Matilda Ivancic Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 mislim da se ne razumemo. ne kazem ja da neke zene (sa odgovarajucim sisama, kukovima, dupetom i strukom) ne bi lepo izgledale u tom kupacem. kazem da bi vecina lepse izgledala u klasicnom bikiniju, posto u ovom, ako se nema odgovarajuci (a relativno redak) body type, izgleda se debelo, zdepasto i kratkonogo. evo pogledaj i sama, ista zena u vecim i manjim gacama, definitivno izgleda krupnije u vecim. a nju su odabrali da ih reklamira zato sto dobro izgleda u njima. prosecna osoba moze da izgleda samo gore. ne kontam ovaj model, ko ne zeli da se ubacuje u manje materijala nek slobodno uzme neki jednodelni i ratosilja se ovog mikroprocepa koji ne sluzi nicemu sem da iz njega preliva djerdan od mesa
cmrlj Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 naravno da ne razumes, kim kardasijan ti nije stajling guru.
halloween Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 Ne, nego će pogrbljene i kržljave koje se sapliću o sopstvene noge da te nauče šta je lepo.
nera Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 Bogme, ovde izbijaju raznorazni frustovi sa svih strana, potpuno nepotrebno. za smo na blic zena potralu pa i 'ajd' ali nismo nemam nista pametno da dodam, no sam samo shockirana.
ivy Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 ja sam stava da su ti veliki kupaci neprakticni i da su samo za manekenisanje i izlezavanje pored bazena u nekom rizortu..drugi stav o njima nemam,neka nosi ko sta hoce.. a sto se frustova tice tu sam stava da svaka zena treba da voli sebe i svoje telo i da je 1 glupaca ako pada pod uticaje medija i mode,to mi nikad nije bilo jasno.. eto -_-
halloween Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 Bogme, ovde izbijaju raznorazni frustovi sa svih strana, potpuno nepotrebno. za smo na blic zena potralu pa i 'ajd' ali nismo nemam nista pametno da dodam, no sam samo shockirana. A neee, ja bilo kakvu razmenu vatre na ppp doživljavam konceptualno i koliko je moguće bezlično. ČvP ili truglići vs. jednodelni, svejedno. Moram da vam pokažem šta bih obukla iz ovih stopa i sedela pod suncobranom.
darling Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 evo i mene ispod suncobrana kad zahladi ispod suncobrana, ovaj za zatvoreni bazen ovaj a za more ovaj, samo gace da se vezuju sa strane.
ivy Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 A neee, ja bilo kakvu razmenu vatre na ppp doživljavam konceptualno i koliko je moguće bezlično. ČvP ili truglići vs. jednodelni, svejedno. Moram da vam pokažem šta bih obukla iz ovih stopa i sedela pod suncobranom. bogami u onom izlivu frusta nije bilo nista konceptualno a pogotovo ne bezlicno
morgana Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 evo i mene ispod suncobrana ovaj sabiva koliko je dobar
halloween Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 javljaj ako na nesto naidjes, molim te! Ti specijalni su u Falke radnji u Sarajevskoj, tu je i najveći izbor da ne trošiš vreme u ostalim. U ponedeljak u sve njihove radnje dolazi nova kolekcija Trijumf kupaćih. U Lisci grozni modeli. U Prizrenskoj iznad poslastičarnice ima radnja butik Žana sa italijanskim kupaćim Blubai Amarea Marika Mare, Linea Sprint i sl.cena 8300. Isti takav kupaći u Svetogorskoj preko puta Ateljea košta 6900. U Prizrenskoj su priilčno navalentni. Rekli su mi da ne tražim džabe ove starinske modele, pošto je kriza i svi su naručivali samo klasično, ništa trt- mrt kerefeke.
Recommended Posts