Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Politika u UK

99 members have voted

1. 1. da sam podanik krune, glasao bih za:

• jednookog skotskog idiota (broon)
      17%
      17
    • aristokratskog humanoida (cameron)
      17%
      17
    • dosadnog liberala (clegg)
      34%
      34
    • patriotski blok (ukip ili bnp)
      31%
      31

This poll is closed to new votes

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

On 9. 1. 2026. at 9:38, copkillah said:

samo ću ovo da ostavim ovde:

Verujem da su imali sasvim dovoljno kandidata koji nisu imali silovanje deteta na dosijeu, nego recimo neku kradju u radnji ako vec nisu imali dovoljno onoh sa cistim dosijeom.

Ovo je neko namerno hteo bas pedofila u jedinici.

Svakako porazno da mlad covek moze da bude osudjeni pedofil i da dalje fingira u ulozi mladog coveka napolju.

Ali primetila sam ja vec da se pedofili strasno stite i forsiraju od strane politickih strukutura worldwide/

• Replies 8k
  • Views 656.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ona je poslednja stvarno velika ličnost 20-og veka, koja je imala neku veliku važnost i harizmu, na političkom nivou...   Ostali su samo umetnici i Kisindžer....

• Da je obeležila epohu, jeste. Ali žaljenje za istom, osim ako nisi Britanac bumer dojen monarhističkom sisom od rođenja, ne razumem. I da ne bude zabune, nije njena smrt za likovanje kao što j

• Prvi premijer joj je bio Cercil, a poslednji Liz Tras. Bas svasta stane u tu jednostavnu recenicu. 

Posted Images

3 hours ago, Frank Galvin said:

Ma mnogo je jače od ovoga, zvali su Faraža u Abu Dabi prošlog meseca jer se slažu po ovom pitanju ...

Sta, Bin Zajeb nasao novog dobrog prijatelja cry

Naravno, nije problem “radikalizacija” u smislu koji je mnogima u glavi, već strah da budu izloženi drugačijem tumačenju islama, pa kad se vrate kući da ne dižu revolucije.

6 hours ago, dragance said:

Naravno, nije problem “radikalizacija” u smislu koji je mnogima u glavi, već strah da budu izloženi drugačijem tumačenju islama, pa kad se vrate kući da ne dižu revolucije.

Zaista je poslednje čemu bih bio sklon apologija režima kakav postoji u UAE, ali o čemu pričaš? Da tamošnji građani više srednje i više klase, ss pristupom međumrežju itd, bivaju osuđeni na neku oficijelnu dogmu kada je religija u pitanju? Mislim da je mnogo više u pitanju kulturološki sukob i momenat poistovećivanja sa potlačenim sunarodnicima/suvernicima kada se nađu npr. u Engleskoj. Bin Laden je dobar primer

Just now, Frank Galvin said:

Zaista je poslednje čemu bih bio sklon apologija režima kakav postoji u UAE, ali o čemu pričaš? Da tamošnji građani više srednje i više klase, ss pristupom međumrežju itd, bivaju osuđeni na neku oficijelnu dogmu kada je religija u pitanju? Mislim da je mnogo više u pitanju kulturološki sukob i momenat poistovećivanja sa potlačenim sunarodnicima/suvernicima kada se nađu npr. u Engleskoj. Bin Laden je dobar primer

Ne slažem se. Problem imaju sa “Muslimanskom braćom”, ne i sa ostalim vehabistima. Katar i Turska su naspram Sauda i UAE.

White supremacist dating site profiles linked to Tory and Reform councillors

Conservative councillor suspended after her account is included on a leaked user list from WhiteDate site

:pretends to be shocked:

The Observer
No image preview

White supremacist dating site profiles linked to Tory and...

Conservative councillor suspended after her account is included on a leaked user list from WhiteDate site

4 hours ago, dragance said:

Ne slažem se. Problem imaju sa “Muslimanskom braćom”, ne i sa ostalim vehabistima. Katar i Turska su naspram Sauda i UAE.

Hah pa dobro ti se ne slažeš, ja se s ovom porukom slažem. happy

ec239ae2-db09-41bd-a49c-3838852a3f5a_tex

Izvini, morao sam blush

Jedna gramziva podla lopina

Former Tory chancellor Nadhim Zahawi defects to Reform UK

Zahawi tried, and failed, to get a peerage from Badenoch before defecting to Reform UK, Tory sources claim
Nadhim Zahawi approached Kemi Badenoch’s team about trying to become a Tory peer – only to defect to Reform UK after being told he would not get one, Pippa Crerar reports.

❤️‍🔥Tory sources confirm that Nadhim Zahawi made approaches to senior members of Kemi Badenoch’s team about getting a peerage just weeks before defecting to Reform UK - but was turned down.

Tory source: “Nadhim asked for a peerage several times. Given he was sacked for his dodgy tax affairs, this was never going to happen. His defection tells you everything you need to know about Reform being a repository for disgraced politicians.”

The Telegraph’s Tony Diver has been given the same briefing.

Nadhim Zahawi was denied a Conservative peerage weeks before he defected to Reform, Tory sources claim.

Zahawi said to have made “multiple approaches” in late 2024, asking to be on the most recent political peerages list.

“We were very clear he wasn’t going to get one.”

Zahawi is said to have made approaches in person and on the phone to senior members of Kemi Badenoch’s team. Tories say he was told that he was “not suitable” for elevation because of his resignation from the Sunak cabinet over unpaid tax.

Zahawi does not dispute that he discussed a peerage, but says he has a “message from the top that they want to look at elevating me” and said he was told he would be contacted again about it in 2026.

6 hours ago, bags said:

Da mi je neko pricao pre 25 godina da ce UK ici ovim pravcem...

I, sta bi im rekao?

Ja sam upozoren na sveprisutne kamere prije vise od 30 godina, a desavanja u zadnjih 10 godina me je oguglalo na sve. Mene nista vise ne cudi.

Nego, ko su freedomnews? Neki izvor informacija kojima se moze vjerovati? Ovaj link na clanak koji si postavio potpisao je - Blade Runner.

10 hours ago, Seabass said:

Nego, ko su freedomnews? Neki izvor informacija kojima se moze vjerovati? Ovaj link na clanak koji si postavio potpisao je - Blade Runner.

Anarhisti. )

Ne znam koliko im se moze verovati ali je lepo sumiran trend kojim ide UK.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.