gervasius twinkleminkleson Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 fat mac :Hail:odlicna prva epizoda, mnogo bolja od recimo prve epizode prosle sezone. sepinwall kaze da su i naredne tri odlicne. can't wait :)
copkillah Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 oni se stvarno bore da budu što bolesniji kako vreme odmiče :Hail:
werbatim Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Odlicna, odlicna prva epizoda! Rob se stvarno ugojio za ulogu, da pi pisci mogli da se sprdaju :D Car!
Kayser Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Ja opet probao sinoc da gledam na Fox Life-u i opet mi ne ide ....
nemoderisani Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Nije mi nesto prva epizoda, ali vratili su se :)
gervasius twinkleminkleson Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Meni je prva nesto bolja, ali i ova je carska. Debljanje je najbolji potez koji je Rob McElhenney mogao da napravi :DOsim po njegovo zdravlje, ali to je manje bitno. Da je svih 20 minuta samo Fat Mac na ekranu, u ovim kosuljama sto sad nosi, bila bi odlicna epizoda
WTF Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Jersey Shore epizoda je bila vrh. Danny De Vito i njegova sunka natopljena sa rumom Under the boardwalk
Skyhighatrist Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Da je svih 20 minuta samo Fat Mac na ekranu, u ovim kosuljama sto sad nosi, bila bi odlicna epizoda
gervasius twinkleminkleson Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 Ove u kosuljama su mi jos bolje. U njima izgleda kao da pokusava da sakrije koliko je debeo, ali ne uspjeva :DCarski mi je sto je ubjedjen da je u dobroj formi. As someone who strives to keep themselves as a perfect physical specimen, shortcuts disgust me.
nisam ja Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 ovaj se stvarno udebljao tolko?hm, nastavio bih, al se ne sećam gde sam stao sa serijom.
gervasius twinkleminkleson Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 Prosla epizoda [Frank's Brother], iako zabavna na svoj nacin, vjerovatno jedna od slabijih uopste. Potpuno atipicna, kao da je neka druga serija u pitanju. Ali bilo je ok momenata, samo pojavljivanje Lt Danielsa kroz razne periode je odlicno :DAli zato ova jucerasnja epizoda - odlicna! Cudi me da ranije nisu uradili epizodu sa vremenskom nepogodom. Carski mi je i uvijek kad hintuju na Dennisovu izopacenost
Phil Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 (edited) Серија разбија. Она епизода кад Де Вито узме ЛСД ми натерала сузе на очи, свега миEdit: LSD :) Edited October 22, 2011 by Phil
ToniAdams Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 jebiga, povremeno naletim i opet mi se cini da sam se zaebo sto sam odbio da gledam posle nepune epizode :(
Recommended Posts