Gylfi Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Kako je Kolarov pogledom ispratio Nanija... debilcina! Kao prava 11-ka.
Dimitrije Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Curcic nije nikakav trener, ali gore od njega moze da bude smena. Mora trener da ostane na duzi period, 3-4 godine, da se ustali i da se igraci naviknu na trenera i njegov sistem rada. Treneri su se na klupi reprezentacije vrteli kao na ringispilu i to je jedan od razloga slabih rezultata.
Rumpelstiltskin Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 (edited) Je l onaj Paun trenira nekoga? Koje su sanse da se predomisli i vrati? On je vec trener, samo mi jos to ne znamo. Naprasno je otisao, pa se onda jako brzo vratio u FSS ... Zasto ? Edited October 11, 2015 by Rumpelstiltskin
MiddleClass Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 On je vec trener, samo mi jos to ne znamo. Naprasno je otisao, pa se onda jako brza vratio u FSS ... Zasto ? Zato sto mu je karakter ko u Sava Milosevica.
Rumpelstiltskin Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Zato sto mu je karakter ko u Sava Milosevica. Do kurcatoga onda ...
Babu Bhatt Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Mislim da je vrijeme za 1 kvalitetno podmladjivanje za putujuci evropski cirkus 2020. pod sloganom "Euro i u vasem gradu". Naredne kvalifikacije nek posluze da se isproba jos jedno pedesetak igraca jer ce nas Austrija otresti ko slinu, a onda u jesen 2018.svim silama napadamo 3.mjesto za baraz. via Tapatalk
reginald Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Prva je doma protiv Irske, onda u gostima protiv Moldavije, pa opet doma protiv Austrije, pa u gostima protiv Velsa. To je sve od septembra do novembra sljedece godine. Ako ce mijenjati Curcica onda bolje da to naprave odmah. Jedini moguci kandidat je Paunovic.
Cash Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Curcic nije nikakav trener, ali gore od njega moze da bude smena. Mora trener da ostane na duzi period, 3-4 godine, da se ustali i da se igraci naviknu na trenera i njegov sistem rada. Treneri su se na klupi reprezentacije vrteli kao na ringispilu i to je jedan od razloga slabih rezultata. +1
čekmeže Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Ček, ne valja trener ali ga ne treba menjati?
Cash Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Ivanović: "Kolarov, ajd dođi do mene". Kolarov: "Ne mogu, igram protiv Portugala". Ivanović: "Ajde dođi, ima kurvi i alkohola, pozovi još nekog". Kolarov: Evo dolazimo ja i Matic sad smo dobili crvene kartone :lol:
Rumpelstiltskin Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 I ja mislim da nista ne treba menjati, sve je tako savrseno. Zadnja pobeda na domacem terenu protiv farskih ostrva IX-2011. Da me zafrknete sa ne diraj nista ...
Hamlet Strašni Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Država duputi protesnu notu španskoj anbasadi I da priznamo Kataloniju. Odmah. издајници православља Oni su monofiziti i pod anatemom su svi od valjda 4. veka.
Recommended Posts