Jump to content
IGNORED

Opera

Roger Sanchez

Recommended Posts

Posted (edited)
Mora da sam nešto propustio, šta je zloglasno u vezi Lisice?
Sasvim je moguće da sam nepravedan, ali jednom izgubljeno poverenje se teško vraća, a to se desilo negde oko vezije 5, u poređenju sa trojkom to je sve bilo prilično kilavo, tad sam i prešao na chrome. Probaću je još jednom, verovatno se upristojila, ali za sad sam srećan sa Operom. Edited by Anonymous
  • Replies 172
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Feindouno

20

• Roger Sanchez

15

• bigvlada

14

• Mil@n

10

Posted

Sa operom sam bio srećan do 12.11 i onda je malo nešto tu zastalo, pa i puko, pa su najavili da prelaze na hromov engine, i ukapirali da sve ono sjajno što su radili neće moći da prevuku, nestalo nešto stvari, mnogo lepih ostalo ali nije to bilo to, koristim staru i dalje za neke stvari, notes mi je nezamenljiv, nikada bolje ponašanje tabova i manipulacija njima, tako nešto još niko nije sustigao, ti možeš dvadeset tabova da ispritiskaš nekim redom i kako koji gasiš vratiš se na prethodni na kom si bio a na lisici na onaj na koji ona hoće....no dobro, morao sam iz tehničkih razloga u jednom trenutku da pređem sa opere i prešao sam na FF, instalirao home screen, gestove mišonjom (Opera FTW) i addblock i to je sada relativno ok, mada ume da se zbuni. Žao mi opere, sve je to puklo kada je trebala da se implementira hardverska akceleracija u browser, tu su oni nešto pokušali i na kraju izgleda odustali :(

Posted

Ja sam ostao na 12.50 Operi Next, koja koristi hardwersku akceleraciju i sasvim dobro funkcionira za sajtove koji su u njoj zapamćeni i gledani. Kromov klon me ne zanima, imam Krom.

• 1 month later...
Posted

Pokvarila mi se Opera :(Svi Flash sajtovi sivi i moram prvo da kliknem "Activate Flash Content" ili tako nesto... reinstalirao sam Flash Player i nema nikakvog napretka :( Version: 18.0.1284.68 - Opera is up to date Update stream: Stable System: Windows 8 64-bit (WoW64)

Posted

Operu koristio poslednji put pre X godina, ipak... Proveri pluginove, ranije je umela da udupla flash player pluginove što je pravilo problem konkretno sa youtube-om pa ideš disable. Tko zna, možda pomogne.

• 4 weeks later...
Posted

Зашто ми стално избацује на јутјуб клиповима ову поруку

jutjub.png

(тога нема у другим браузерима)

Posted

To nije samo do Opere, meni identično prijavilo danas prvi put ikad na Chrome, ali za embedded video na drugom sajtu.

Posted

Pa da, koliko kapiram, Opera I jeste preobuceni Chrome.

Posted

apdejtuj fles, i meni je pokazivalo a u jednom trenutku nije radio video uopšte. 

• 7 months later...
Posted

Novi bookmarci Opere su najbolji ikada  :Hail:

Posted (edited)

Nakon sto su izbacili gotovo sve sto mi se svidjalo kod nje, ja batalio Operu.

Zamenu nasao u Maxthonu ...

Edited by Bir Adim Öte
Posted

Mnogi su tako. To nije mnogo bitno, internetsko igranje tržišta je ionako više mešavina gluposti i ideologije tračeraja daleko od mnogo relevatnije ozbiljnosti bilo kog najslučajnijeg slučaja  -_-

Posted

Nakon sto su izbacili gotovo sve sto mi se svidjalo kod nje, ja batalio Operu.

Zamenu nasao u Maxthonu ...

Uvek možeš da koristiš Operu 12.17 kao i ja. Nova opera se razlikuje od hromog onoliko koliko se mekintoš razlikuje od pc-a. Navijam da se opera mini što pre prebaci na novi engine kako bi presto mogao da postane open source. Tada ćemo moći i da popijemo po jednu za dušu vatrene lisice i da je sa'ranimo kako dolikuje. 

Posted (edited)

To sam i radio. Ali onda iz dana u dan gledas kako sve vise sajtova uvodi sve vise html5 cudesa, a ta matora verzija opere tesko izlazi na kraj s tim ... Barem je kod mene bilo tako. Recimo, FB stranice je ucitavala vekovima i cesto nepotpuno ...

Edited by Bir Adim Öte
Posted

Ne koristim FB :P  Zezao je gmail pre nekog vremena ali su to ispravili.