February 18, 20196 yr Stigao do polovine. Za sada mi je izuzetno interesantna. Jako pitko i prijemčivo opisuje faze evolucije čovečanstva, sa primesama svojih zapažanja i komentara. Odakle smo krenuli, kuda idemo, kako smo se menjali, usled čega, kako funkcionišemo kao jedinke, a kako kao grupe, plemena, nacije...
February 22, 20196 yr Procitao sam proslogodisnjeg NIN-ovca Vladimira Tabasevica Zabluda Svetog Sebastijana. Nije ovo tako rdjavo, prve 2/3 vrlo dobre do odlicne, u poslednjoj etapi znacajan pad
March 2, 20196 yr On 2.12.2018. at 20:18, porucnik vasic said: По мени Честице и Покоравање. Мислим да је Покоравање апсолутно ремек-дело. ne znam zašto sam utripovao da si za čestice rekao da je apsolutno remek delo, pa sam neveseo u knjižari uzeo pokoravanje koje su jedino imali, a pošao sam po serotonin i čestice. počinjem večeras pa javljam utiske
March 4, 20196 yr Meni su čestice dosta jače od pokoravanja. Ta ideja o metafizičkim transformacijama je dobra. Kritički gleda na moderne intelektualce, ali opet afirmativno na pozitivizam. Čak kao na jednu vrstu religije (što u suštini i jeste), bez koje, kako navodi, društvo ne postoji.
March 10, 20196 yr Jok more, u nekoj sam izolaciji, pa sam našao neke na metar knjige, Samrtno proleće. Meni ovo paše, podsjeća me na Peštu
March 18, 20196 yr On 2.3.2019. at 12:09, kud u maglu Simoviću said: ne znam zašto sam utripovao da si za čestice rekao da je apsolutno remek delo, pa sam neveseo u knjižari uzeo pokoravanje koje su jedino imali, a pošao sam po serotonin i čestice. počinjem večeras pa javljam utiske Докле с стигао?