Ian Mancunian Posted June 16, 2023 Posted June 16, 2023 41 minutes ago, I*m with the pilots said: Koliko dugo im je trebalo da ti odgovore na mejl? Ja sam im poslala poruku preko onog kontakt formulara pre dva ili tri dana i nista jos uvek nisam dobila, nema ni u Spam folderu. Radi se doduse o necemu drugom, ali opet.. Flavio mi je skoro odmah odgovarao na mail.
đorđe geprat Posted June 28, 2023 Posted June 28, 2023 kitam ovo (minhen). slab sam sa istorijskim faktima. koliko je ovo realno a koliko fikcija, romanopisje, @namenski sigurno zna. meni je zanimljivo. završio sam sa čitanjem knjige o Andresu ima razne fobije i opsesivno-kompulsivne poremecaje da bi na kraju postao serijski ubica. većim delom je da se krstiš ko sve danas ne živi da bi kraj bio urnebesan. isto, vratio sam u biblioteku, posle čitanja, knjigu nekih koji se lažno predstvljaju kao laš kepler a bave se morbidarijom koju rešava detektiv Lina, šveđanin a finac. ima ceo serijal, sad sam uzeo da u selu bistrim neku drugu, njihovu. nekom prilikom je vasudeva napisao kako je midsamer pitom a veoma krvav. skandinavija mi izgleda maksimalno morbidna. koja god država bila u pitanju.
Milošica Posted June 28, 2023 Posted June 28, 2023 Dva gospodina na obali - Mihael Kelmajer Čerčil i Čaplin. Preporuka. 1
I*m with the pilots Posted June 28, 2023 Posted June 28, 2023 10 minutes ago, Milošica said: Dva gospodina na obali - Mihael Kelmajer Čerčil i Čaplin. Preporuka. Dobro za PPPictionary 1
namenski Posted June 28, 2023 Posted June 28, 2023 (edited) 22 minutes ago, Milošica said: Dva gospodina na obali - Mihael Kelmajer Čerčil i Čaplin. Preporuka. Cija? Ne pratis... On 16. 3. 2017. at 19:16, namenski said: http://i797.photobucket.com/albums/yy253/namenski/namenski001/dva_gospodina_na_obali-mihael_kelmajer_v_zpsqlipfu4y.jpg Edit: @djordje geprat Haris za na plazu ako se mene pita, daleko je to od istorije, osim mozda malo перуцкања... Edited June 28, 2023 by namenski 1
Milošica Posted June 28, 2023 Posted June 28, 2023 7 minutes ago, namenski said: Cija? Ne pratis... Eto, još jedan dokaz da vredi.
Aleksija Posted June 28, 2023 Posted June 28, 2023 pomozite - treba da izaberem 4 za odmor od ovih 9. iskustva i preporuke dragoceni.
munze Posted June 28, 2023 Posted June 28, 2023 Ja bih obavezno poneo , fraja i ove puske i mikrobe. Od lemetra mozda za letovanje bolje da uzmes nesto laganije, neki krimic, aleks ili kamij. 1 1
Aleksija Posted June 29, 2023 Posted June 29, 2023 35 minutes ago, munze said: Ja bih obavezno poneo , fraja i ove puske i mikrobe. Od lemetra mozda za letovanje bolje da uzmes nesto laganije, neki krimic, aleks ili kamij. citala sam krimice, ne moze se reci da su bas sasvim laki a i prva dva dela su odavno procitana... ovaj treci ceka. fraj i mikrobi najverovatnije idu, slazem se. hvala! 1
Frau Gabrijela Posted June 29, 2023 Posted June 29, 2023 10 minutes ago, Aleksija said: fraj i mikrobi najverovatnije idu, slazem se. predlažem dijagonalu gore levo- desno dole plus fraj. ionako ćeš, pre ili kasnije, sve pročitati. počela sam 'svi u ovoj prostoriji će jednoga dana umreti' emili ostin. stoji još od sajma. terala sam se prvih pet, šest strana i onda je samo kliknulo. junakinja je depresivna lezbejka koja pokušava da se ne meša i ne učestvuje u svom životu, ali život se dešava. u isto vreme je iritantna i imaš želju da je zagrliš i tešiš. 1
Hamlet Strašni Posted June 29, 2023 Posted June 29, 2023 Sad čitam ovu Katrionu. Dosta težak horor, ali dobar 1
Frank Pembleton Posted June 29, 2023 Posted June 29, 2023 pomozite - treba da izaberem 4 za odmor od ovih 9. iskustva i preporuke dragoceni.Zamalek može za plažu.To sam jedino čitao od ovoga.Ja sam inače uhvati sebe da na odmoru samo čitam "biografske" knjige.Nemam pojma zašto.......shiit has hit the fan. 1
Frank Pembleton Posted June 29, 2023 Posted June 29, 2023 pomozite - treba da izaberem 4 za odmor od ovih 9. iskustva i preporuke dragoceni.Zamalek može za plažu.To sam jedino čitao od ovoga.Ja sam inače uhvati sebe da na odmoru samo čitam "biografske" knjige.Nemam pojma zašto.......shiit has hit the fan.
slepa živana Posted June 29, 2023 Posted June 29, 2023 evo preporuka za plažu, jako duhovito i zabavno, ima je u srpskim bibliotekama 2 3
Recommended Posts