Jump to content
IGNORED

underwear iliti vesh nash nasushni

pcelica

Recommended Posts

Posted
Volim da troshim pare samo na ono sto se spolja vidi.
I ja. Evo bas skoro pazarih da stavim ispred kapije:31640.jpg
Posted
I ja. Evo bas skoro pazarih da stavim ispred kapije:
Grb Premijer lige?!
Posted
A i valjda se skidamo samo po pomrchini, pa ko to josh gleda <_<
Gleda chika doktor. Nije bash da je "niko".
Posted
Grb Premijer lige?!
Pu, izgleda da se ipak ne vidi. :(Dva. cool.gif
Posted
heh, a ja bas obrnuto. meni bitno da ono sto mi ide direktno do koze bude super (prirodni materijal, da je prijatno i udobno).
Imam i ja neki donji vesh , al ga nikad ne mogu da nadjem kad mi treba.Ujutru idem rano sa Otelom ( Otelo je pas) na poljane, a uvek se kao nesto zurimopa me mrzi i da ga trazim. Nekada obujem i cizme na bose noge (eto vidish za sto jedobro da dajesh veliku lovu za udobne cipele ;) )Al, ako je bash neka specijalna prilika nadje se i nesto cipkasto (nix pamuk) :lol: A da me Bog sacuva i sakloni od ovakvog donjeg vesha koji ovi Njujorchani arche(iz Gazzinog filma). Radije onda sindrom Basic Instict.
Posted (edited)

Pa, OK, 'teli su da naprave štos, a ne masovne orgije (to možda u Francuskoj Brazilu...) A i hladno!

Edited by Indy
Posted

mogu ovde da prikacim spavacu odecu?dakle, dobila sam skoro ovakvu spavacicu:ali vise volim pidzame.gde ima dobrih pidzama, da nisu preskupe, i da onako izgledaju kao da u njima mozes i da skoknes po hleb, kad te mrzi da se oblacis? (ili bar da otvoris vrata postaru. dobro, ovo drugo je malo dvosmisleno)

Posted

meni to najomiljenija garderoba, donji deo pidzame.na svaki napoljni koncert, samo to.ako mozes iz inozemstva, najbolja adresa gap.druga na listi, h&m, ali muski departman.doduse, pokupovala sam jesenas u springfildu par komada, ali nije neki veliki izbor.rece mi neko da u marks&spenseru u delta sitiju ima lepih kariranih, ali jos ne odoh tamo.

Posted
rece mi neko da u marks&spenseru u delta sitiju.
Otkad Miskovic ugoscuje sociologe?Marx.jpgHerbert_Spencer_2.jpg
Posted
Otkad Miskovic ugoscuje sociologe?
pa da bi se uvukao intelektualnoj eliti, sta drugo.
Posted
meni to najomiljenija garderoba, donji deo pidzame.na svaki napoljni koncert, samo to.ako mozes iz inozemstva, najbolja adresa gap.druga na listi, h&m, ali muski departman.doduse, pokupovala sam jesenas u springfildu par komada, ali nije neki veliki izbor.rece mi neko da u marks&spenseru u delta sitiju ima lepih kariranih, ali jos ne odoh tamo.
hvala, lubo, pogledam ove domace cim budem dospela.za razliku od spoljasnje odece, volim da su mi pidzame sto kariranije, prugastije ili sarenije. recimo, nesto ovakvo:
Posted
za razliku od spoljasnje odece, volim da su mi pidzame sto kariranije, prugastije ili sarenije. recimo, nesto ovakvo:
oprezno s okomito prugastima (posebno smeđe-sivo-zelenih), daje štih kroničnog bolesnika. mećnimo ovako:21feWKgzOTL._AA160_.jpg
Posted

Mislim da je to u stvari bar code sa žigom zveri :piggy: