Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacija Srbije

Featured Replies

U pravu je Vidić. 

Vrijeme je da Terza preuzme FSS :fantom:

• Replies 45k
  • Views 3.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Друже, навијаш за тим за чију утакмицу карте нису у продаји већ мораш директно у СНС централу да се упишеш у странку и онда ти дају карту, сендвич и бесплатан превоз у припиздину где репрезентација иг

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Na sve to, drzava angazuje batinase da tuku ljude na Marakani, a niko od igraca ne staje u zastitu ljudi koji su dosli da ih podrze.

Posted Images

Pishonja i :smiley_hail:

Midl i :ziga:

Tonca ima jaci CV

Ko ne voli Pantu ne treba ni  da zivi:)

53 minutes ago, Milosh76 said:

Na N1 trenutno pricaju o srpskom fudbalu... izmedju ostalog, gost i Ognjen Koroman :D

N1 i Danas prave gresku sto pozivaju Koromana da prica o fudbalu.  Samo zato sto je protiv FSS, Zvezde i vlasti ne cini ga kredibilnim sagovornikom.  A razlozi njegove protivnosti nisu etickie prirode vec povredjena sujeta. 

Ja od opozicionara priznajem samo ludog Pantica sa Danas Conference Centra.

Jebeni midl, kakav smrad

Ovo njegovo jeste hot take, i definitivno se ne slažem trenutno, ali valja sačekati pre takvih kvalifikacija.

Btw, valjalo bi da ovi sa SK naprave podkast na foru Nidže i Joce, uz alkohol u trajanju od dva tri sata, mislim da bi prezanimljivo bilo.

Edited by Milošica

И Матић ће се обратити нацији следеће седмице.

Могао би трио Бане, Видић и Матић попљувати ову лоповију. 

to ne obecava

Matić je podržao SNS, zajebi njega.

Zar nije i Bane?

Preobratili se, shvatili su da ovi nisu tako super kao što su izgledali

2 hours ago, John Coltrane said:

Gledao sam par puta, taj koncept podcasta je moderan u pm, ali konkrento njih trojica kad su zajedno je malo mučno za gledanje/slušanje jer imam utisak da Plavšić i Lončarević imaju nešto lično protiv Novakovića, non-stop se zgledaju i smeju i baš je bljak. Ne znam,možda grešim, možda je do mene.

Kao kad sediš sa nekim u društvu i u sred rasprave neko kaže "aj ne filozofiraj"

Pretpostavljam zato sto Novakovic ne ume da udahne i napravi pauzu, prica kao navijen.

Nema svrhe pljuvanje.  Vidic je imao poentu i dobro je sto ju je javno izneo.  Dalje ponavljanje Vidicevog saopstenja od strane drugih igraca i trenera se svodi na prepucavanje koja vodi ka podeli javnosti na one koji su za i protiv, sto nicemu ne vodi.  Sledece je promeniti Kokezu.  Medjutim, problem je sto nemamo nema kvalitetne zamene za mesto predsednika FSS, a oni koji zele da zauzmu to mesto (Toncev, Babovic senior, Terzic i Pantelic) su od istih restlova skrojeni kao i Kokeza  Srbija nema kvalitetne fudbalske radnike jer ih FSS nije proizvodio a oni koji su imali sansu da budu kvalitetni su zatrti cim su podigli glavu.

Edited by Dimitrije