kud u maglu Simoviću Posted October 29, 2017 Posted October 29, 2017 (edited) Haha, kako nepogrešivo uvijek sam sebi puca u koljena fudbalski savez Jedva čekam da vidim objašnjenje. Ako ne bude 'neefikasna igra' nisu ništa uradili :D ekstra e rešenje se samo nameće Edited October 29, 2017 by kud u maglu Simoviću
radisa Posted October 29, 2017 Posted October 29, 2017 Treba neko kome će sastaviti tim i ko neće talasati... Ne znam, ja da sam Bane, Kolarov, Matić, Tadić.... Tačno bi im rekao da se gone u materinu i da više neću da igram.... Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
Milosh76 Posted October 29, 2017 Posted October 29, 2017 Pred SP? Tesko da ce ijedan da se pobuni makar stavili Ziku stolara za selektora
kud u maglu Simoviću Posted October 29, 2017 Posted October 29, 2017 cenim da je slinum zacepio cifru za novi ugovor, što samo govori koliki amateri vode fss. ako je tačno da mu u ugovoru stoji “do kraja kvalifikacija”
Sludge Factory Posted October 29, 2017 Posted October 29, 2017 Jel bese i sa Antarom pregovarano oko ugovora nakon kvalifikacija, pa je ceo problem i bio oko toga, poremetila se 1 atmosfera™ u timu, itd?
gone fishing Posted October 29, 2017 Posted October 29, 2017 ne prevari antari je glupi tole produžio ugovor pre sp, tek na njemu je video da ovaj nema plan b, šta raditi kada krasić i jovanović ispadnu iz životne forme a svi nas pročitaju
kud u maglu Simoviću Posted October 29, 2017 Posted October 29, 2017 ja se ne sećam toga. kod antare i toleta je do meča sa australijom teklo med i mleko nama fifa treba da zabrani učešće podsvojim patronatom doveka, bolje za nas
gone fishing Posted October 29, 2017 Posted October 29, 2017 čega se ne sećaš, mučenja protivu gane i igranja na x, blamaže protivu švaba kada su isti igrali viktorije sa nama i to sa igračem manje, na kraju pucanja sebi u kolena protiv kengura, a imali smo otvoreni put do polufinala, zahvaljujući dešavanjima u drugim grupama, a takve okolnosti se poklope jednom u 30 godina, obično te posle grupe čeka neka holandija ili španija, pod uslovom da istu prođeš ^_^
palikaris Posted October 29, 2017 Posted October 29, 2017 jbt. blamaza protiv svaba koje smo dobili. otvoren put do polufinala. ovde ljudi stvarno misle da smo mi neka velesila, a ne najgori prosek. SP 2010 je bilo ok takmicenje za nas, mogli smo da prodjemo grupu uz malo srece, i to bi bio ultra uspeh. kakva polufinala. napravili smo skroz ok rezultat s obzirom kakav kvalitet igraca smo imali.
James Marshall Posted October 29, 2017 Posted October 29, 2017 cenim da je slinum zacepio cifru za novi ugovor, što samo govori koliki amateri vode fss. ako je tačno da mu u ugovoru stoji “do kraja kvalifikacija” slinmu +1 na ovo za amatere
kipo Posted October 29, 2017 Posted October 29, 2017 Da, Antara upropastio 30 godina napretka fs. Neptun u marsu, jbg
gone fishing Posted October 29, 2017 Posted October 29, 2017 (edited) znači u decembru, 7 meseci pred start sp je produžen ugovor - ama ne kažem da bi neko drugi dogurao do polufinala, samo da je na tom sp bila znatno veća šansa za to nego na prosečnom mondijalu Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Dec.2009, 15:50Produžen ugovor sa Antićem BEOGRAD - Fudbalski savez Srbije (FSS) produžio je danas saradnju sa selektorom nacionalnog tima Radomirom Antićem do 2012. godine. Nakon uspeha u kvalifikacijama za prvenstvo sveta, kada je naša reprezentacija osvojila prvo mesto u grupi ispred Francuske, obnavljanje ugovora sa trofejnim trenerom bio je očekivan i logičan potez. Tako će Antić predvoditi "bele orlove" i u kvalifikacijama >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za prvenstvo Evrope, koje će 2012. godine biti održano u Poljskoj i Ukrajini. "Ovo je znak velikog poverenja i nadam se da ćemo ja i igrači koje vodim uspeti da ga opravdamo" rekao je posle potpisivanja ugovora Antić. Predsednik FSS Tomislav Karadžić je rekao da je potpisivanjem novog ugovora nacionalni savez nastavio posao koji je zajedno sa Antićem započet pre skoro godinu i po dana. "Saradnja se nastavlja na obostrano zadovoljstvo i trajaće do kraja kvalifikacija ili našeg učešća na završnom turniru prvenstva Evrope", rekao je Karadžić. Edited October 29, 2017 by gone fishing
kud u maglu Simoviću Posted October 29, 2017 Posted October 29, 2017 odgovarao sam na sladžov post. gana jeste bilo mučenje. viktorije sa nemcima su bile, al je na kraju bila pobeda posle nekoliko decenija, i hajp posle te pobede nam je došao glave. australija je demolirana u prvih 45 min u jafrici je falilo sreće, koju nismo zaslužili igrom -_-
Sludge Factory Posted October 29, 2017 Posted October 29, 2017 Pa meni je nesto ostalo u secanju (mozda pogresno naravno) da je bio neki problem izmedju Toleta i Antica u periodu pred prvenstvo, da je bilo nekog natezanja oko para i da je onda Antic otaljao prvenstvo (bese i neka prica kako je namerno rekao Vidicu da igra rukom ili tako nesto? doduse sve to moze biti klasicno ludilo srpskih medija)
MocaVukotic Posted October 29, 2017 Posted October 29, 2017 kažu kandidati su pikse, jokan, stanojević (koji je "jednu noć" već bio selektor, ali je odustao pred samo objavljivanje(??), ja se toga ne sećam), mihajlović opet (samo za mundijal, zbog obaveza u torinu) i onaj ivan jovanović što je pravio dobre rezultate sa anortozisom.
Recommended Posts