Jump to content

Reprezentacija Srbije

Featured Replies

Dečko je u ponedeljak došao na prozivku s povredom prepone, posle koje je selektor odlučio da ga pusti da se leči. Marko je u utorak ujutru posle doručka napustio tim, nije ni bio sa ekipom u prethodnih sedam dana, tako da ne znam odakle u medijima informacija da je nekakvom u sukobu sa Goranom Đorovićem", kaže Stojadinović.

Za VMS kazu da je zakasnio na trening... a Djora ce sve objasniti nakon Iraca...

jel i u drugim reprezentacijama imaju obicaj da za selektora mladih postave lika bez ikakvog iskustva?

meni to potpuno suludo

i ajde da je u pitanju neki piksi, savicevic, mijat ili dejan stankovic pa i nekako

svaka cast djorovicu na karijeri, ali naprosto i on nije taj kalibar da se uci poslu radeci sa reprezentacijom

jel i u drugim reprezentacijama imaju obicaj da za selektora mladih postave lika bez ikakvog iskustva?

meni to potpuno suludo

i ajde da je u pitanju neki piksi, savicevic, mijat ili dejan stankovic pa i nekako

svaka cast djorovicu na karijeri, ali naprosto i on nije taj kalibar da se uci poslu radeci sa reprezentacijom

Kad će ako ne sad...

Ja bih rekao da je to prilicno uobicajeno. S tim sto cesto prvo budu treneri jos mladjih selekcija... Ali prilicno cesto su to mladi treneri bez [mnogo] profesionalnog iskustva. 

E cus U21. Mogu je dati taman Djoincevicu da se uci na njoj...

Inače, Goranov pomoćnik u repki je ko drugi nego brat Zoran...

:lolol:

CG nam izgleda uzima Sergeja.

Muslinu se, jelte, ne uklapa u koncept. Ne treba mu pored mocnog Gudelja.

Usrećio bi se

Dejo Genije... :Hail:

Pa njemu je bolje da igra bilo gdje nego nigdje.

Zar on nije vec odugrao zvanicne utakmice za srbiju?

CG nam izgleda uzima Sergeja.

Muslinu se, jelte, ne uklapa u koncept. Ne treba mu pored mocnog Gudelja.

Сигурно.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Za A tim nije. Samo za mlade.

Pa njemu je bolje da igra bilo gdje nego nigdje.

Zašto? Uopšte igranje za reprezentaciju nije nikakav  imperativ

I ovi koji igraju, odazivaju se manje više preko one stvari, dolaze da se vide sa familijom i starletama. U košarci ne možeš puškom da ih nateraš

Ако у овоме има истине, срећан му пут. Мијењати државни тим због тога што те један селектор не зове у састав, циркус.