fonTelefon Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 'panties with sideslit and side ties with pearls, perfect for picking flowers on a summers day'? ko bi ovo nudio usred zime, mada su mnooogo slatkeNe verujem da pospesuje broj ubranih kitica.
nale Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Pamuk je zakon i Women secret pamucne gacice i grudnjaci. Nista lepse i prirodnije. Tange ne volim. Volim da nosim vec u paru (gacice i grudnjak da se slazu).... Preovladjuje siva, ljubicasta, crna i roze boja Imam i tih cipkanih, no ne volEm nesto mnogo da ih nosim.
pt 2.0 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 pamuk. beli. palmers. najbolje cega ikad.ostalo su neke cipke i sateni. intimissimi i pomalo trijumf. trijumf ima bruseve kakve ja volim.
Allegra Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 jel sme ovde da se kaci sopstvena fotka u nasusnom ili to rezultuje banom ?
Nicol Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 smi, dapače (prestić ćemo politiku po posjećenosti :D )
mojo Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 cekamo!Pitao sam se kad ćeš se javiti. Ti si ovde kao neki ppperverznjak? Sram da te bude!
Buck Naked Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 sta je ppperverzno u vesu? ja mislija to 'nako, mejnstrim..
mojo Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 sta je ppperverzno u vesu? ja mislija to 'nako, mejnstrim..Forumašice u vešu, eto šta. Nema tu morala i porodičnih vrednosti. Da sam admin, ja to ne bih dozvolio.
Indy Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 smi, dapače (prestić ćemo politiku po posjećenosti :D )Kao oficijelno lice, morala bi misliti i o zdravlju PPPServera, koji bi to teško preživeo. ;) Ostarele forumaše da ne pominjemo.
Dionysos Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 jel sme ovde da se kaci sopstvena fotka u nasusnom ili to rezultuje banom ?Ko što jednom negde reče neki nebitan lik: čekamo!Forumašice u vešu, eto šta. Nema tu morala i porodičnih vrednosti. Da sam admin, ja to ne bih dozvolio. Kao oficijelno lice, morala bi misliti i o zdravlju PPPServera, koji bi to teško preživeo. ;) Ostarele forumaše da ne pominjemo.Vid' sad ovu dvojicu!
Teja Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 (edited) Kao oficijelno lice, morala bi misliti i o zdravlju PPPServera, koji bi to teško preživeo. ;) Ostarele forumaše da ne pominjemo.U bre Indy, gde te sve necu sretnem Pa ti i ja i nemamo vishe veze sa donjim veshom.A i valjda se skidamo samo po pomrchini, pa ko to josh gleda <_< Ti zbog tople klime,ja zbog godina ;) Meni je stvarno uvek bilo bezvezno da dajem lovu za neki skupocen donji vesh.Kao i za skupo vino. Volim da troshim pare samo na ono sto se spolja vidi. Edited January 20, 2009 by Teja
pt 2.0 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Meni je stvarno uvek bilo bezvezno da dajem lovu za neki skupocen donji vesh.heh, a ja bas obrnuto. meni bitno da ono sto mi ide direktno do koze bude super (prirodni materijal, da je prijatno i udobno).
Recommended Posts