Ted Posted September 10, 2019 Posted September 10, 2019 ukljcio sam tv i cujem Gojka kako prica o Izraelcima....zar ne bi svakome prva pomisao bila ista
levi Posted September 10, 2019 Posted September 10, 2019 1 minute ago, Ted said: ukljcio sam tv i cujem Gojka kako prica o Izraelcima....zar ne bi svakome prva pomisao bila ista nikakav problem, samo razjašnjenje. bila je valjda neka pogrešna procena ofsajda, od strane sudijskog tima iz Izraela
Cash Posted September 10, 2019 Posted September 10, 2019 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: mitro on fire Rekoh ja repriza Azerbedjana
Ted Posted September 10, 2019 Posted September 10, 2019 očajni smo....kao razbijena banda, Lux u najmanju ruku ravnopravan
reginald Posted September 10, 2019 Posted September 10, 2019 10 minutes ago, levi said: ko je dao loptu za Kolarova, Lukić, Katai? Sergej, cini mi se.
roux senyurt Posted September 10, 2019 Posted September 10, 2019 svaki put kad hocu da napisem nesto o igri reprezentacije pred ocima mi se pojavi lik slavise kokeze. nema od ovog naseg fudbala nista.
harper lee Posted September 10, 2019 Posted September 10, 2019 iskreno se nadam da to sto je Tumbakovic zamenio igrace koji su bili najbolji protiv Portugala je zbog toga da bi proverio koliko mogu ove njihove alternative ali mi tako lici na nas fudbal da pogresni igraci plate ceh tog poraza. Odbrana na ovoj utakmici je jeziva, Lukic prevara, a ova trojka iza Mitrovica je svetski sampion u lelemudanju. SMS i Katai ne lice na fudbalere, vise na neke cirkuske pimplere koji zabavljaju slucajne prolaznike za sitnu kintu. Posebna atrakcija sa ove utakmice je izvodjenje kornera u izvedbi Adema Ljajica sa sve Kolarovom u timu i tri dvometrasa, koji bi kifle Kolarova pakovali u gol bez nekog prevelikog uticaja odbrane Luksemburga. Na kraju cemo primiti neki slucajni gol jer Spajic i Maksimovic jednostavno nesto moraju da zaseru, to im je u genu.
reginald Posted September 10, 2019 Posted September 10, 2019 Volio bih vidjeti Gacinovica umjesto Kataia.
Dimitrije Posted September 10, 2019 Posted September 10, 2019 8 minutes ago, harper said: iskreno se nadam da to sto je Tumbakovic zamenio igrace koji su bili najbolji protiv Portugala je zbog toga da bi proverio koliko mogu ove njihove alternative ali mi tako lici na nas fudbal da pogresni igraci plate ceh tog poraza. Odbrana na ovoj utakmici je jeziva, Lukic prevara, a ova trojka iza Mitrovica je svetski sampion u lelemudanju. SMS i Katai ne lice na fudbalere, vise na neke cirkuske pimplere koji zabavljaju slucajne prolaznike za sitnu kintu. Posebna atrakcija sa ove utakmice je izvodjenje kornera u izvedbi Adema Ljajica sa sve Kolarovom u timu i tri dvometrasa, koji bi kifle Kolarova pakovali u gol bez nekog prevelikog uticaja odbrane Luksemburga. Na kraju cemo primiti neki slucajni gol jer Spajic i Maksimovic jednostavno nesto moraju da zaseru, to im je u genu. Harpere, ima li nesto dobro? Na primer, Mitrovic?
Recommended Posts