bigvlada Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 A što ne odradiš eksport bukmarkova iz defektne u ispravnu verziju? file: import and export: export opera bookmarksbtw. ja periodično pravim backup bookmarkova u slučaju da mora da se instalira od nule, iako to nisam morao da radi mcca 3 godine.
Hobbit slayer Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Ako ne grešim, ima recently closed tabs (min 50+) opcija u Operi, skroz desno pored address bar-a... Doduše, ja sam radio updates na Operu, a ne potpuno novu instalaciju Opere, tako da ne znam da li je isti slučaj sa beta verzijom Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Feindouno Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 A što ne odradiš eksport bukmarkova iz defektne u ispravnu verziju? file: import and export: export opera bookmarksbtw. ja periodično pravim backup bookmarkova u slučaju da mora da se instalira od nule, iako to nisam morao da radi mcca 3 godine.Defektna je na novom novcatom laptopu koji nikad nije ni imao ispravnu.Ako ne grešim, ima recently closed tabs (min 50+) opcija u Operi, skroz desno pored address bar-a... Doduše, ja sam radio updates na Operu, a ne potpuno novu instalaciju Opere, tako da ne znam da li je isti slučaj sa beta verzijomSent from my GT-I9300 using Tapatalk 2Ima recently closed tabs al nije to isto...
Zli Gli Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Chrome nikad nije imao ovo o cemu sam pisao tako da ga nikad nisam ni gotivio.Nista, stavicu 50 sajtova u speed dial i dobro...Ja znam tacno o cemu pricas jer i sam to koristim. Hrom to ima a Operu jako retko koristim zadnjih godina pa ne znam da li ima ili ne.
Feindouno Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Ne znam koji posto moji na ostalim kompovima nemaju al abitno, ne volim ni Chrome ni FF i paticu se sa usranom Operom dok ne izmisle neko rjesenje.
Zli Gli Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 (edited) Evo ovaj: Version 28.0.1500.71 Ja sam dugo koristio Operu ali mi sad nekako sporije radi od Hroma pa koristim njega. Inace, najbrze mi sljaka IE 10 ali nema ni priblizno opcija kao ostali brauzeri, jebiga.]Kakva su mi ovo slova, sta koji kurac? :D Edited July 16, 2013 by Zli Gli
Feindouno Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Sad da bih posjetio neki sajt bez da upisujem adresu moram da otvaram novi tab i trazim ga u spid dajlu, kako jebeno primitivno i sporo
Zli Gli Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 Evo sad sam proverio u Operi, definitivno vise nema taj dropdaun meni ili kako vec kazete. Hrom tata.
Zli Gli Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 Pre dva dana sam instalirao ovu verziju 18 i moram da kazem da sabija. Sve je dobro optimizovano, cak mi i haksbol sljaka bolje nego u ostalim brauzerima
April Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 Topic:OperaLast post by: Zli GliVeć sam mislio da šuriš Jadranku. Šta ti je reputacija, čoveče.
Zli Gli Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 Olosi ste svi sto tako mislite, ja sam jedan sasvim normalan lik. Mada je ne bi' odbio pre 10-15 godina, da se ne lazemo :D
Anonymous Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 Opa, sve nas je više koji bežimo od zloglasne trojke.
Indy Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 Mora da sam nešto propustio, šta je zloglasno u vezi Lisice?
Ajant23 Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 Dakle, posle vikenda i par dana pre, mogu da kažem da mi Opera vraća što sam joj bio veran...Opera 18 mi je izvanredna, jedino je trulo što je stash malo slabiji od bookmarka, možda ga budu poboljšali, ali ostalo mi je sjajno, i brzina je prilična...
Ardian Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 Ja mogu da kazem da mi se uopste ne svidja 18!Nije mi jasno zasto su izbacili mail iz nje, zasto nema sidebara, ...
Recommended Posts