November 1, 201113 yr Ovo mi se jako dopalo, vrijedi svakog feninga koji dadoh. Već par godina mi je izmicala, uvijek bi neka druga knjiga i tanak budžet sprečavali kupovinu ove i tek prije desetak dana sam je konačno i kupio. Knjiga i po. .
November 1, 201113 yr Poceo "Sudar kraljeva" ima da je slistim za par dana :DIma odlično snimljena serija jednosatnih filmova po prvoj knjizi, deset epizoda, prilično vernoEdit: sramim se izneti ideju, ali prema viđenom do sad, mogla bi se oformiti PPPozajmna biblioteka u kojoj bi svako sudelovao sa desetak svojih knjiga na virtuelnom katalogu Edited November 1, 201113 yr by kapetanm
November 1, 201113 yr Ako te zanima, pisao sam rad o fudbalu u periodu 1941-1944, poslaću ti link...A što ne bi metnio za sve? Aj bar pošalji i meni na pm, ako ne može javno.
November 1, 201113 yr Ima odlično snimljena serija jednosatnih filmova po prvoj knjizi, deset epizoda, prilično vernoZnam :) Gledao sam.Sad jurim da procitam sve knjige do aprila i druge sezone.
November 1, 201113 yr A što ne bi metnio za sve? Aj bar pošalji i meni na pm, ako ne može javno.I ja bih volela da procitam.
November 1, 201113 yr Počeo najzad Murkokov Pyat quartet, čitam ovo:I super mi je, against all odds. Što reče neko, certainly the best 19th century Russian novel written in the 20th century by an Englishman if nothing else :D
November 1, 201113 yr previse istorijskih neistina, pocelo da mi ozbiljno smeta posle 50ak strana, pa sam presao na ovo:prelistavao malo unapred i naleteo na podatak da je murata na kosovu ubio milosh obravitch Edited November 1, 201113 yr by Parsons
November 1, 201113 yr A što ne bi metnio za sve? Aj bar pošalji i meni na pm, ako ne može javno.Ma može javno, nego onako lakše pratim koliko je zainteresovanih Fudbal u okupiranoj Srbiji (1941-1944)