Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

Bila bi fora da smene i Kokezu i Muslina u paketu...

• Replies 42.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1678

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

990

Posted

Bila bi fora da smene i Kokezu i Muslina u paketu...

Milose, to ne bi bila fora, to bi bila ludost na kvadrat.

Posted

Pa ceo nas fudbal je sklon ludostima na kub, a ne na kvadrat. Ako smene Muslina, a ocigledno sve ide u tom pravcu, to je ludost na kvadrat. A Kokeza je tu samo slag na torti.

Posted

Milose, to ne bi bila fora, to bi bila ludost na kvadrat.

sasvim prirodna reakcije nečeg što se naziva fss

ja se ne bih iznenadio

Posted

Otkud ovaj topic, koliko ja znam reprezentacija srbije u fudbalu više ne postoji? :huh:

Posted

Slaviša Kokeza i Ivica Dačić

Kako pričaju engleski

Posted

Sport klub kaze da zurnal kaze da je SMS na spisku.

Posted

Jebo ih SMS u dupe. Kao Maradona da je u pitanju.

Musline izdrzi.

Sent from my SM-T365 using Tapatalk

Posted

Da nece mozda SMS da selektira reprezentaciju?  Coveka su u nasim medijima proglasili fudbalskim madjionicarom, pa bi na osnovu takvih preporuka i opste percepicije u domacoj fudbalskoj javnosti mogao da postane prvi igrac-selektor u istoriji.

Posted

Tesko, ali verovatno bi se odlicno slagao na sredini sa Maticem.

Posted

Navodno se žalio da mu ne odgovara da igra na sredini sa Matićem

Posted

Kako kaze Muslin: Ne moze igrac da zavodi red u svalcionici i da vrsi odabir igraca sa kojima ce da igra.

Posted

Ma meni je to skroz nebitno. Da sms zaista jeste maradona+najbolji lik na svetu+čovek potpuno spreman da se podredi svakoj ekipi - i dalje muslin jeste taj koji ima pravo da ga ne zove ako smatra da mu ne treba. I rezultate iza sebe da niko ne sme da mu progovori zbog toga.

Posted

Ma kakav SMS, to je izgovor tipa "idemo na izbore jer to opozicija želi"

Posted

Ne bih ja rekao da je izgovor.  Mislim da Kokeza vrsi pritisak na Muslina da igraju igraci na koje Muslin nije racunao u kvalifikacijama.  Ovaj to ne zeli da dozvoli jer je prihvatio mandat pod uslovom da iskljucivo on, Muslin, selektira reprezentaciju, organizuje pripreme, igru, taktiku, strategiju onako kako on smatra da treba.   Kromanjonac sa vrha FSS smatra da ima dovoljno fudbalskog znanja i moci da utice na Muslinove odluke.  Ovo prvo nema a ovo drugo ima i zato Muslin odlazi iz reprezentacije.