Moća Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Poceo "Sudar kraljeva" ima da je slistim za par dana :D
fikret selimbašić Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Ovo mi se jako dopalo, vrijedi svakog feninga koji dadoh. Već par godina mi je izmicala, uvijek bi neka druga knjiga i tanak budžet sprečavali kupovinu ove i tek prije desetak dana sam je konačno i kupio. Knjiga i po. .
kapetanm Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 (edited) Poceo "Sudar kraljeva" ima da je slistim za par dana :DIma odlično snimljena serija jednosatnih filmova po prvoj knjizi, deset epizoda, prilično vernoEdit: sramim se izneti ideju, ali prema viđenom do sad, mogla bi se oformiti PPPozajmna biblioteka u kojoj bi svako sudelovao sa desetak svojih knjiga na virtuelnom katalogu Edited November 1, 2011 by kapetanm
Otto Katz Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Ako te zanima, pisao sam rad o fudbalu u periodu 1941-1944, poslaću ti link...A što ne bi metnio za sve? Aj bar pošalji i meni na pm, ako ne može javno.
Moća Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Ima odlično snimljena serija jednosatnih filmova po prvoj knjizi, deset epizoda, prilično vernoZnam :) Gledao sam.Sad jurim da procitam sve knjige do aprila i druge sezone.
Tolaa Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 A što ne bi metnio za sve? Aj bar pošalji i meni na pm, ako ne može javno.I ja bih volela da procitam.
Weenie Pooh Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Počeo najzad Murkokov Pyat quartet, čitam ovo:I super mi je, against all odds. Što reče neko, certainly the best 19th century Russian novel written in the 20th century by an Englishman if nothing else :D
Parsons Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 (edited) previse istorijskih neistina, pocelo da mi ozbiljno smeta posle 50ak strana, pa sam presao na ovo:prelistavao malo unapred i naleteo na podatak da je murata na kosovu ubio milosh obravitch Edited November 1, 2011 by Parsons
Dr Arslanagić Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 A što ne bi metnio za sve? Aj bar pošalji i meni na pm, ako ne može javno.Ma može javno, nego onako lakše pratim koliko je zainteresovanih Fudbal u okupiranoj Srbiji (1941-1944)
ljuttko Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Pročitano,za manje od pola noći, bez prekida.
Ted Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Tokyo vreme sadasnje i Nanking 1937. zanimljiva priča, vrhunski napisana
Sandens Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 koji je jebeni kralj ovaj Fante! mogao bih da ga citam danima.
Recommended Posts