Jump to content
IGNORED

Opera

Roger Sanchez

Recommended Posts

Posted

Odlican, 5 :)A kako da maknem ovo dole... imam traku sa Panels, Opera Link, Opera Turbo i ostalim glupostima koje mi ne trebaju.

• Replies 172
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Feindouno

20

• Roger Sanchez

15

• bigvlada

14

• Mil@n

10

Posted
Odlican, 5 :)A kako da maknem ovo dole... imam traku sa Panels, Opera Link, Opera Turbo i ostalim glupostima koje mi ne trebaju.
To je bar lako: kliknes na "Opera" dugme u gornjem levom cosku > Toolbars i uncheck-ujes "Status bar" :)
Posted

E sad vec izgleda normalno i moze da se instalira i na drugi racunar.Hvala jos jednom.

• 2 months later...
  • 3 months later...
  • 5 months later...
Posted

izasla opera 12, za sad ne vidim neke znacajnije promjene.

Posted
izasla opera 12, za sad ne vidim neke znacajnije promjene.
:lol:Pa dobro je da se ne vidi, al trenutačno je Opera tehnološki najnapredniji browser. Od ove verzije je UI zajedno sa sadržajem na grafičkoj (DirectX ili OpenGL), čista je 64bitnjača, a ako nema podrške za GPU akciju, na procešuru koristi SSE2..
Posted (edited)

govorio sam o dozivljaju nakon minut koriscenja, ne vidim sta je smijesno.znaci, meniji, tabovi, speed dial, bookmark bar... su identicni.

Edited by Timmi
Posted
govorio sam o dozivljaju nakon minut koriscenja, ne vidim sta je smijesno.znaci, meniji, tabovi, speed dial, bookmark bar... su identicni.
Tako je. ''Ukinuli'' su Unite, ali ga se pješice može opet uključiti. HW akceleraciju treba uključiti ručno također.
Posted

ipak ima promjena u flash aplikacijama, nije ovo za moju kantu od pc-a <_<

• 1 year later...
Posted

Niko vise ne koristi Operu?Mene interesuje kako da u najnovijoj vratim padajuci meni u kom bih mogao da vidim sajtove koje sam ranije ukucao™. Naime ne bih bas da bukmarkujem sve tj ubacujem u speed dial a opet me mrzi da svaki put pisem, narocito kad sam npr u krevetu i koristim samo mis.

Posted

Pa, ideš na Opera u gornjem levom uglu, pa na bookmarks... U čemu je problem?

Posted

Koristima ja i dalje nažalost, ali nem pojma na šta tačno misliš...listu zatvorenih tabova?

Posted

Pa, lista zatvorenih tabova je desno gore, trouglić pokraj crtice za minimize...

Verni korisnik Opere