Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

Meni je Rajkovic branio dobro. Najmanji je on problem ove repke. Kao i Mustafa ranije...

• Replies 42.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1682

• levi

1125

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

995

Posted

Stojke je prvi golman reprezentacije. Rajković je još junior

Posted

nista mi nije utisak, samo jedno - kakva je rupetina rajkovic. decko je izgledao daleko normalnije sa 18 godina. 

plus jedan.

rece aca informacija da on ima puno samopouzdanja. nije to samopouzdanje, covjek jednostavno nije svjestan koliko je los. sve greske u odbrani su posledica nesigurnosti zbog toga sto je on nazad.

filip kostic je bio daleko najbolji. pored njega tadic. ostalo prosjek. dosta su nas usporavali milivojevic i gudelj, sa maticem i cak grujicem to bi bilo mnogo bolje.  mislim da smo bili bolji i da moramo zaliti za ovim bodovima.

Posted

Sta je uradio Rajkovic?

na 40m od gola krenuo da dribla irca, sapleo se skoro pao na dupe, srecom irac nije ocekivao.

Posted

Bane=Baba

Katai=Rupa

Rajko=Nesiguran

Mitar=katastrofa.

Težko cemo u Rusiju mnogo smo jadni.

Katai je imao jedan dobar centarsut i 3 puta je pre toga pipno loptu, zasto je rupa?

Posted

kakv moron je ovaj Mijaljević...

Posted

Meni je Rajkovic branio dobro. Najmanji je on problem ove repke. Kao i Mustafa ranije...

Imao je dobre odbrane (i neke lose procjene). Ali ona dva driblinga su za :isuse:

Posted

a sta je sa Stojketom? Nije ga zvao Muki ili nesto drugo

Posted

Погледајте други гол Ираца, 5 наших на првој стативи као дебили стоје.

svo cudo nasih na prvoj stativi, na drugoj jedan. ocajno postavljanje.

Posted

kakv moron je ovaj Mijaljević...

kakvo beskorisno blebetanje, neveruem <_< covek kao da je na pocetku govorancije prvi put postao svestan da ga gleda milionski auditorijum.

Posted (edited)

na 40m od gola krenuo da dribla irca, sapleo se skoro pao na dupe, srecom irac nije ocekivao.

Gospode boze. Znaci novi Igita.

A posle Mitar lud.

Edited by IndridCold
Posted

Katai je imao jedan dobar centarsut i 3 puta je pre toga pipno loptu, zasto je rupa?

I sjebo lepu sansu na kraju tako sto je napravio faul + čim je usao je odma napravio idiotski start za žuti iz kojeg Irci umalo nisu dali treci gol.Apsolutno nista koristno nije uradio.

Posted

Jos jednom je mogao da zajebe u prvom poluvremenu, kad je malo falilo da izgubi loptu