Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

Svuda gde taj tim ne belezi rezultate koji navijaci ocekuju. Nisu komentari na nasim portalima i drustvenim mrezama posle poraza drugaciji od drugih zemalja..

• Replies 42.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1685

• levi

1125

• kud u maglu Simoviću

1027

• Cash

1000

Posted

mislim da ovo treba da bude tim za skote:

rajkovic - milenkovic, nikola maksimovic, kolarov - nemanja maksimovic, sms, kostic, lazovic - tadic, djuricic, mitrovic

Posted (edited)

Otkud sad Kolarov tolko dobar :D

Nemoj Nikolu Maksimovica, opet ce da padne na dupe.

Edited by Cash
Posted

pa ne znam, ni ovaj smitrovic mi ne uliva poverenje, a kapiram da ce igrati jedan od njih dvojice.

Posted
  On 15. 10. 2020. at 13:11, Nikodije said:

mislim da ovo treba da bude tim za skote:

rajkovic - milenkovic, nikola maksimovic, kolarov - nemanja maksimovic, sms, kostic, lazovic - tadic, djuricic, mitrovic

Expand  

Nadam se da Maksimovic nikad vise nece zaigrati za reprezentaciju. Ristic? Deluje da je zakrpio krater na levoj strani za koji se mislilo da ce da proguta celu reprezentaciju.

Posted

mislim da za gudelja mora da ima mesta u ovom timu, a ristić je bio pun pogodak

Posted
  On 15. 10. 2020. at 10:05, harper said:

Bice da ti nisi gledao utakmicu.

Expand  

Itekako sam gledao, naročito kad je Gudelj u ulozi Gobelje zaigrao na posuđenoj poziciji štopera sa pozicije "osigurača" dobila se igra viktorije Turaka u našem šesnaestercu dok nisu ubacili loptu u mrežu. Posao selektora nije da pravi igrača, već da ga pronađe, ako je uspješno pronašao Milenkovića, pa šta ga košta još jednog takvog da upari, a ne da gura ove univerzalce.

Posted
  On 15. 10. 2020. at 14:10, djeneralche said:

Nadam se da Maksimovic nikad vise nece zaigrati za reprezentaciju.

Expand  

+1

Jel taj odigrao utakmicu za reprezentaciju u kojoj nije napravio tnajmanje jedan ezak kiks?

Ristic? Deluje da je zakrpio krater na levoj strani za koji se mislilo da ce da proguta celu reprezentaciju.

Expand  

Nema tu kratera. Vraca se Kostic s kojim cemo mozda biti malo otvoreniji, ali i pet puta opasniji i prodorniji.

On 15. 10. 2020. at 16:28, Ćenta said:

Itekako sam gledao, naročito kad je Gudelj u ulozi Gobelje zaigrao na posuđenoj poziciji štopera sa pozicije "osigurača" dobila se igra viktorije Turaka u našem šesnaestercu dok nisu ubacili loptu u mrežu. Posao selektora nije da pravi igrača, već da ga pronađe, ako je uspješno pronašao Milenkovića, pa šta ga košta još jednog takvog da upari, a ne da gura ove univerzalce.

Expand  

Gudelj je usao neposredno pre prekida iz kog smo primili drugi gol. O kakvoj viktoriji pises? Ta izmena je imala smisla, prvi gol smo primili preko Mitrodrona, a Gudelj bi doneo pas iz zadnje linije protiv ocekivanog pritiska Turske.

Posted
  On 15. 10. 2020. at 16:28, Ćenta said:

Expand  

Stvarno nisi gledao utakmicu.

• +1 1
Posted

Dobro, nemam namjeru raspredati sitna creva, možete li J.R.C&harper razumjeti položaj Gudelja kod centaršuta pa s druge strane žabice turske navale, dok se sjedi na zadnjoj liniji u krilu golmanu na poziciji no ofside, a ispred 16 brisan prostor!? Hajde da ne sitničimo na toj jednoj greški koja je koštala gola, ali šta je ostalo učinak Gudelja, da je Turcima trebalo još golova dali bi u svako doba!

Posted

drugi gol je pao jer je sms zaspao na 6m i nije izašao napred kada i štoperi i tako propade offside zamka u koju bi se turčin upecao ali jbg tako je to kada braniš svaki prekid sa 9 igrača. manje golova pada posle kornera ali zato često veznjaci zaborave gde se nalaze i onda padnu ovakvi golovi

Posted

Rajkovic - Milenkovic, Stefan Mitrovic, Kolarov - Nemanja Maksimovic, Gudelj, Kostic, Lazovic - Tadic, SMS, Aleksandar Mitrovic.

Dmitrovic - Pavlovic, Veljkovic, Spajic - Lukic, Grujic, Ristic, Gacinovic - Djuricic,  Danijel Aleksic, Saponjic.

Zdjelar, Jovic, mozda i Katai da budu tu negde. Samo Nikolu Maksimovica i Ljajica da ne gledam.

Posted

jbt ko bi rekao da ćemo kuburiti sa centralnim bekovima

zdjelar mora biti mnogo bliže starterima, tanki smo sa defanzivnim dm-om. dovoljno da gudelj bude u lošoj formi i mi smo u ozbiljnom problemu

dok se luka jović ne dovede u red vlahović bi mi bio mitar II

• +1 1
Posted
  On 15. 10. 2020. at 17:46, pantelia said:

Rajkovic - Milenkovic, Stefan Mitrovic, Kolarov - Nemanja Maksimovic, Gudelj, Kostic, Lazovic - Tadic, SMS, Aleksandar Mitrovic.

Dmitrovic - Pavlovic, Veljkovic, Spajic - Lukic, Grujic, Ristic, Gacinovic - Djuricic,  Danijel Aleksic, Saponjic.

Zdjelar, Jovic, mozda i Katai da budu tu negde. Samo Nikolu Maksimovica i Ljajica da ne gledam.

Expand  

Pardon, Vlahovic umesto Saponjica

Posted

kostić bi bio u 11 kad se vrati, a lazović i ristić bi bili komplementarni sa ofanzivnom(lazović) i defanzivnijom(ristić) opcijom. genearlno njih trojica mogu da se rotiraju u skladu sa potrebama i stanjem na terenu