June 8, 20159 yr mislim da se ne razumemo. ne kazem ja da neke zene (sa odgovarajucim sisama, kukovima, dupetom i strukom) ne bi lepo izgledale u tom kupacem. kazem da bi vecina lepse izgledala u klasicnom bikiniju, posto u ovom, ako se nema odgovarajuci (a relativno redak) body type, izgleda se debelo, zdepasto i kratkonogo. evo pogledaj i sama, ista zena u vecim i manjim gacama, definitivno izgleda krupnije u vecim. a nju su odabrali da ih reklamira zato sto dobro izgleda u njima. prosecna osoba moze da izgleda samo gore. ne kontam ovaj model, ko ne zeli da se ubacuje u manje materijala nek slobodno uzme neki jednodelni i ratosilja se ovog mikroprocepa koji ne sluzi nicemu sem da iz njega preliva djerdan od mesa
June 9, 20159 yr Ne, nego će pogrbljene i kržljave koje se sapliću o sopstvene noge da te nauče šta je lepo.
June 9, 20159 yr Bogme, ovde izbijaju raznorazni frustovi sa svih strana, potpuno nepotrebno. za smo na blic zena potralu pa i 'ajd' ali nismo nemam nista pametno da dodam, no sam samo shockirana.
June 9, 20159 yr ja sam stava da su ti veliki kupaci neprakticni i da su samo za manekenisanje i izlezavanje pored bazena u nekom rizortu..drugi stav o njima nemam,neka nosi ko sta hoce.. a sto se frustova tice tu sam stava da svaka zena treba da voli sebe i svoje telo i da je 1 glupaca ako pada pod uticaje medija i mode,to mi nikad nije bilo jasno.. eto -_-
June 9, 20159 yr Bogme, ovde izbijaju raznorazni frustovi sa svih strana, potpuno nepotrebno. za smo na blic zena potralu pa i 'ajd' ali nismo nemam nista pametno da dodam, no sam samo shockirana. A neee, ja bilo kakvu razmenu vatre na ppp doživljavam konceptualno i koliko je moguće bezlično. ČvP ili truglići vs. jednodelni, svejedno. Moram da vam pokažem šta bih obukla iz ovih stopa i sedela pod suncobranom.
June 10, 20159 yr evo i mene ispod suncobrana kad zahladi ispod suncobrana, ovaj za zatvoreni bazen ovaj a za more ovaj, samo gace da se vezuju sa strane.
June 10, 20159 yr A neee, ja bilo kakvu razmenu vatre na ppp doživljavam konceptualno i koliko je moguće bezlično. ČvP ili truglići vs. jednodelni, svejedno. Moram da vam pokažem šta bih obukla iz ovih stopa i sedela pod suncobranom. bogami u onom izlivu frusta nije bilo nista konceptualno a pogotovo ne bezlicno
June 11, 20159 yr javljaj ako na nesto naidjes, molim te! Ti specijalni su u Falke radnji u Sarajevskoj, tu je i najveći izbor da ne trošiš vreme u ostalim. U ponedeljak u sve njihove radnje dolazi nova kolekcija Trijumf kupaćih. U Lisci grozni modeli. U Prizrenskoj iznad poslastičarnice ima radnja butik Žana sa italijanskim kupaćim Blubai Amarea Marika Mare, Linea Sprint i sl.cena 8300. Isti takav kupaći u Svetogorskoj preko puta Ateljea košta 6900. U Prizrenskoj su priilčno navalentni. Rekli su mi da ne tražim džabe ove starinske modele, pošto je kriza i svi su naručivali samo klasično, ništa trt- mrt kerefeke.