Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

underwear iliti vesh nash nasushni

Featured Replies

Gacice mozda, ali samo u snaznijem fetish/budoir ambijentu. Da ne kazem kontekstu.

• Replies 367
  • Views 59.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Okači sliku da se vidi torzo, ne mora lice. Prepoznaće te Čedo.       Grozna sam 

• ma, nikad mi nije bila jasno fasciniranje vesom, posebno zensko ajd, i kod muskih je bio prelaz sa standardnih na boxerice ali zene ... uh kad sam bio mlad i radio svasta, jedno vreme s

• Zakljucujem da su ti gace strast cim si se zbog gaca vratio na forum 

Posted Images

my choice... za spavanje i dzabalebarenje.........

post-382-1202676757.jpg

i ovo........

post-382-1202677353.jpg

andrver, hipi, andrver...

kao, moj brus? to sam vech, jednom specijanom e-prilikom, pokazala drugu Indiju.......... tamo

Danas vidim ovo u Oz novinama pa se setih da se ovde prica o tome.Zenski vesh koji svetli u mraku.http://www.news.com.au/story/0,23599,23199987-2,00.htmlAko se link izgubi, evo slicka kako "glowing in dark" vesh izgleda:

post-555-1202816089.jpg

Edited by Yoyogi

Danas vidim ovo u Oz novinama pa se setih da se ovde prica o tome.Zenski vesh koji svetli u mraku.http://www.news.com.au/story/0,23599,23199987-2,00.htmlAko se link izgubi, evo slicka kako "glowing in dark" vesh izgleda:
Fina stvar.Vrlo prakticno i upotrebljivo. :lol:

takoreci, spoj lepog i korisnog.

kao, moj brus? to sam vech, jednom specijanom e-prilikom, pokazala drugu Indiju.......... tamo
pa brus, gacice, sve sto se wearuje under. pidzame ne moze, osim ako ispod njih ne nosis nista. ili u slucaju da si supermen.
takoreci, spoj lepog i korisnog.
Ima tu jos...kurtoni koji svetle u mraku.Pa kad je neki veliki sex, kao rat svetova..ono, machevanje :wink:
veliki sex ... ono, machevanje
ne znam zasto, ali ja sam imao utisak da si ti hetero.nemam nista protiv, naravno. :)
Ima tu jos...kurtoni koji svetle u mraku.
You can take a man out of the eighties, but you can't take the eighties out of the man. :lol:
You can take a man out of the eighties, but you can't take the eighties out of the man. :lol:
Ovo me podseti...tek sam nedavno primetila da knjiga Headcleaner (sa tekstovima B. Bargelda) svetli u mraku, do tad nisam nekako obracala paznju. Uplasi me odistinski. Tako da ti vasi retro-noviteti nisu za mene, mislim da bih se osecala nekako...radioaktivno. Ali slobodno se vi igrajte. :)
Ovo me podseti...tek sam nedavno primetila da knjiga Headcleaner (sa tekstovima B. Bargelda) svetli u mraku, do tad nisam nekako obracala paznju. Uplasi me odistinski. Tako da ti vasi retro-noviteti nisu za mene, mislim da bih se osecala nekako...radioaktivno. Ali slobodno se vi igrajte. :)
Hmm...sad me podseti. Po avionima je pre bilo plocica "Exit" koje svetle u mraku, bez napajanja energijom. Jednu sam izbliza pogledao (bio sam avio mehanicar u prethodnom zivotu, na kratko) i pisalo je "Beta Radiation, harmless".Da nije ova mama-pronalazac uzela niti od toga i uplela u vesh? Pa, bilo je harmless za putnike i posadu izlozenu svaki dan tome. Nece valjda da ozraci i onesposobi uzivaoce u lepoti?

jako volim mushke podkoshulje i one oldskul mushke gacje (bokserice ako nosim ko da ne nosim).tange samo kad je jako vruce. i ne predugo jer ih osecam non stop pa me svest o njima dekoncetrishe :Dboje:belo,crno,belo,belo,crveno..materijal: pamuk :wub: