Apollo Creed Posted November 2, 2020 Posted November 2, 2020 Zašto ste zvali 31 igrača? Prošli put sam rekao da ću zvati manje,ali i meni su rekli da neće biti korone. Ljubiša
goofs Posted November 2, 2020 Posted November 2, 2020 1 hour ago, pasha said: Kolarov sada igra u liniji sa 3 kao stoper. Ne igramo 4-4-2. U Inter je doveden da igra levog wing-beka u 3-5-2, isto igramo i mi, ne vidim logiku da njega guramo na stopera gde je on sam slabiji i jos stavljamo nekog slepca na levo krilo jer nemamo opcija. No nebitno, bez Tadije smo obrali bostana.
Apollo Creed Posted November 2, 2020 Posted November 2, 2020 1 hour ago, W.F.C. said: Pa i oni bi trebalo da nemaju pojma.. Što bi rekao mudrac Ljubiša..."Škoti nemaju Halanda,ali imaju nešto drugo"
arkonada Posted November 2, 2020 Posted November 2, 2020 Vesti iz čestito blica VELEOBRT U SLUČAJU SRBINA, DANCI PRAVILI PODVALU Tadić NEMA koronu, naknadno otputovao na utakmicu i igraće za "orlove"
harper lee Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 Tumbakovic je kod mene vec upisao dovoljan broj poena samim tim sto je iz reprezentacije odstranio Ljajica i Maksimovica (stopera). Sve drugo je bonus, a ima dosta toga u poslednje vreme. 2
djeneralche Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 Maksimovic out, Veljkovic i Spajic in, od ovog tima mi bolje nemamo.
Cash Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 Just now, Apollo Creed said: Tumba posložio kockice. Hrvatima se vec tresu noge mmw
W.F.C. Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 Cesi i Hrvati ce da ostanu na dnu te grupe na Euru, a dve velesile Srbija i Engleska mrtva trka za tron.. 1
Apollo Creed Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 ORLOVI HARAJU EVROPOM Tumba trlja ruke pred Škote, puleni mu cepaju mreže 1
*edited by mod Posted November 5, 2020 Posted November 5, 2020 Cesi i Hrvati ce da ostanu na dnu te grupe na Euru, a dve velesile Srbija i Engleska mrtva trka za tron.. Iz te grupe će vrlo verovatno 3 tima dalje.Inače Veljović nije dobio ausvajs, igra se bez njega.Sent from my GM1913 using Tapatalk
Recommended Posts