Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Politika u UK

99 members have voted

1. 1. da sam podanik krune, glasao bih za:

• jednookog skotskog idiota (broon)
      17%
      17
    • aristokratskog humanoida (cameron)
      17%
      17
    • dosadnog liberala (clegg)
      34%
      34
    • patriotski blok (ukip ili bnp)
      31%
      31

This poll is closed to new votes

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Kakav je komentar na Newry?

• Replies 8k
  • Views 656.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ona je poslednja stvarno velika ličnost 20-og veka, koja je imala neku veliku važnost i harizmu, na političkom nivou...   Ostali su samo umetnici i Kisindžer....

• Da je obeležila epohu, jeste. Ali žaljenje za istom, osim ako nisi Britanac bumer dojen monarhističkom sisom od rođenja, ne razumem. I da ne bude zabune, nije njena smrt za likovanje kao što j

• Prvi premijer joj je bio Cercil, a poslednji Liz Tras. Bas svasta stane u tu jednostavnu recenicu. 

Posted Images

Sad si tek postavio. Ne znam šta želiš da dokažeš sa tim, a trojica balavaca sa airsoft “oružjem”.

Evo ko stoji iza ovih, uglavnom bivši UVF, a današnji narkosi:

IMG_2755.jpeg

Tvoj heroj McGregor, inače dokazani pajtaš Kinahana, podvukao rep nakon što je jedva skupio 5% u pollovima.

Brini se ti za sebe. Kriminal je u porastu kod tebe, a u dvocifrenom padu kod nas.

I dalje mi nije jasno kako možeš toliko da iskenjaš gluposti, bez ikakvog prisustva ovde, a za jedan dan posete koju si okarakterisao kao pohod na Spartu. Čak ti je i jedan drugi forumaš zalepio bananu na tvoje glupave teorije. 😂

Lepo ti u Birtaniji ali je ovo u Newry podmatacina unoonista. Sto ne kazes ko stoji iza unionista ako je tako kako kazes?

Hocu da kazem da je atmosfera u Sev. Irskoj, narocito Belfastu, bez tenzija, kuce od marmelade,prozori od sokolate.

Just now, Emerald said:

Lepo ti u Birtaniji ali je ovo u Newry podmatacina unoonista. Sto ne kazes ko stoji iza unionista ako je tako kako kazes?

Hocu da kazem da je atmosfera u Sev. Irskoj, narocito Belfastu, bez tenzija, kuce od marmelade,prozori od sokolate.

Iza unionista stoji The Firm i Kinahan kartel koji ih snabdevaju kokainom. Tenzija nema ni za kurac, osim na ovim manjim protestima. Preporučio bih ti da pogledaš statistike kriminala ovde kod mene, i tu kod tebe pa se javi.

Nije med i mleko, ali ti nisi ni približno upućen kakva je ovde situacija i snabdevaš se upitnim izvorima informacija. U kratko: ja ovde živim i znam kako je. Ti si bio u poseti jednom, i napravio si toliku bajku od toga da mi je bilo jasno ko si i kakav si: mitoman željan pažnje.

Edited by dragance

Nemas hrabrosti da kazes ko stoji iza unionistickih grupa ili je nesto drugo u pitanju?

Just now, Emerald said:

Nemas hrabrosti da kazes ko stoji iza unionistickih grupa ili je nesto drugo u pitanju?

Pa upravo sam ti napisao ko stoji iza njih! 😂

Ako misliš na “državni aparat” ili “MI-5”, taj voz je davno prošao. Dobijaju novac za lokalne projekte pod uslovom da stave kraj trgovinom droge, itd. Zato i postoji sukob UVF East Belfast i UVF Shankill.

Zaista, brukaš se.

Sto bi se reklo, privatizovane zeleznice pa dosao i prosao brzi voz ali masinovodja se nije promenio.

Ispadose oni jaci od MI5, cija je glavno delovanje, u poslednjih 60 godina Sev. Irska.

Ali, dobro, svako ima nesto svoje pa i ti.

Pa jebo te, koliko si ti nedokazan lik! D

Ne znam kakve paranormalne moci dajes tvojom opsesijom tajnim sluzbama. UVF nije jaci ni od koga, u stvari je to 3-4 lika koji se krljaju za primat i imaju dilere. Ukratko, oni se medju sobom krljaju, a prave haos jedino kada treba prebaciti robu iz jednog dela u drugi.

Normalan svet boli kurac za njih i nikoga se ne dotice.

Je l si ti ovde pisao da im to delovanje omgucuje policija i mi5?

Nesto je cudno u tvom pisanju, sve neki klanovi koji nisu jaki ali jesu jaki, nema kontrole drzave nad tim sta rade ali ima. Ali nikako da se pomene mi5.

Ajde, objasni mi na osnovu čega ti izvlačiš sve ovo, živ nisam 😂

PSNI ima svoju službu. Ima je i MI5. Puštaju siću da rade i sebe truju, sve dok se ostale grdne stvarindrže pod kontrolom.

Sve te paravojne formacije i njihovi originalni članovi su u 70-80im ili su umrli. Ovo danas je samo kriminal, a kriju se iza ko fol politike.

Al Ajde, ti znaš bolje od mene, na osnovu čega…?

IMG_2756.jpeg

Sada, ipak, jesu pod kontrolom sluzbi ali malo.

Nećeš da odgovoriš kako si u sve to bolje upućen od mene?

• 2 weeks later...

Je l to tačan broj uopšte? Nije održivo, ali ako si na birou rada, a oni nemaju posao da ti ponude, šta država može uopšte?

Mada je na Irskoj temi dragance kačio listu deficitarnih zanimanja za radnu vizu, znači da negde i fali radnika

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.