Jump to content
IGNORED

Kupovina racunara i komponenti

Sludge Factory

Recommended Posts

Posted
Preporuka za neko napajanje od 500-550w, a da nije kinesko i da nije mnogo bucno? Maksimalno sto mogu da dam je 30 ojra. Ovo moje je neko kinesko od 450, verovatno laznih, i kao sljaka dobro ali je prilicno bucno, pogotovo u prvih par minuta nakon paljenja.
Malo prelazi budžet (36e), ali dosta dobro napajanje
Posted

Posedujem, gura vec 3-4 godine. Lepo radi, trpi i povremena klokovanja.

Posted (edited)
Preporuka za neko napajanje od 500-550w, a da nije kinesko i da nije mnogo bucno? Maksimalno sto mogu da dam je 30 ojra. Ovo moje je neko kinesko od 450, verovatno laznih, i kao sljaka dobro ali je prilicno bucno, pogotovo u prvih par minuta nakon paljenja.
Kinesko je, ali probaj Hantol 650w, prodao sam gomilu toga, 2 godine garancije, dosta tih, nijedan se nije vratio. (za sada) :) 2300 dindži, ili tu negde Edited by Glas RazumaN
Posted

imas ciftekovo od 500w za 30 e, mada ne znam kakvog je to kvaliteta. ja bih na tvom mestu probao da capim ovo, antec pravi ok napajanjahttp://www.limundo.com/kupovina/Racunari-i-Oprema/Komponente/Napajanja/Napajanje-Antec-500w/3916524#

• 2 weeks later...
Posted

PPP help:Potrebna ploča sa 775 postoljem za Pentium quad sa 8 slotova za ddr2da ima pci 16 za graficku kartu

Posted

Kakva je mafijaška udruga taj SOKOJ, to nigde nema...Ala bi tu trebalo govnjivu motku razmahnuti...

Posted

To za diskove su pokupili iz Zapadne Evrope ipak. Za kompjutere su ipak bili dodatno kreativni (bar mi se cini). Verovatno jer su se za diskove kasno setili - nisam narezao disk neke minimum 3 godine. Ipak moram da priznam da su za nemacku GEMA-u mala deca. Od pre godinu i po dana otprilike nijedan youtube clip sa bilo kakvom muzikom ne radi. Nema nista gore od tih lihvarskih agencija, za koje mozda ima potrebe, ali koje su postale sami sebi svrha.

Posted
To za diskove su pokupili iz Zapadne Evrope ipak. Za kompjutere su ipak bili dodatno kreativni (bar mi se cini). Verovatno jer su se za diskove kasno setili - nisam narezao disk neke minimum 3 godine. Ipak moram da priznam da su za nemacku GEMA-u mala deca. Od pre godinu i po dana otprilike nijedan youtube clip sa bilo kakvom muzikom ne radi. Nema nista gore od tih lihvarskih agencija, za koje mozda ima potrebe, ali koje su postale sami sebi svrha.
to mi je pricala drugarica iz Nemacke, da uopste ne moze da otvara spotove po youtube. ja mislio da tripuje nesto... kada vidi ti Nemaca... ali jebiga, svaki monopol ce gledati da te izmuze sto vise, nije to nista cudno
Posted (edited)

Znači, ako hoću da kupim CD da bih narezao svoje slike, moram da platim SOKOJ-u 1,4 dinara jer sam imao mogućnost da na taj CD narežem muziku ? Jbt, kao u onom vicu - mogao si, što nisi ?

Edited by Lezilebovich
Posted

A ti ces lijepo da im posalje mail i tih 1,4 dinara (to jest kosatlo bi skuplje) kada budes rezao neku muziku? Os qrac (kao u onom vicu).

Posted

Jebiga, finansijska kriza i dalje drma, treba stimulisati privredu tako što se pukne u venu SOKOJ, pa kad krenu da proizvode kvalitetnu muziku i zapošljavaju milione, ih... jebeš IT sektor, šta će nam to.Nego, kako pravdaju poskupljenje štampača, skenera, i fotokopir mašina? Ja ih ne koristim pa ne znam, možda se i tim putem nekako sluša muzika? :unsure:

Posted
Jel se zna kako ce ovo funkcionisati?
Cika Vesa od Komtrejda ce da pripreti da ce povuci proizvodnju iz Srbije i posle mesec-dva ce se ta uredba ukinuti. Mora neko i kampanju da finansira, zar ne?
Posted (edited)
Jebiga, finansijska kriza i dalje drma, treba stimulisati privredu tako što se pukne u venu SOKOJ, pa kad krenu da proizvode kvalitetnu muziku i zapošljavaju milione, ih... jebeš IT sektor, šta će nam to.Nego, kako pravdaju poskupljenje štampača, skenera, i fotokopir mašina? Ja ih ne koristim pa ne znam, možda se i tim putem nekako sluša muzika? :unsure:
Edited by Barsa