Pikoleta Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 mislim da je ovo idealna kombinacija za spavanjeneeezno, pripijajuce i sto je najvaznije neuvlacece
batticuore Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 mislim da je ovo idealna kombinacija za spavanjeneeezno, pripijajuce i sto je najvaznije neuvlacecePikoleta, sto ti segsi guza.
yolo Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 uvuknuto, izvuknuto - sve zavisi na sta se naviklo
fonTelefon Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 mislim da je ovo idealna kombinacija za spavanjeneeezno, pripijajuce i sto je najvaznije neuvlacecesamo ako devojce u njima dobro zakljuca vrata i navali orman na njih. :D
Nicol Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 djevuske, trebam pomoć: di ima za kupit najlonki bez prstiju, za nosenje na peep-toe cipele? ovakvih navodno ima u marks&spenceru, ali ne ovdje :(
lena21 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Tja,bih skoro u M und S u Lj no sam sad u majčici otadžbini te ti ne mogu proslediti kaki info glede čarapica.
Pikoleta Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 mnogo je to perverzno, ne bojis li se, draga nikolet, da bi izazivala glad u ocima muskih stvorova? i taman kad se isti i razliciti ponadaju da mogu cijelom duzinom da ih obljube, kad ono fujkaka sintetika u ustima lepasmedjooka batice, 'oces razmjenimo par fotkica??
Gonzo Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 lepasmedjooka batice, 'oces razmjenimo par fotkica?? s_d.gifmožda na hejtu neće naći dečka, al može ovde da se neočekivano okoristi
Nicol Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 pikoleta, priznajem, radi o 1 obmani. a nisu nesto praktične ni za onu scenu prelijevenja tekile preko noge.lenči, ako ih vidiš u ljubljani samo viči, i tako sam neplanirano kupila vinjetu za slo.kili, pa daj vrati nam sliku, forum je sazrio za guzu i nakon km-ine!
Recommended Posts