mlatko Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 Mislim da irski tim ima vise igraca koji igraju u klubovima engleske elitne lige nego sto ih ima skotski tim. Drugo, irski igraci igraju za svoju zemlju (i klubove) srcem, a nasi bi rekli mudima. Drugim recima, uvek su motivisani, a to je upravo ono sto nedostajhe nasem timu, mada nam nedostaje i kvalitet, posebno u odbrani. Medjutim, za kvalitet cemo da ispastamo protiv Portugalije, a veceras je prevashodno da smo motivisani i to bi bilo dovoljno za pobedu.Duvaće severac, ne valja tu motivacija kod severca. Bude kontraproduktivno.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
đorđe geprat Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 19 hours ago, Milosh76 said: Ne damo mi Terzica... neka bude Vuletic ili Vazura...moze i neki tipa Zeljko Milojko Pantic... to je taj nivo ludila koji nam je potreban
krkipfc Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 https://www.retropartizan.in.rs/2021/03/srbija-r-irska-uzivo.html Ako nekome zatrebaju linkovi, postaviću ovde nekoliko 2
dragance Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 De postavi ti ovde, ne klikce mi se na taj domen nešto. 3
roux senyurt Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 http://livetv.sx/rs/allupcomingsports/1/ bice ovde. postavice linkove pola sata pre utakmice.
FPLS Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 Nema Kostića, Lazovića i SMS-a, startuju Mladenović, Gajić i Račić
John Coltrane Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 Mladenović je, ono malo, odigrao više nego dobro, Račić ima dobru sezonu u Valensiji, a videti bilo koga da nije Rukavina na desnoj strani je melem za oči... Vlahović kida u Fiorentini koja tavori u sredini tabele, gravitirajući ka donjem delu, Saša Lukić mi je vazda bio WTF, a Strahinja Pavlović aka grejač klupe u Monaku je tu samo zbog obnavljanja radne dozvole (on je valjd negde na pozajmici u Belgiji). Biće 0:0 do 75min i onda ulaze SMS, Jović, Kostić i Radonja i rešavaju stvar
Dimitrije Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 Ja sam rekao da ne ocekujem novine i iznenadjenja u odnosu na Tumbin sastav, ali me Piksi bas iznenadio: Dmitrović – Milenković, S. Mitrović, Pavlović – Gajić, Račić, Lukić, Mladenović – Tadić, Đuričić – Vlahović Dvojca debitanata, Gajic i Racic. Dvojca kreativnaca, Tadic i Djuricic. Centarfor u top formi, Vlahovic. Ja znam da ne znam mnogo o fudbalu, a uzdam se da Piksi zna sta radi. Neka mu je sa srecom. 1
John Coltrane Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 1 minute ago, dragance said: Gde ima da se vidi zvanicni sastav? 1
Dimitrije Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 Uzgred, da li ijedan od trojce stopera ume da iznese loptu iz naseg sesnaesterca? Ja samo znam za Milunovica koji to ume ali on nije na spisku. Ova trojca su dobri na visoke lopte ali sa loptom u nogama nisu me impresionirali.
Recommended Posts