December 12, 200816 yr 'panties with sideslit and side ties with pearls, perfect for picking flowers on a summers day'? ko bi ovo nudio usred zime, mada su mnooogo slatkeNe verujem da pospesuje broj ubranih kitica.
December 28, 200816 yr Pamuk je zakon i Women secret pamucne gacice i grudnjaci. Nista lepse i prirodnije. Tange ne volim. Volim da nosim vec u paru (gacice i grudnjak da se slazu).... Preovladjuje siva, ljubicasta, crna i roze boja Imam i tih cipkanih, no ne volEm nesto mnogo da ih nosim.
January 17, 200916 yr pamuk. beli. palmers. najbolje cega ikad.ostalo su neke cipke i sateni. intimissimi i pomalo trijumf. trijumf ima bruseve kakve ja volim.
January 17, 200916 yr cekamo!Pitao sam se kad ćeš se javiti. Ti si ovde kao neki ppperverznjak? Sram da te bude!
January 18, 200916 yr sta je ppperverzno u vesu? ja mislija to 'nako, mejnstrim..Forumašice u vešu, eto šta. Nema tu morala i porodičnih vrednosti. Da sam admin, ja to ne bih dozvolio.
January 18, 200916 yr smi, dapače (prestić ćemo politiku po posjećenosti :D )Kao oficijelno lice, morala bi misliti i o zdravlju PPPServera, koji bi to teško preživeo. ;) Ostarele forumaše da ne pominjemo.
January 18, 200916 yr jel sme ovde da se kaci sopstvena fotka u nasusnom ili to rezultuje banom ?Ko što jednom negde reče neki nebitan lik: čekamo!Forumašice u vešu, eto šta. Nema tu morala i porodičnih vrednosti. Da sam admin, ja to ne bih dozvolio. Kao oficijelno lice, morala bi misliti i o zdravlju PPPServera, koji bi to teško preživeo. ;) Ostarele forumaše da ne pominjemo.Vid' sad ovu dvojicu!
January 20, 200916 yr Kao oficijelno lice, morala bi misliti i o zdravlju PPPServera, koji bi to teško preživeo. ;) Ostarele forumaše da ne pominjemo.U bre Indy, gde te sve necu sretnem Pa ti i ja i nemamo vishe veze sa donjim veshom.A i valjda se skidamo samo po pomrchini, pa ko to josh gleda <_< Ti zbog tople klime,ja zbog godina ;) Meni je stvarno uvek bilo bezvezno da dajem lovu za neki skupocen donji vesh.Kao i za skupo vino. Volim da troshim pare samo na ono sto se spolja vidi. Edited January 20, 200916 yr by Teja
January 20, 200916 yr Meni je stvarno uvek bilo bezvezno da dajem lovu za neki skupocen donji vesh.heh, a ja bas obrnuto. meni bitno da ono sto mi ide direktno do koze bude super (prirodni materijal, da je prijatno i udobno).