Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

Пикси није био констнтан и ментално јак? :isuse:

To nisam rekao, u tom postu sam objasnio zasto uzimam u obzir uspehe i trofeje, nisam napisao da je Piksi inferioran u tom pogledu u odnosu na Modrica.

Uostalom, mozda si u pravu, mozda nije trebalo da uvlacim to u pricu. Ali opet, nekako mi je logicno da i trofeji treba da budu vazni. Gresim li sto tako posmatram stvari?

• Replies 42.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1682

• levi

1125

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

995

Posted (edited)

I pre povrede Piksi je imao epizode disciplinovanja, sedenja na klupi itd.

Koliko se ja sećam, sjebao je koleno ozbiljno maltene kako je stigao u Olimpik, a sigurno u prvom delu sezone.

edit: da, evo kaže

Early into his debut season, Stojković sustained a knee injury for which he had to have surgery in Germany, forcing him to the sidelines for months. In fact, the entire 1990–91 league season was injury riddled for the Serb and he ended up making only eleven league appearances.
Edited by ljakse
Posted

Paaa, samo porediš neuporedivo.

Mislis zbog Piksijeve povrede? OK, to je dobar argument, priznajem.

Posted (edited)

Trofeji zavise od mnogo faktora, ali Modrić nije ni Gatuzo, ni Miličić

Nego  glavni kreativni igrač jedne od najboljih generacija u istoriji klupskog fudbala, ako ne i najbolje

Piksija su omele povrede ali i njegov karakter i ego, stalno je bio u nekoj kontri sa trenerima, sa Stankovićem, Getelsom, Osimom..

Edited by levi
Posted

Nego  glavni kreativni igrač jedne od najboljih generacija u istoriji klupskog fudbala, ako ne i najbolje

To je još jedna stavka zbog koje su neuporedivi. Dobri saigrači igrača čine boljim, sasvim je druga priča kad klub ima keša da dovede štagod mu padne na pamet.

Posted

ono sto se cesto zaboravlja kod piksijeve (klupske) karijere je da je on od 20 godine igrao u jednom od najboljih svetskih klubova 4 godine i, odigrao preko 100 utakmica za taj klub i bio njegov tad najbolji igrac :)

jeste da se godinama unazad (razumljivo) gleda samo sta je igrac napravio u inostranstvu, ali za igrace tog vremena to nikako nije pravedno

plus je za reprezentaciju debitovao sa koliko 17-18 godina?

Posted

И био најмлађи стријелац на европским првенствима неких двадесет година, мислим да му је рекорд скинуо мртви Јохан Фонлантен.

Posted

Sad vidim da cela ta prica oko uspeha i trofeja samo moze da zamuti vodu, u pravu su porucnik i ljakse. Ako ih vec poredimo jedini nacin je da analiziramo njihovu igru i karakteristike. Kao sto sam vec napisao, mislim da Modrica mozemo uporediti s igracem kao sto je Zvonimir Boban, ne sa Piksijem.

Posted

Piksija mozes da poredis sa Zidanom ili medju aktivnim igracima sa Inijestom...

Posted

Piksija mozes da poredis sa Zidanom ili medju aktivnim igracima sa Inijestom...

Slazem se.

Posted

To je još jedna stavka zbog koje su neuporedivi. Dobri saigrači igrača čine boljim, sasvim je druga priča kad klub ima keša da dovede štagod mu padne na pamet.

Naravno druga su vremena, ali u ovom konkretnom slučaju Luka je pre taj tip igrača koji čini saigrače boljim, nego što on profitira od tuđeg rada

Piksi je u odnosu na njega više insistirao da on bude u prvom planu, traka, desetka, prekidi sve je moralo da bude njegovo. Mladi buntovnik, nije bio tzv zahvalan igrač, produžena ruka trenera na terenu itd. Što je bitno na njegovoj poziciji, da bi ostvario pun potencijal, svoj i saigrača

Posted

Naravno druga su vremena, ali u ovom konkretnom slučaju Luka je pre taj tip igrača koji čini saigrače boljim, nego što on profitira od tuđeg rada

Piksi je u odnosu na njega više insistirao da on bude u prvom planu, traka, desetka, prekidi sve je moralo da bude njegovo. Mladi buntovnik, nije bio tzv zahvalan igrač, produžena ruka trenera na terenu itd. Što je bitno na njegovoj poziciji, da bi ostvario pun potencijal, svoj i saigrača

Nemam pojma, nisam ja to gledao tako, tj nemam utisak da je bio bilo na koji način problematičan.

Jeste on uzimao uglavnom sve, al je uglavnom i rešavao, jednostavno je takav tip pobednika. Nije fazon K. Ronalda, da uzme svaki živi slobodnjak, pa od 50 ima 30 pretvaranja i 2 gola.

Posted

Nemam pojma, nisam ja to gledao tako, tj nemam utisak da je bio bilo na koji način problematičan.

Jeste on uzimao uglavnom sve, al je uglavnom i rešavao, jednostavno je takav tip pobednika. Nije fazon K. Ronalda, da uzme svaki živi slobodnjak, pa od 50 ima 30 pretvaranja i 2 gola.

idi bre ljakse u kurac  :lolol:

Posted (edited)

Modric je precijenjena nistarija, ali dosta o njemu.

Edited by reginald