October 20, 201410 yr Pa dobro, ali svakako ne mozes zauvek ostati na 12.17 ... Bolje gledaj sta ces dalje :)
April 13, 20168 yr Stavio Operu posle duže pauze (ponovo me iznervirao Chrome) i za sad sam prijatno iznenađen. Sveden interfejs, fazon Edge-a, ali za razliku njega sve radi kako treba. Za sad nijedna zamerka.
June 11, 20168 yr Juče mi se sama ažurila sa funkcijom da blokira reklame po sajtovima, uživam ceo dan...
August 15, 20168 yr Stavio Operu posle duže pauze (ponovo me iznervirao Chrome) i za sad sam prijatno iznenađen. Sveden interfejs, fazon Edge-a, ali za razliku njega sve radi kako treba. Za sad nijedna zamerka. probaj vivaldi, sad je stabilan totalno legit produzetak prave opere, ima onu seksi navigaciju tastaturom 64-bitna verzija radi puno bolje
August 15, 20168 yr Da, Vivaldi je sada super, plus što možeš da koristiš sve dodatke pisane za Chrome.
August 16, 20168 yr Da, koristi Blink. http://arstechnica.com/information-technology/2016/04/even-at-1-0-vivaldi-closes-in-on-the-cure-for-the-common-browser/
September 4, 20168 yr eh a ja se prebacio na operu kinezi mi ič ne smetaju stabilnija je i od chrome a o ff da ne pričam guta fb guta deezer guta mmmsve
September 6, 20168 yr Bas se ovih dana razmisljam da zamenim Operu, ovo sa kinezina nesto ne gotivim.Šta sa kinezima?