Jump to content

Sta citate?

Featured Replies

Poceo "Sudar kraljeva" ima da je slistim za par dana :D

• Replies 8.5k
  • Views 891k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• slepa živana
    slepa živana

prebacila sam se na ovu temu jer se tamo piše o najavama i medijima   imam jedan bedž, omiljeni na kome piše "što čitaš?" to je naziv neke hrvatske anarhističke edicije, praktično reklamni b

• slepa živana
    slepa živana

upravo sam završila s čitanjem nečeg što se zove "selindžer" iz 2014, autori salerno i šilds. radi se uglavnom o gomili kratkih izjava, delova intervjua, pisama ljudi koji su poznavali selindžera. ima

• slepa živana
    slepa živana

ja sam gledala predstavu po toj knjizi na večernjoj sceni radović. i to monodramu. dug je niz mojih krvavih žrtava kulturnom uzdizanju

Posted Images

Ovo mi se jako dopalo, vrijedi svakog feninga koji dadoh. Već par godina mi je izmicala, uvijek bi neka druga knjiga i tanak budžet sprečavali kupovinu ove i tek prije desetak dana sam je konačno i kupio. Knjiga i po. . 0111110947.th.jpg

Poceo "Sudar kraljeva" ima da je slistim za par dana :D
Ima odlično snimljena serija jednosatnih filmova po prvoj knjizi, deset epizoda, prilično vernoEdit: sramim se izneti ideju, ali prema viđenom do sad, mogla bi se oformiti PPPozajmna biblioteka u kojoj bi svako sudelovao sa desetak svojih knjiga na virtuelnom katalogu

Edited by kapetanm

Ako te zanima, pisao sam rad o fudbalu u periodu 1941-1944, poslaću ti link...
A što ne bi metnio za sve? Aj bar pošalji i meni na pm, ako ne može javno.
Ima odlično snimljena serija jednosatnih filmova po prvoj knjizi, deset epizoda, prilično verno
Znam :) Gledao sam.Sad jurim da procitam sve knjige do aprila i druge sezone.
I ja bih volela da procitam.

Počeo najzad Murkokov Pyat quartet, čitam ovo:200px-Byzantium_endures.jpgI super mi je, against all odds. Što reče neko, certainly the best 19th century Russian novel written in the 20th century by an Englishman if nothing else :D

RTEmagicC_Ziegler_Text.jpg.jpgprevise istorijskih neistina, pocelo da mi ozbiljno smeta posle 50ak strana, pa sam presao na ovo:51W7JYGT5RL._SL500_AA300_.jpgprelistavao malo unapred i naleteo na podatak da je murata na kosovu ubio milosh obravitch :isuse::blink::wub:

Edited by Parsons

Ma može javno, nego onako lakše pratim koliko je zainteresovanih :lol:Fudbal u okupiranoj Srbiji (1941-1944)
17198_Muharem_Bazdulj.jpgPročitano,za manje od pola noći, bez prekida.

Dejvid Herbert LorensEtrurska mjesta

200px-Tokyonovel.jpgTokyo vreme sadasnje i Nanking 1937. zanimljiva priča, vrhunski napisana

Nastavljam svoju 4-eyes seriju...foley90.jpg

originalslika-5269271.jpg

koji je jebeni kralj ovaj Fante! mogao bih da ga citam danima.