Milosh76 Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 Dečko je u ponedeljak došao na prozivku s povredom prepone, posle koje je selektor odlučio da ga pusti da se leči. Marko je u utorak ujutru posle doručka napustio tim, nije ni bio sa ekipom u prethodnih sedam dana, tako da ne znam odakle u medijima informacija da je nekakvom u sukobu sa Goranom Đorovićem", kaže Stojadinović. Za VMS kazu da je zakasnio na trening... a Djora ce sve objasniti nakon Iraca...
pbg12345 Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 jel i u drugim reprezentacijama imaju obicaj da za selektora mladih postave lika bez ikakvog iskustva? meni to potpuno suludo i ajde da je u pitanju neki piksi, savicevic, mijat ili dejan stankovic pa i nekako svaka cast djorovicu na karijeri, ali naprosto i on nije taj kalibar da se uci poslu radeci sa reprezentacijom
Frank Pembleton Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 jel i u drugim reprezentacijama imaju obicaj da za selektora mladih postave lika bez ikakvog iskustva? meni to potpuno suludo i ajde da je u pitanju neki piksi, savicevic, mijat ili dejan stankovic pa i nekako svaka cast djorovicu na karijeri, ali naprosto i on nije taj kalibar da se uci poslu radeci sa reprezentacijom Kad će ako ne sad...
gervasius twinkleminkleson Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 Ja bih rekao da je to prilicno uobicajeno. S tim sto cesto prvo budu treneri jos mladjih selekcija... Ali prilicno cesto su to mladi treneri bez [mnogo] profesionalnog iskustva.
MiddleClass Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 E cus U21. Mogu je dati taman Djoincevicu da se uci na njoj...
Apollo Creed Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 Inače, Goranov pomoćnik u repki je ko drugi nego brat Zoran...
FPLS Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 CG nam izgleda uzima Sergeja. Muslinu se, jelte, ne uklapa u koncept. Ne treba mu pored mocnog Gudelja.
borris_ Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 Pa njemu je bolje da igra bilo gdje nego nigdje. Zar on nije vec odugrao zvanicne utakmice za srbiju?
porucnik vasic Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 CG nam izgleda uzima Sergeja. Muslinu se, jelte, ne uklapa u koncept. Ne treba mu pored mocnog Gudelja. Сигурно. Sent from my iPhone using Tapatalk
levi Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 Pa njemu je bolje da igra bilo gdje nego nigdje. Zašto? Uopšte igranje za reprezentaciju nije nikakav imperativ I ovi koji igraju, odazivaju se manje više preko one stvari, dolaze da se vide sa familijom i starletama. U košarci ne možeš puškom da ih nateraš
Cane Vukic Prebranac Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 Ако у овоме има истине, срећан му пут. Мијењати државни тим због тога што те један селектор не зове у састав, циркус.
Recommended Posts