Korki Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Вратимо Михајловића, он има искуства са момцима.
goofs Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Meni je ovaj sastav sa kraja kvalifikacija sasvim pristojan (izuzev stopera) , pridodati Zivkovica , Maksimovica i jos o nekog klinca ako se razigra u klubu i to je je to, bolje nemamo ... Igracki sasvim dovoljno za sledecu kvalifikacionu grupu. Igrački je sve ovo bilo sasvim dovoljno i za ovu grupu, samo izgleda nama Srbima to nije ni izbliza dovoljno.
Cash Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Вратимо Михајловића, он има искуства са момцима. Onda nista od Adema a taman se momak razigrao
Korki Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Onda nista od Adema a taman se momak razigrao Опростиће му Миха што га је "тукао". Људи смо, па чак Миха и Љаја.
Cash Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Опростиће му Миха што га је "тукао". Људи смо, па чак Миха и Љаја. Daj da vratimo Antica i on je slobodan!
Korki Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Антић-Михајловић, Антара нема пуно искуства са доста играча.
Pokojni Ruxin Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Ja bih digao obadve za zakironija ako ga simović i đorđe smene.Van tog očigčednog izbora nem pojma...sumnjam da ćemo se usrećiti kako god, nije ni ovako sa ćurčarom neka prevelika šteta.
Cash Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Антић-Михајловић, Антара нема пуно искуства са доста играча. Ivanovic,Kolarov,Matic,Obradovic,Tosic. Sa njim na klupi opusteno smo prvi u sljedecim kvalifikacijama
Rumpelstiltskin Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Ne znam dal sam izgubio osjecaj za sarkazam, al meni Mihino spominjanje kao potencijalnog selektora izaziva kiselinu u stomak.
Cash Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Ne znam dal sam izgubio osjecaj za sarkazam, al meni Mihino spominjanje kao potencijalnog selektora izaziva kiselinu u stomak. Nema od tog nista gledacemo mi Javora i u narednom ciklusu. Jedino ako date Toletu Rastu :D
roux senyurt Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 i da smene selektora (sto je po meni pod moranjem) velikih promena nece biti. prvenstveno zbog izvanredne genetike telece glavuse i predanog rada njegovih anusnih satelita. kada bi oni nestali, a umesto njih dosli upola manje losi, tada bi reprezentativni fudbal imao smisla. ovako, ovo je stvarno brutalno mucenje nas navijaca. kad smo pomislim kakva bi se lepa reprezentacija mogla skockati od ovih mladjih i nekoliko seniora, sa dobrim sistemom i selektorom, prosto me spopadne muka.
Rumpelstiltskin Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Nema od tog nista gledacemo mi Javora i u narednom ciklusu. Jedino ako date Toletu Rastu :D Ode Rasta, ode miljeni klub u srpsku ligu ... Al, da je Toletov vojnik, jeste ;)
reginald Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 (edited) i da smene selektora (sto je po meni pod moranjem) velikih promena nece biti. prvenstveno zbog izvanredne genetike telece glavuse i predanog rada njegovih anusnih satelita. kada bi oni nestali, a umesto njih dosli upola manje losi, tada bi reprezentativni fudbal imao smisla. ovako, ovo je stvarno brutalno mucenje nas navijaca. kad smo pomislim kakva bi se lepa reprezentacija mogla skockati od ovih mladjih i nekoliko seniora, sa dobrim sistemom i selektorom, prosto me spopadne muka. Kakva? Od osamnaestogodisnjaka koji igraju prvu seniorsku sezonu? Ovi koji su veceras igrali, uz par ozlijedjenih igraca i par onih koji su otkazali su najbolje sto Srbija ima. Edited October 11, 2015 by reginald
Recommended Posts