Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

Pa vjerovatno je bolje ispalo što nismo bili u grupi, kako FIFA gleda na sranja na SP (a potencijala za isto je bilo, Njemačka blizu plus puna naci gastosa) vjerovatno bismo i jedni i drugi dobili šut u bulju za naredna tri ciklusa kvalifikacija.

• Replies 42.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1682

• levi

1124

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

994

Posted

vjerovatno bismo i jedni i drugi dobili šut u bulju za naredna tri ciklusa kvalifikacija.

Ne znam šta bi tu bilo loše, čak bih rekao da bi bilo izvrsno.

Posted

koji ste vi carevi... jos nismo ni prosli na SP, vi vec racunate dokle cemo tamo stici :D

Posted

koji ste vi carevi... jos nismo ni prosli na SP, vi vec racunate dokle cemo tamo stici :D

Lozenje mora da počne več sad. A nege u aprilu če Saban Saulic da zapjeva: slavoljube Muslinuu srpski sine zlatibor planine ????

Posted

Već zamišljam bombardovanje reklamama za dobijanje karata za Rusiju. A da ćemo proći, hoćemo, braća staljinisti će rknuti Vels i to je to.

Posted

Već zamišljam bombardovanje reklamama za dobijanje karata za Rusiju. A da ćemo proći, hoćemo, braća staljinisti će rknuti Vels i to je to.

Pa rknuti cemo mi Austriju gore i to če biti to.

Posted

+1000

Posted

На основу тих параметара ми би сад били тамо где је Аустрија.

ako bi mogao ovo da mi elaboriraš: na osnovu kojih parametara si došao do Austrije?

I na osnovu čega pretpostavljaš da ćemo ovaj put proći bolje nego prethodna dva?

Posted

teorija velikih brojeva. mora čile da se ponovi

:fantom:

Posted

Pa rknuti cemo mi Austriju gore i to če biti to.

Puknuće velšani pre toga, igraju od 18, a mi od 20:45

Posted

Puknuće velšani pre toga, igraju od 18, a mi od 20:45

Da oni igraju več u 18 00

Posted

Kako cemo da gazimo u Rusiji. Sve ekipe osim 4-5 najjacih se raspadaju. Pogle Hrvate, po imenima imaju 6 puta jacu ekipu od nasih, a dobili bi ih lagano i na Trgu Bana Jelacica.

Posted (edited)

Gruzija je igracki razbila Irsku,  moze da uzme bod Velsu, ali ne bi valjalo da zavisimo od poslednjeg kola. Psiholoski je laksa utakmica u Becu, nego sa Gruzijom ako bude odlucujuca.

Mozda se Hrvati raspadaju, ali u eventualnom barazu sa njima imali bismo 10% sansi za prolaz.

Edited by Toni Sumaher
Posted

Kako cemo da gazimo u Rusiji. Sve ekipe osim 4-5 najjacih se raspadaju. Pogle Hrvate, po imenima imaju 6 puta jacu ekipu od nasih, a dobili bi ih lagano i na Trgu Bana Jelacica.

polako s tim gaženjem, čitava  sezona je pred nama. KO zna u kakvim sastavima i u kakvim stanjima će nastupiti reprezentacije.

Posted

Ma nece biti ikakvih problema da se dobije Gruzija u Bgu, nasi vazda dobro igraju kad su nabrijani i napaljeni, tu nam je 50% kvaliteta. Secate se kako smo Rumuniju odvalili pred SP10, tad je isto bilo odlucujuce.