March 23, 20214 yr kad već licitiramo stefan babović bi bio najbolji kandidat iz neoradikalskog babla aj što piše financial times o babinju, nego je i potpisnik one liste hiljadu al šanse su mu ko i meni, deep state neće dozvoliti upliv sa druge strane brda e kao prilog za biografiju prilažem sledeće Edited March 23, 20214 yr by kud u maglu Simoviću
March 23, 20214 yr Mlad i ambiciozan, idealan za predsednika FSS. Ako me izaberu za delegata, ima moj glas!
March 24, 20214 yr Danas protiv Iraca. Gledao sinoć na sk, Lončarević nam predviđa 2 boda iz ove tri utakmice i poraz večeras, kakav je on lik, još kada ga i gledaš
March 24, 20214 yr Veceras sa gotovo istim timom i postavkom koji su nasledjeni od Tumbakovica. Piksijeva uloga je da ih motivise bolje od Tumbe. Nema vremena za novine, a i nisam ih ocekivao. Trebalo bi da pobedimo Irce zbog viska talenta. Ako ne krene kako treba, pokusacemo sa improvizacijom (oprobabnim oruzjem jugo- i srbo-fudbala) u nedostatku sistema i znanja koji nismo razvijali i sticali dok se fudbal u svetu razvijao.
March 24, 20214 yr Jesu Irci generalno bolji od Škota? Verujem da igraju brži i mekši fudbal?Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
March 24, 20214 yr 8 minutes ago, mlatko said: Jesu Irci generalno bolji od Škota? Verujem da igraju brži i mekši fudbal? Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Slabiji su. Nemaju visoke igrače pa ne bunare, već igraju na kontre, ali generalno su slabija ekipa. @levi Dolaze oslabljeni, ne znam da li zbog konrada. Edited March 24, 20214 yr by Milošica
March 24, 20214 yr Mislim da irski tim ima vise igraca koji igraju u klubovima engleske elitne lige nego sto ih ima skotski tim. Drugo, irski igraci igraju za svoju zemlju (i klubove) srcem, a nasi bi rekli mudima. Drugim recima, uvek su motivisani, a to je upravo ono sto nedostajhe nasem timu, mada nam nedostaje i kvalitet, posebno u odbrani. Medjutim, za kvalitet cemo da ispastamo protiv Portugalije, a veceras je prevashodno da smo motivisani i to bi bilo dovoljno za pobedu.