Jump to content
IGNORED

it's always sunny in philadelphia

gervasius twinkleminkleson

Recommended Posts

Posted

fat mac :lol: :Hail:odlicna prva epizoda, mnogo bolja od recimo prve epizode prosle sezone. sepinwall kaze da su i naredne tri odlicne. can't wait :)

Posted

oni se stvarno bore da budu što bolesniji kako vreme odmiče :Hail: :Hail: :Hail:

Posted

Odlicna, odlicna prva epizoda! Rob se stvarno ugojio za ulogu, da pi pisci mogli da se sprdaju :D Car!

Posted

Ja opet probao sinoc da gledam na Fox Life-u i opet mi ne ide ....

Posted

Nije mi nesto prva epizoda, ali vratili su se :)

Posted

Meni je prva nesto bolja, ali i ova je carska. Debljanje je najbolji potez koji je Rob McElhenney mogao da napravi :DOsim po njegovo zdravlje, ali to je manje bitno. Da je svih 20 minuta samo Fat Mac na ekranu, u ovim kosuljama sto sad nosi, bila bi odlicna epizoda :lol:

Posted

Jersey Shore epizoda je bila vrh. Danny De Vito i njegova sunka natopljena sa rumom :lol: Under the boardwalk :isuse::lol:

Posted
Da je svih 20 minuta samo Fat Mac na ekranu, u ovim kosuljama sto sad nosi, bila bi odlicna epizoda :lol:

48098_story__fatmac2.jpgrob-mcelhenney-mac-from-its-always-sunny-got-fat-25865-1308930892-19.jpg

Posted

48098_story__fatmac2.jpgrob-mcelhenney-mac-from-its-always-sunny-got-fat-25865-1308930892-19.jpg

Ove u kosuljama su mi jos bolje. U njima izgleda kao da pokusava da sakrije koliko je debeo, ali ne uspjeva :DCarski mi je sto je ubjedjen da je u dobroj formi. As someone who strives to keep themselves as a perfect physical specimen, shortcuts disgust me.:lol:
  • 3 weeks later...
Posted

ovaj se stvarno udebljao tolko?hm, nastavio bih, al se ne sećam gde sam stao sa serijom.

• 2 weeks later...
Posted

Prosla epizoda [Frank's Brother], iako zabavna na svoj nacin, vjerovatno jedna od slabijih uopste. Potpuno atipicna, kao da je neka druga serija u pitanju. Ali bilo je ok momenata, samo pojavljivanje Lt Danielsa kroz razne periode je odlicno :DAli zato ova jucerasnja epizoda - odlicna! Cudi me da ranije nisu uradili epizodu sa vremenskom nepogodom. Carski mi je i uvijek kad hintuju na Dennisovu izopacenost :lol:

Posted (edited)

Серија разбија. Она епизода кад Де Вито узме ЛСД ми натерала сузе на очи, свега миEdit: LSD :)

Edited by Phil
Posted

jebiga, povremeno naletim i opet mi se cini da sam se zaebo sto sam odbio da gledam posle nepune epizode :(