Jump to content
IGNORED

Opera

Roger Sanchez

Recommended Posts

Posted (edited)

Ne.U adres jebenom baru je bio padajuci meni sa svim sajtovima koji su ikad uneseni, to mi treba, ne zatvoreni tabovi.I zasto pobogu nema bukmarksa vise :isuse:

Edited by Feindouno
  • Replies 172
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Feindouno

20

• Roger Sanchez

15

• bigvlada

14

• Mil@n

10

Posted (edited)

Aaaa kontam te sad, ali nisam to nikad koristio pa nisam ni primetio da fali. Nem pojma, ako na nešto naletim javljam.Bukmarska ima, koristim poslednju verziju....mora biti bukmarska jebem mu mater

Edited by bob loblaw
Posted

Mislim ne znam kako drugacije da im pristupam, bukmarksa nema, u speed dial mi ne staje sve.... a nema sanse da kucam svaki put

Posted

Jel ti pobrisao bukmarske ili ne možeš da im pristupiš uopšte? :huh:

Posted

Ne postoje bukmarksi, nema ih. Ne moji nego nema bukmarks menija uopste.

Posted

Probaj da izbaciš panels dugme (appereance/buttons/browser). Ja sam ga nabio gore pored opera menija i tako otvaram/zatvaram bukmarkse 100 god, pošto mi najlakše. Nikad nisam imao problema ni u jednoj verziji

Posted

Ne vidim ga uopste, Windows 8 i Opera 15, sve je u kurcu

Posted

Prvi put čujem u životu za operu 15, ali koliko vidim to još nije gotov proizvod. Instaliraj ti lepo 12.16 i ne lupaj glavu...

Posted

Pa jebem li ga, ta se skida kad odes na Opera.com/downloadsSta sad da joj radim...

Posted

Ne ide mi nikako da budem od koristi večeras. :(Probaj ovo?

Posted

Dobro, napredujemo.Sad imam 2 Opere :isuse: od kojih ova tvoja ima bukmarkse i gugl pretragu pored adres bara al i dalje nema doticnog dropdauna™

Posted

Pa nema dropdaun, to sam ti i ja mogao reći. :D Ne znam od koje verzije su to izbacili, ali nema....ja sam mislio da smo se sad fokusirali na bukmarkse, a prežalili dropdaun. :)

Posted

Pa mrzi me sad da bukmarkujem sve opet ovakav smoren, ostavicu ovu petnaesticu defektnuo jebem ti modernu tehnologiju i inovacije

Posted (edited)

Ja operu koristim samo zato što robujem navikama, inače mi pojačano ide na penis i sve više mi dešava da moram da dižem chrome da bi nešto odradio. Kad me primoraju na tu 15-icu taman ću imati dodatni motiv da se definitivno prebacim, popustili su norvežani odavno. :(

Edited by bob loblaw
Posted

Chrome nikad nije imao ovo o cemu sam pisao tako da ga nikad nisam ni gotivio.Nista, stavicu 50 sajtova u speed dial i dobro...