Feindouno Posted June 29, 2011 Share Posted June 29, 2011 Odlican, 5 :)A kako da maknem ovo dole... imam traku sa Panels, Opera Link, Opera Turbo i ostalim glupostima koje mi ne trebaju. Link to comment
Die Young Posted June 29, 2011 Share Posted June 29, 2011 Odlican, 5 :)A kako da maknem ovo dole... imam traku sa Panels, Opera Link, Opera Turbo i ostalim glupostima koje mi ne trebaju.To je bar lako: kliknes na "Opera" dugme u gornjem levom cosku > Toolbars i uncheck-ujes "Status bar" :) Link to comment
Feindouno Posted June 29, 2011 Share Posted June 29, 2011 E sad vec izgleda normalno i moze da se instalira i na drugi racunar.Hvala jos jednom. Link to comment
Roger Sanchez Posted December 17, 2011 Author Share Posted December 17, 2011 64 bitna Opera s izdvojenim pljugin procesom. Radi sjajno, ja maknuo običnu. Link to comment
Timmi Posted June 16, 2012 Share Posted June 16, 2012 izasla opera 12, za sad ne vidim neke znacajnije promjene. Link to comment
Roger Sanchez Posted June 16, 2012 Author Share Posted June 16, 2012 izasla opera 12, za sad ne vidim neke znacajnije promjene.:lol:Pa dobro je da se ne vidi, al trenutačno je Opera tehnološki najnapredniji browser. Od ove verzije je UI zajedno sa sadržajem na grafičkoj (DirectX ili OpenGL), čista je 64bitnjača, a ako nema podrške za GPU akciju, na procešuru koristi SSE2.. Link to comment
Timmi Posted June 16, 2012 Share Posted June 16, 2012 (edited) govorio sam o dozivljaju nakon minut koriscenja, ne vidim sta je smijesno.znaci, meniji, tabovi, speed dial, bookmark bar... su identicni. Edited June 16, 2012 by Timmi Link to comment
Roger Sanchez Posted June 16, 2012 Author Share Posted June 16, 2012 govorio sam o dozivljaju nakon minut koriscenja, ne vidim sta je smijesno.znaci, meniji, tabovi, speed dial, bookmark bar... su identicni.Tako je. ''Ukinuli'' su Unite, ali ga se pješice može opet uključiti. HW akceleraciju treba uključiti ručno također. Link to comment
Timmi Posted June 16, 2012 Share Posted June 16, 2012 ipak ima promjena u flash aplikacijama, nije ovo za moju kantu od pc-a <_< Link to comment
Jolly Roger Posted June 17, 2012 Share Posted June 17, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=zaT7thTxyq8 Link to comment
Feindouno Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 Niko vise ne koristi Operu?Mene interesuje kako da u najnovijoj vratim padajuci meni u kom bih mogao da vidim sajtove koje sam ranije ukucao. Naime ne bih bas da bukmarkujem sve tj ubacujem u speed dial a opet me mrzi da svaki put pisem, narocito kad sam npr u krevetu i koristim samo mis. Link to comment
Ajant23 Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 Pa, ideš na Opera u gornjem levom uglu, pa na bookmarks... U čemu je problem? Link to comment
Pokojni Ruxin Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 Koristima ja i dalje nažalost, ali nem pojma na šta tačno misliš...listu zatvorenih tabova? Link to comment
Ajant23 Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 Pa, lista zatvorenih tabova je desno gore, trouglić pokraj crtice za minimize... Verni korisnik Opere Link to comment
Recommended Posts