namenski Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 Nikada Uostalom: Hahahaha, babo moja,ni živih se nisam boja,dok su bili za užasa,a nekmoli mrtvih pasa. -_-
gospa buba Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 Kurtoni, Vasicu, kurtoni, u pravu je covek... choveche namenski :o to se znachi i onda videlo :(
porucnik vasic Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 Сад псеудодуховитошћу покушава да скрене тему. Није читао, улетео идеолошким ђоном и сад се копрца. Мој зема се макар ућутао...
koksy Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 Шта сте читали? Имам утисак да осим Црњанског и Пекића за остале нисте ни чули. Не би се брукали овако... dobar si, dobar. naravno da nisu čuli ni za Grigorija ni za Dragišu. inače, još bih tvojoj listi dodao i M.Uskokovića koji doduše nije bio toliko proskribovan budući da se, jel'te, na vreme ubio. širok je internet, neupućenim predlažem da se potraži konekcija Dragiša-Krleža, biće tu velikih iznenađenja za negatore.
namenski Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 Mislis onako, vanliterarno, bez citanja? ;) nisam čitao ni jedan od romana, samo nagađam po osećaju i nekim vanliterarnim parametrima koji igraju dosta važnu ulogu pri odlučivanju... Ili si priskocio da pripomognes i prosvetlis nas?
namenski Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 Ma jok, ostani slobodno, s likom koji o knjizi/knjigama bilo kakvu pricu pocne sa 'nisam citao, ali...' nemam obicaj da se zadrzavam :)
koksy Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 hm, kako od čoveka koji vadi iz konteksta očekivati da primeti da sam ja i pored toga što "nisam čitao" ipak ladno pogodio odnos snaga (Ivana-Vlada = 3:2) a da si ti, koji si, razume se, već sve bio pročitao i po nekoliko puta, sisasto šadapovao? i da: lepo je stati u senku visokih autoriteta, ama žaba, potkivanje i te munje.
porucnik vasic Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 (edited) dobar si, dobar. naravno da nisu čuli ni za Grigorija ni za Dragišu. inače, još bih tvojoj listi dodao i M.Uskokovića koji doduše nije bio toliko proskribovan budući da se, jel'te, na vreme ubio. širok je internet, neupućenim predlažem da se potraži konekcija Dragiša-Krleža, biće tu velikih iznenađenja za negatore. едит :Погрешно исчитах. Edited January 25, 2017 by porucnik vasic
namenski Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 (edited) hm, kako od čoveka koji vadi iz konteksta očekivati da primeti da sam ja i pored toga što "nisam čitao" ipak ladno pogodio odnos snaga (Ivana-Vlada = 3:2) a da si ti, koji si, razume se, već sve bio pročitao i po nekoliko puta, sisasto šadapovao? i da: lepo je stati u senku visokih autoriteta, ama žaba, potkivanje i te munje. Nisam znao da je osim i pre citanja vazno 'ladno pogoditi, ali neka te, valjda tako treba, imenovanje imenovanih, ono rek'o mi Zorantm, taj rad, necu da komentarisem Koksi, mani me se, kazem ti lepo, k'o coveku, po ko zna koji put :) I da: koji bre autoriteti, cija senka, kome? Edited January 25, 2017 by namenski
koksy Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 Слабо те разумем. Ти си седео заједно са Наменским и мојим земом, па заједно читао? a dobro, slabo razumeš i neka ostane na tome. Koksi, mani me se, kazem ti lepo, k'o coveku, po ko zna koji put :) ko je koga očešao mili qme, čak sam i uljudno zamolio za prolaz. i sad ja grbav? pa ne bih rekao.
namenski Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 ko je koga očešao mili qme, čak sam i uljudno zamolio za prolaz. i sad ja grbav? pa ne bih rekao. dobar si, dobar. naravno da nisu čuli ni za Grigorija ni za Dragišu. inače, još bih tvojoj listi dodao i M.Uskokovića koji doduše nije bio toliko proskribovan budući da se, jel'te, na vreme ubio. širok je internet, neupućenim predlažem da se potraži konekcija Dragiša-Krleža, biće tu velikih iznenađenja za negatore. Koksi, Koksi, i da sve jesi, glup nisi, zato nemoj da se pravis blesav :D Nego, pitah za autoritete? Edit: da ne smaram(o) publiku, nisi valjda mislio da cu da sa lajtnantom Васићем da uletim u pricu o Dragisi1, Stanislavu2, Miroslavu3...? Mislim, svaka cast coveku, ali ta vrsta price bi se u roku od odmah pretvorila u CvP, da ne kazem gubljenje vremena, hvalospeve gospodi srpskim intelektualcima, pa jos najvecim, pa jos neshvacenim, pa jos proskribovanim da ne pominjem... 1,2,3) :P
koksy Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 pročitao, s priličnim naporom. precenjena knjiga precenjenog autora.
gospa buba Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 a shto moramo da zabasavamo u chvp po svaku cenu? jel samo shto je krleza, ili imamo neki sushtinskiji poriv? ^_^ mislim, ubedjena sam da ne moramo -_-
Recommended Posts