Jump to content
IGNORED

underwear iliti vesh nash nasushni

pcelica

Recommended Posts

Posted
'panties with sideslit and side ties with pearls, perfect for picking flowers on a summers day'? ko bi ovo nudio usred zime, mada su mnooogo slatke
Ne verujem da pospesuje broj ubranih kitica.
  • 3 weeks later...
Posted

Pamuk je zakon i Women secret pamucne gacice i grudnjaci. Nista lepse i prirodnije. Tange ne volim. Volim da nosim vec u paru (gacice i grudnjak da se slazu).... Preovladjuje siva, ljubicasta, crna i roze boja :wub: Imam i tih cipkanih, no ne volEm nesto mnogo da ih nosim. :unsure:

• 3 weeks later...
Posted

pamuk. beli. palmers. najbolje cega ikad.ostalo su neke cipke i sateni. intimissimi i pomalo trijumf. trijumf ima bruseve kakve ja volim.

Posted

jel sme ovde da se kaci sopstvena fotka u nasusnom ili to rezultuje banom ?

Posted

smi, dapače (prestić ćemo politiku po posjećenosti :D )

Posted
cekamo!
Pitao sam se kad ćeš se javiti. Ti si ovde kao neki ppperverznjak? Sram da te bude!
Posted

sta je ppperverzno u vesu? ja mislija to 'nako, mejnstrim..

Posted
sta je ppperverzno u vesu? ja mislija to 'nako, mejnstrim..
Forumašice u vešu, eto šta. Nema tu morala i porodičnih vrednosti. Da sam admin, ja to ne bih dozvolio.
Posted
smi, dapače (prestić ćemo politiku po posjećenosti :D )
Kao oficijelno lice, morala bi misliti i o zdravlju PPPServera, koji bi to teško preživeo. ;) Ostarele forumaše da ne pominjemo.
Posted
jel sme ovde da se kaci sopstvena fotka u nasusnom ili to rezultuje banom ?
Ko što jednom negde reče neki nebitan lik: čekamo!
Forumašice u vešu, eto šta. Nema tu morala i porodičnih vrednosti. Da sam admin, ja to ne bih dozvolio.
Kao oficijelno lice, morala bi misliti i o zdravlju PPPServera, koji bi to teško preživeo. ;) Ostarele forumaše da ne pominjemo.
Vid' sad ovu dvojicu! angry.gif
Posted (edited)
U bre Indy, gde te sve necu sretnem :lol: Pa ti i ja i nemamo vishe veze sa donjim veshom.A i valjda se skidamo samo po pomrchini, pa ko to josh gleda <_< Ti zbog tople klime,ja zbog godina ;) Meni je stvarno uvek bilo bezvezno da dajem lovu za neki skupocen donji vesh.Kao i za skupo vino. Volim da troshim pare samo na ono sto se spolja vidi. Edited by Teja
Posted
Meni je stvarno uvek bilo bezvezno da dajem lovu za neki skupocen donji vesh.
heh, a ja bas obrnuto. meni bitno da ono sto mi ide direktno do koze bude super (prirodni materijal, da je prijatno i udobno).