Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

Naravno, opste je poznato da gol u 91. vrijedi pola gola ili je user. :fantom:

• Replies 42.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1674

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

985

Posted
8 minutes ago, dragance said:

Nije Paunović lud, osim ako nije dobio korpu u Šikagou?

I ja mislim da nije lud da saradjuje sa ovim krimosima, ali jbg.

Posted

Posle Mladena svi zasluzuju 1 sansu.

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

Posted (edited)
8 hours ago, dragance said:

Da ima pameti u FSS pa da umesto Krstaje doveduРезÑлÑÐ°Ñ Ñлика за ceca ratko dostaniÄ ...

+1.

Edited by Apollo Creed
Posted
3 minutes ago, MiddleClass said:

Naravno, opste je poznato da gol u 91. vrijedi pola gola ili je user. :fantom:

lol jesi li ti gledao to prvenstvo, mučenje i produžeci u svim tekmama, ej mi jednu mađarsku nismo nadigrali već smo morali da se spašavamo u sudijskoj nadoknadi, druga bi stvar bila da smo promašil pre toga boga oca šansi :happy:

ali super ako je to tebi odlika velikog trenera

Posted
3 minutes ago, Apollo Creed said:

+1.

Ispod pojasa... uf. 

Mazu od AC Milana ne mogu da smislim.

ovog drugog nikada i nisam.

Posted
3 minutes ago, dragance said:

Ispod pojasa... uf. 

Mazu od AC Milana ne mogu da smislim.

ovog drugog nikada i nisam.

Ova repka zaslužuje jedino neki takav duo...mada i ovaj nesrećnik Krrstaja je skroz ok rešenje za klupu.

Posted

Meni se prividja Stankovic, i mislim da bi on uradio nesto na planu zestine ali bi kondicija srednjeg terena osetno pocela da opada. Ne mozemo da zadrzimo Mladena za selektora/trenera odbrane, Deki neka preuzme napad a za srednji red treba 1 Piksi (ili bar Beckenbauer) da uvede reda.

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

Posted

on je u uefa, neki pomoćnik čeferina za mlađe kategorije, uz to bio bi to još jedan početnik u nizu a znamo kako obično sa njima prolazimo, pixi sa druge strane bi bio manji rizik u trenerskom smislu

Posted
11 hours ago, pasha said:

Vi vec proglasili da smo prvi u grupi a u Beogradu kijamet, sneg, bice ocajan teren.

Teren je odličan, kakav crni očaj

Posted
2 minutes ago, renne said:

Teren je odličan, kakav crni očaj

Na JNA se igra...Ko zna kakva je to kaljuga.

Posted
55 minutes ago, gone fishing said:

lol jesi li ti gledao to prvenstvo, mučenje i produžeci u svim tekmama, ej mi jednu mađarsku nismo nadigrali već smo morali da se spašavamo u sudijskoj nadoknadi, druga bi stvar bila da smo promašil pre toga boga oca šansi :happy:

ali super ako je to tebi odlika velikog trenera

Стварно срамотно. Мислим да треба да се одрекнемо те титуле и извинимо љубитељима фудбала попут тебе.

Posted

ja sam samo pokušao realno bez mitomanije da sagledam njegove trenerske kvalitete, a kakvi su oni valjda bolje prikazuju 3 godine njegovog rada u americi od jednog turnira

- uostalom da je on zaista perspektivan trener i toliko kvalitetan kakvim ga mnogi smatraju, zar ne misliš da bi ga posle te titule zvali klubovi iz njegove španije, ne real i barsa ali neki depresivo la korunja ili makar malaga ili las palmas :happy:

avaj mi bolje poznajemo fudbal od njih :D

Posted

Znaci Djukic je dobar trener jer je radio u Primeri, a Stanoje los jer je visio po kineskim drugim i saudijskim ligama.

Svidja mi se razmisljanje... :)