Meazza Posted February 2, 2019 Posted February 2, 2019 On 31.1.2019. at 7:13, porucnik vasic said: Човек у високом је изузетак у односу на замерку ( сасвим оправдану) коју си навео. Зато је и ремек дело. Bas sam hteo isto da napisem.
đorđe geprat Posted February 5, 2019 Posted February 5, 2019 odoh do biblioteke pre odlaska na selo. ovde, vatrica, sneg (koji se otopio), forum, filmovi sa diska i tri knjige. dva toni parsonsa i "doviđenja tamo gore" pjera lemetra. ova poslednja, sjajno napisana knjiga o prvih par godina posle WW1. o invalidima, ratnim profiterima, "snalaženju". ne bih da prepričavam, pročitajte. posle izguglah i videh d je sveže napravljena filmska adaptacija. naručih na kiosku. valjda će da stigne do povratka u varoš. toni parsons? šta znam. uzeo sam knjižicu sa 7 kratkih priča "odlasci" o službama na aerodromu hitrou: pasoška, briga o životinjama, vatrogasci, kontrola leta, čista pista..........zanimljiva za upoznavanje funkcionisanja nečega bez čega se ne može. recimo, terači ptica koje se muvaju oko piste - snimljeni zvuci straha različitih ptica. i, tako to. drugi parsons, krimić "stari grobovi" o masakru familije i tarženju kasapina. nivo opširnog roto romana, otprilike. bila mi je čist višak epizoda posle hvatanja detektiva vulfa. mislim, jedna je lizbet salander, ovo je bilo, onako, k'o na fiilmu. moglo bi njegovo izbavljenje da bude i na manje spektakularan način. nije se moglo i bez aktuelog: seksualno nasilje u porodici i pedofilija. dobro je za ambijent u kome sam.
namenski Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 Macnuto iz tekuce skolske lektire, prvo ovogodisnje celotm citanje napolju, na suncu, vredi onoliko:
Milošica Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 Elementarne čestice za 20ogodišnjaka? Može li?
porucnik vasic Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 2 hours ago, Milošica said: Elementarne čestice za 20ogodišnjaka? Može li? Да.
Milošica Posted February 9, 2019 Posted February 9, 2019 (edited) On 8.2.2019. at 0:16, porucnik vasic said: Да. Pročitah.Dopada mi se,za bilo kakvu dublju analizu nisam kompetentan. Edited February 9, 2019 by Milošica
Caligula Posted February 9, 2019 Posted February 9, 2019 Venerina Delta, Sandro Zanoto pisao. Nisam ga citao nikad, ali prvih dvadesetak strana obecavaju da cu se ovoj knjizi vracati.
Ras Posted February 9, 2019 Posted February 9, 2019 To mi je jedna od knjiga za pusto ostrvo- u delti reke Po.
Caligula Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 On 9.2.2019. at 22:44, Ras said: To mi je jedna od knjiga za pusto ostrvo- u delti reke Po. O, da. Procitao. Magija ima li on jos sta prevedeno kod nas
Ras Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 Mislim da nikada nisam ni potražio bilo šta drugo.
Ras Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 @CaligulaČitao si aktuelno izdanje (LOM)? Izvorno je objavljeno u Erotikon biblioteci Prosvete.
Caligula Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 Ne, iz erotikona. Svidja mi se prevod. Najvise volim da me snadju ovakve knjige. Nikad cuo za coveka a zavezala me u cvor.
Ras Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 Nisam upoređivao prevod, nego sam pomislio da čitaš zahvaljujući reizdanju. Isto je bilo i sa mnom - sasvim slučajno otkriće. Čitao sam je dok sam još bio mlad, pa je knjiga ostavila trajne posledice. Tebi je lakše, otkrio si je u zrelim godinama.
Recommended Posts