Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

Jos samo mladi da pobede Sloveniju, pa mozemo da se zakitimo i zapevamo za oktobar: "Kad' je gedza, kad' je gedza poturio ledja,/ Beze Svabe, beze Svabe kao neke babe."

:isuse:  budalo matora.

• Replies 42.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1682

• levi

1125

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

995

Posted

oducili su me ovi nasi od gledanja fudbala i reprezentacije, ali sam ovde slucajno nabasao i umesto da samo pratim rez dok gledam am fudbal, ja sam odgledao poslednjih 30 minuta. i onda jos highlightse

nenormalno smo pogubljeni i neuigrani u odbrani. nisu Bane i onaj Mitrovic bas ovoliko losi, mnogo vise je tu do neuigranosti. ekstremno glupavo smo primili golove. fali nam sredina i to mnogo. nadam se da ce sa Maticem to biti bolje. 

ali zato, ofanzivno, maltene poezija. ne filozofiramo, igramo brzo(iako su igraci spori, brzo se oslobadjamo lopte i ne komplikujemo previse) a Tadic je veliki car. 7 bodova iz tri tekme, puna kapa. a kada se pogleda da smo imali i 2-1 protiv Irske, ehhhhh... takodje, 8 golova u 3 tekme. 2-3-3, to je zaista sjajno. lepo je i uzbudljivo gledati ovaj fudbal, i pored svih svinjarija u odbrani. 

za mesec dana idemo u Vels, ako i tamo zabiju 2 ili vise komada, mozemo se nadati i bodu, a to je vec onda ozbiljna kandidatura za prva dva mesta. 

Posted

za mesec dana idemo u Vels, ako i tamo zabiju 2 ili vise komada, mozemo se nadati i bodu, a to je vec onda ozbiljna kandidatura za prva dva mesta.

Vels je danas jedva izvukao bod kod kuce protiv Gruzije ali danas svi igraju fudbal...
Posted

Dva puta danas gledam konferenciju nasih i Bane dva puta prica kako je najbitnije da smanjimo taj prostor izmedju odbrane i sredine jer ce nam tu praviti malu decu. I kita. Fejsa i Milivojevic su dobro odigrali ali nemaju osecaj sta im se desava iza ledja. Bas slabo brane taj prostor, a ne pomazu im ni defanzivci koji prelako ispadaju. Valjda ce Matic tu zagospodariti i zategnuti to.

Tadic doktorski. Jbt lik sam dobio Austriju i pored toga sto mu je SMitrovic stalno smisljao nove izazove. Na kraju mu je dokurcilo pa je odlucio sam da resi mec. Ne znam da li je neki igrac posle Piksija odigrao ovakav mec. Mozda je Krasic imao neki. A debilu Curcicu Tadic nije bio u planovima :isuse:

Posted

:isuse:  budalo matora.

Gospodine Mauci, ako naidjete na nesto sto vam lici na sranje, najbolje je da okrenete glavu, zapusite nos i nastavite dalje.  Medjutim, ako namerno nagazite u sranje pa zbog toga psujete, onda se od tog sranja ne razlikujete ni malo.  Nadam se da smo se razumeli.

Posted

Toniiiii!!!

jezivo bro.

retko kad ostanem bez teksta, al ovo je jedna od takvih situacija :fantom:

Posted

Jos samo mladi da pobede Sloveniju, pa mozemo da se zakitimo i zapevamo za oktobar: "Kad' je gedza, kad' je gedza poturio ledja,/ Beze Svabe, beze Svabe kao neke babe."

+1389

Posted

Od ovih sto su igrali + nekih novih sto dolaze (Maksimovic, Grujic, Zivkovic, Gacinovic, Milinkovic-Savic) moze da se napravi dobar tim. Tu je i Djordjevic ako se vrati na stari nivo. Sta bi sa Ljajicem?

Posted

Sta bi sa Ljajicem?

Navodno bi trebao biti u ekipi protiv Velsa

Posted

Jedno divno veče na Marakani. Rodio se Piksi, rodila se igra, još samo da porodimo odbranu. Nemamo mi gde više. Dno smo dotakli. Od kukanja vise nema nista. Da podrzimo ove decake, pa ako se izgradi kult reprezentacije - izgradi. Ako ne, valjda će makar da odu na to SP.

Tadić me bukvalno "ukrao". Ne pamtim da neko od naših tako jeste. Zapravo, ja se i ne secam da je neko nekada, odigrao slican meč za reprezentaciju.

Piksi protiv Španije, ali je to bilo jako, jako davno i nije to bila bas ovakva dominacija.

Bez greške bogotac. Sve je prošao, sve je sačuvao, svakog igrača pogodio.

Posted

U 21. vijeku, srpska reprezentacija se uglavnom oslanjala na cvrstu odbranu sastavljanu od odlicnih pojedinaca i igraci svjetske klase i na srednje igrace koji su znali samo da trce.

Ova nova ekipa je pravo osvjezenje. 

Posted

Jedno divno veče na Marakani. Rodio se Piksi, rodila se igra, još samo da porodimo odbranu. Nemamo mi gde više. Dno smo dotakli. Od kukanja vise nema nista. Da podrzimo ove decake, pa ako se izgradi kult reprezentacije - izgradi. Ako ne, valjda će makar da odu na to SP.

Tadić me bukvalno "ukrao". Ne pamtim da neko od naših tako jeste. Zapravo, ja se i ne secam da je neko nekada, odigrao slican meč za reprezentaciju.

Piksi protiv Španije, ali je to bilo jako, jako davno i nije to bila bas ovakva dominacija.

Bez greške bogotac. Sve je prošao, sve je sačuvao, svakog igrača pogodio.

Safet Sušić protiv Italije u Zagrebu, ali to je bila prijateljska. Ni ja ne pamtim nečiju ovakvu partiju za repku.

Posted

Safet Sušić protiv Italije u Zagrebu, ali to je bila prijateljska. Ni ja ne pamtim nečiju ovakvu partiju za repku.

mijat protiv madjara u barazu. posle toga niko ni priblizno. jeste da su oni bili go kurac, ali mi smo i protiv takvih znali da useremo