MiddleClass Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 Meni je Rajkovic branio dobro. Najmanji je on problem ove repke. Kao i Mustafa ranije...
levi Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 Stojke je prvi golman reprezentacije. Rajković je još junior
nautilus Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 nista mi nije utisak, samo jedno - kakva je rupetina rajkovic. decko je izgledao daleko normalnije sa 18 godina. plus jedan. rece aca informacija da on ima puno samopouzdanja. nije to samopouzdanje, covjek jednostavno nije svjestan koliko je los. sve greske u odbrani su posledica nesigurnosti zbog toga sto je on nazad. filip kostic je bio daleko najbolji. pored njega tadic. ostalo prosjek. dosta su nas usporavali milivojevic i gudelj, sa maticem i cak grujicem to bi bilo mnogo bolje. mislim da smo bili bolji i da moramo zaliti za ovim bodovima.
radnik Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 Sta je uradio Rajkovic? na 40m od gola krenuo da dribla irca, sapleo se skoro pao na dupe, srecom irac nije ocekivao.
Milosh76 Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 Bane=Baba Katai=Rupa Rajko=Nesiguran Mitar=katastrofa. Težko cemo u Rusiju mnogo smo jadni. Katai je imao jedan dobar centarsut i 3 puta je pre toga pipno loptu, zasto je rupa?
borris_ Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 Meni je Rajkovic branio dobro. Najmanji je on problem ove repke. Kao i Mustafa ranije... Imao je dobre odbrane (i neke lose procjene). Ali ona dva driblinga su za
Kanzas siti zez Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 a sta je sa Stojketom? Nije ga zvao Muki ili nesto drugo
nautilus Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 Погледајте други гол Ираца, 5 наших на првој стативи као дебили стоје. svo cudo nasih na prvoj stativi, na drugoj jedan. ocajno postavljanje.
Calavera Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 kakv moron je ovaj Mijaljević... kakvo beskorisno blebetanje, neveruem <_< covek kao da je na pocetku govorancije prvi put postao svestan da ga gleda milionski auditorijum.
Meazza Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 (edited) na 40m od gola krenuo da dribla irca, sapleo se skoro pao na dupe, srecom irac nije ocekivao.Gospode boze. Znaci novi Igita. A posle Mitar lud. Edited September 5, 2016 by IndridCold
Cash Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 Katai je imao jedan dobar centarsut i 3 puta je pre toga pipno loptu, zasto je rupa? I sjebo lepu sansu na kraju tako sto je napravio faul + čim je usao je odma napravio idiotski start za žuti iz kojeg Irci umalo nisu dali treci gol.Apsolutno nista koristno nije uradio.
El Patron Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 Jos jednom je mogao da zajebe u prvom poluvremenu, kad je malo falilo da izgubi loptu
Recommended Posts