pbg12345 Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 3 minutes ago, Ivo Petović said: Ništa tako adekvatno ne reprezentuje državu i naciju kao fudblaska reprezentacija. To je Srbija in a nutshell. da, to je najveca istina naseg fudbala zapravo, ovakva bi bila srbija kao drustvo da gastosi "igraju za nas" prava slika, ove danasnje srbije, bi bio tim jsl
hazard Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 5 minutes ago, pbg12345 said: da imamo neku prepoznatljivu igru, da otprilike znas stta da ocekujes, koji su nam limtii, ali i sta sigruno mozemo odigrati kod nas vazda neka improvizacija, na mahove se bljesne i to je to nikakvog sistema nema Baš čudno kada ozbiljnog trenera nismo videli od 2010. do 2016. Onda dođe jedan prosečan (za svetske okvire) ali ipak solidan koji zna šta radi, i dobije otkaz jer je uspeo da se plasira na SP...neke reprezentacije drže istog selektora po 10 godina, pa i više, nama od Santrača niko nije ostao duže od 3 godine (on je bio 4)...od toga samo Petković 3 godine, ostali ne više od 2. Od 1994. je npr. Češka imala 11 selektora, Španija 9, Francuska 6, a mi 20.
Ivo Petović Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 Just now, pbg12345 said: da, to je najveca istina naseg fudbala zapravo, ovakva bi bila srbija kao drustvo da gastosi "igraju za nas" prava slika, ove danasnje srbije, bi bio tim jsl Ne mislim na kvalitet per se, više na sve ostalo.
Ratamahatta Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said: Ove linije kao da je Gojko crtao Izuzetno postavljanje, bekovi iza halfova.
hazard Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 12 minutes ago, pasha said: Mislim da nema pregledanja snimka u ovim utakmicama. Ono je bio ofsajd Ronalda. Da u pravu si...ne razumem zašto stvarno
Kreator Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 14 minutes ago, Plajvi said: Izmuvao penal u Portugalu. Dao gol mislim Gruziji u proslim kvalifikacijama za pobedu tamo. Opet radi preduzece, Katai. Milenkovic skandalozan. Ok daj onda tog gaćinovića u prvih 11 i svi će problemi biti rešeni. Da li...?
kud u maglu Simoviću Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 nema govora o ofsajdu. videlo se posle prvog odgledanog snimka. gojko je neobjektivan kao i ko zna koji put do sada
pasha Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 Ne bih rekao da nema govora oko ofsajda. Kolarov je tradicionalno zasrao u odbrani. I kod 4. Ali bih rekao da je ofsajd i pored noge Kolarova. Meni bi levog beka igrao Kostic. Svaka cast Kolarovu napadacki ali njegova osnovna funkcija je odbrana a tu nas je ukanalio dosta puta. Mada nas je napadacki izuvkao u Irskoj i tako smo otisli na SP 2018.
Grandilof Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 Pa i nije bas ako su linije na travi dobre, na slici su ukoso i stopalo Kolarova je dosta blize nego Ronaldova, taman toliko za to telo, linija sudija pustio i to je to.
Nikodije Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 19 minutes ago, pasha said: Ne bih rekao da nema govora oko ofsajda. Kolarov je tradicionalno zasrao u odbrani. I kod 4. Ali bih rekao da je ofsajd i pored noge Kolarova. Meni bi levog beka igrao Kostic. Svaka cast Kolarovu napadacki ali njegova osnovna funkcija je odbrana a tu nas je ukanalio dosta puta. Mada nas je napadacki izuvkao u Irskoj i tako smo otisli na SP 2018. Vreme je da se prizna i da je supertalentovani Bleki jeziva rupetina.
pbg12345 Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 27 minutes ago, Nikodije said: Vreme je da se prizna i da je supertalentovani Bleki jeziva rupetina. zaista, kako on igra u klubu? za nekog toliko talentovanog ili jbg "talentovanog" ovo sto smo ga videli u reprezentaciji imao je bas dosta amaterskih kikseva
nisam ja Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 (edited) ... Edited September 7, 2019 by nisam ja
Meazza Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 8 minutes ago, pbg12345 said: zaista, kako on igra u klubu? za nekog toliko talentovanog ili jbg "talentovanog" ovo sto smo ga videli u reprezentaciji imao je bas dosta amaterskih kikseva Si video sta radi De Ligt, najtalentovaniji i ubedljivo najskuplji mladi stoper sveta? Ja mislim da ih boli tuki. I mene bi da imam 20 godina i da sam milioner.
mlatko Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 Reprezentacija nije nista drugo nego re-prezentovanje igraca na fudbalskoj pijaci zainteresovanim cportskim radnicima. Sama rec kaze.Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Godfrey Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 Naravno, zato se KAN, recimo, igra na dve godine. Nema boljeg pokazatelja.
Recommended Posts