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 11 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: kakvo crno loženje, grupu ne prolazimo 2 6 Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 @Ptica trkacica pa dobili smo bre raspale nordijske skijaše, ne nekoga iz a grupe lige npr švajcarsku to je liga iznad ovih alpsko nordijskih rekreativaca 2 Link to comment
bags Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 Doci ce i oni na red... Mozes dobiti samo onog s kim igras. 1 Link to comment
JohnnyD Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 (edited) 13 minutes ago, Arthur Kirkland said: Znalo se da ova generacija ima potencijal i odredjeni kvalitet. Falio je covek pored terena koji ce im dati muda i samopouzdanje i osloboditi ih da konacno proigraju fudbal jer je Piksi trenutno mozda i jedini nas trener koji ne pati od batadjorizma. Neka bude i 4:0 protiv Brazila, ali barem neka igramo na SP rastereceno, motivisano i ofanzivno kao do sada. Doslo je neko cudno vreme kada jedva cekam da gledam reprezentaciju Meni je sve bilo jasno nakon prvog, a posebno drugog poluvremena protiv Portugala u Beogradu - mogu da nas naguze, ali idemo u borbu prsa u prsa. Ne znam kako je Piksi uspeo da promeni filozofiju i glavu igraca preko noci, nakon jedno 40ak godina "igranja na rezultat". Edited September 27, 2022 by JohnnyD Link to comment
SmudgeYorkshire Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 26 minutes ago, cartman said: Jel definitivno drugi šešir za EP kvalifikacije? Drugi šešir apsolutni raj. Neka grupa kao ova bi nam baš prijala: Ako neko hoće da se malo igra, može skinuti simulator žrijeba na ovom LINKU. 1 Link to comment
Ptica trkacica Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: @Ptica trkacica pa dobili smo bre raspale nordijske skijaše, ne nekoga iz a grupe lige npr švajcarsku to je liga iznad ovih alpsko nordijskih rekreativaca Malo mi za sriću triba, nemoj da mi kvariš. Biće i Švica, just wait and see Link to comment
Recommended Posts