MiddleClass Posted November 19, 2018 Posted November 19, 2018 Naravno, opste je poznato da gol u 91. vrijedi pola gola ili je user.
MiddleClass Posted November 19, 2018 Posted November 19, 2018 8 minutes ago, dragance said: Nije Paunović lud, osim ako nije dobio korpu u Šikagou? I ja mislim da nije lud da saradjuje sa ovim krimosima, ali jbg.
mlatko Posted November 19, 2018 Posted November 19, 2018 Posle Mladena svi zasluzuju 1 sansu.Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Apollo Creed Posted November 19, 2018 Posted November 19, 2018 (edited) 8 hours ago, dragance said: Da ima pameti u FSS pa da umesto Krstaje dovedu ... +1. Edited November 19, 2018 by Apollo Creed
gone fishing Posted November 19, 2018 Posted November 19, 2018 3 minutes ago, MiddleClass said: Naravno, opste je poznato da gol u 91. vrijedi pola gola ili je user. lol jesi li ti gledao to prvenstvo, mučenje i produžeci u svim tekmama, ej mi jednu mađarsku nismo nadigrali već smo morali da se spašavamo u sudijskoj nadoknadi, druga bi stvar bila da smo promašil pre toga boga oca šansi ali super ako je to tebi odlika velikog trenera
dragance Posted November 19, 2018 Posted November 19, 2018 3 minutes ago, Apollo Creed said: +1. Ispod pojasa... uf. Mazu od AC Milana ne mogu da smislim. ovog drugog nikada i nisam.
Apollo Creed Posted November 19, 2018 Posted November 19, 2018 3 minutes ago, dragance said: Ispod pojasa... uf. Mazu od AC Milana ne mogu da smislim. ovog drugog nikada i nisam. Ova repka zaslužuje jedino neki takav duo...mada i ovaj nesrećnik Krrstaja je skroz ok rešenje za klupu.
mlatko Posted November 19, 2018 Posted November 19, 2018 Meni se prividja Stankovic, i mislim da bi on uradio nesto na planu zestine ali bi kondicija srednjeg terena osetno pocela da opada. Ne mozemo da zadrzimo Mladena za selektora/trenera odbrane, Deki neka preuzme napad a za srednji red treba 1 Piksi (ili bar Beckenbauer) da uvede reda.Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
gone fishing Posted November 19, 2018 Posted November 19, 2018 on je u uefa, neki pomoćnik čeferina za mlađe kategorije, uz to bio bi to još jedan početnik u nizu a znamo kako obično sa njima prolazimo, pixi sa druge strane bi bio manji rizik u trenerskom smislu
renne Posted November 19, 2018 Posted November 19, 2018 11 hours ago, pasha said: Vi vec proglasili da smo prvi u grupi a u Beogradu kijamet, sneg, bice ocajan teren. Teren je odličan, kakav crni očaj
ronin Posted November 19, 2018 Posted November 19, 2018 2 minutes ago, renne said: Teren je odličan, kakav crni očaj Na JNA se igra...Ko zna kakva je to kaljuga.
Cane Vukic Prebranac Posted November 19, 2018 Posted November 19, 2018 55 minutes ago, gone fishing said: lol jesi li ti gledao to prvenstvo, mučenje i produžeci u svim tekmama, ej mi jednu mađarsku nismo nadigrali već smo morali da se spašavamo u sudijskoj nadoknadi, druga bi stvar bila da smo promašil pre toga boga oca šansi ali super ako je to tebi odlika velikog trenera Стварно срамотно. Мислим да треба да се одрекнемо те титуле и извинимо љубитељима фудбала попут тебе.
gone fishing Posted November 19, 2018 Posted November 19, 2018 ja sam samo pokušao realno bez mitomanije da sagledam njegove trenerske kvalitete, a kakvi su oni valjda bolje prikazuju 3 godine njegovog rada u americi od jednog turnira - uostalom da je on zaista perspektivan trener i toliko kvalitetan kakvim ga mnogi smatraju, zar ne misliš da bi ga posle te titule zvali klubovi iz njegove španije, ne real i barsa ali neki depresivo la korunja ili makar malaga ili las palmas avaj mi bolje poznajemo fudbal od njih
MiddleClass Posted November 19, 2018 Posted November 19, 2018 Znaci Djukic je dobar trener jer je radio u Primeri, a Stanoje los jer je visio po kineskim drugim i saudijskim ligama. Svidja mi se razmisljanje...
Recommended Posts