Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

Dragan Pantelić nikada nije dobio pravu priliku u reprezentaciji...

Ko je taj

• Replies 42.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1682

• levi

1125

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

995

Posted

Sin Miodraga Pantelića, veliki talenat ali u pogrešnom trenutku podržao SPS i vrata nacionalnog tima mu bila zatvorena. Bilo bi pošteno da mu se pruži još jedna prilika.

Posted

Dragan Pantelić nikada nije dobio pravu priliku u reprezentaciji...

Кад би ти знао какав је то балван био (можда и знаш), али научио се и постао голманчина.

Posted

Ko je taj

Strelac dva gola u kvalifikacijama za SP '82... :fantom:

Posted

Pa dok se ne pojavi golman koji pokazuje vise od trojce reprezentativnih golmana, Mustafa ce da bude prvi izbor. Milinkovic-Savic obecava. Ja bih pre u njemu video zamenu za Mustafu, nego ovu dvojcu sto su mu trenutne rezerve.

Како то можемо да тврдимо, одакле знамо у каквој су форми Рајковић и Јовановић?

Немам ништа против твог предлога, Стојковића у репрезентативну пензију а Рајковић, Јовановић и Милинковић Савић у А тим и нека се боре за позицију првог голмана.

Posted

Ko je taj

Добро изводио пенале, а био је и опасан по противнички гол и из свог шеснестераца...

Posted

Strelac dva gola u kvalifikacijama za SP '82... :fantom:

Daj bre da vratimo Pizona onda kakav crni Pantelić

Posted

Daj bre da vratimo Pizona onda kakav crni Pantelić

ALi čovek je bio golman :D

Posted

Onda daj da vratimo onog sto odbrani penal Maradoni.

Posted

Onda daj da vratimo onog sto odbrani penal Maradoni.

To je 'Rvat... :(

Posted

Ne vidim nekog preteranog razloga za nezadovoljstvo sto se igre tice, u obe utakmice protiv Velsa smo tesko izlazili na kraj s njima. Ovaj Muslinov tim jednostavno nema neki kvalitet da kroz ekstra potez napravi mnogo protiv ekipe koja se dobro i organizovano brani. Ocigledno je i da je svim igracima, ne samo nasim, generalno tesko pao ovaj termin kad su vec glavama na odmoru. Danas sam gledao Irce i Austrijance, ono sto su oni igrali u poslednjih nekoliko minuta je bio totalni cirkus. Mi, Austrijanci, Velsani i Irci smo tu negde po kvalitetu i jedan gol ovamo ili onamo odlucuje nase medjusobne utakmice.

No, plasirali se mi na ovo SP ili ne, treba razmisljati vec sada o tome da se osvezi ovaj tim. Necemo moci ovakvom postavom da napravimo nista ozbiljno sve dok pre svega ne resimo pitanje zadnje linije i obezbedimo svoj gol. Ovo sto Muslin igra su utakmice na mali rezultat, mali broj sansi i striktnu kontrolu prostora na svojoj polovini, ne mozemo sebi da dozvoljavamo luksuz da gubimo bodove zbog glupih tehnickih gresaka, slabe koncentracije i idiotskih odluka. Banetu i Kolarovu se treba zahvaliti posle ili ovih kvalifikacija ili SP, u zavisnosti od toga da li cemo se kvalifikovati. Kolarov bi mozda jos i mogao nesto da odigra kad bi neko smeo da mu kaze sta treba da igra ali Bane je vec skoro godinu dana bivsi igrac i zaista ga je tesko gledati kako se muci nakon sto nam je godinama bio mozda najbolji igrac u ekipi. Igraci njegovog profila cija se igra zasniva na snazi vrlo brzo padaju kad dodju u ozbiljne godine, to je Vidic pametno shvatio i oprostio se cim je primetio da vise ne moze tako da igra a da bude uspesan. Rukavini bi takodje trebalo traziti zamenu, on ni kad je bio mladji nije bio ne znam kakav igrac, sad ima 33 godine i od njega nema nista. Kostic je po meni takodje zabluda, u pitanju je igrac da udje s klupe i promeni ritam ali nije kvalitet za startera, treba nam tu igrac koji ume s loptom da se malo skine pritisak kreacije sa Tadica.

Ostalo je to sto imamo i nije lose. Maksimovic, Nastasic i Vukovic mogu da zavrse posao, Matic i Tadic su bez konkurencije a nije ni Milivojevic za sada lose resenje, jos smo i prilicno obezbedjeni na toj poziciji u buducnosti, Mitrovic igra bolje nego sto sam ocekivao da ce, sad imamo i ovog Prijovica koji ocigledno zna da igra fudbal. Takodje imamo dosta resenja umesto Kostica, Ljajic i SMS su vec sada a Zivkovic ce vrlo brzo biti bolji igraci od njega. Po meni imamo tri golmana (Rajkovic, Jovanovic i VMS) koji su bolji od Stojkovica ali tu objektivno do veceras nije bilo nekih posebnih problema. Najveci problem su nam ti bokovi jer sumnjam da bi Rukavina i Kolarov igrali kad bismo tu imali bilo kakve solidne igrace da ih zamene.

Posted

To mu nije opravdanje za tako slab golgeterski učinak.

Posted

Harpere gledao sam Irsku i Avstriju. Avstrija ima puno bolju ekipu ali zahvaljujuci Batadjorismu su uzeli samo 1 bod. Mislim da imamo ok sanse u Becu jos moze se desiti da ta utakmica njima nista nece znaciti. Irci standard igraju rugbi umesto fudbala i uvek se nekako izvuku. Ocekujem x tamo.