September 16, 201113 yr Author fat mac :Hail:odlicna prva epizoda, mnogo bolja od recimo prve epizode prosle sezone. sepinwall kaze da su i naredne tri odlicne. can't wait :)
September 20, 201113 yr Odlicna, odlicna prva epizoda! Rob se stvarno ugojio za ulogu, da pi pisci mogli da se sprdaju :D Car!
September 23, 201113 yr Author Meni je prva nesto bolja, ali i ova je carska. Debljanje je najbolji potez koji je Rob McElhenney mogao da napravi :DOsim po njegovo zdravlje, ali to je manje bitno. Da je svih 20 minuta samo Fat Mac na ekranu, u ovim kosuljama sto sad nosi, bila bi odlicna epizoda
September 24, 201113 yr Jersey Shore epizoda je bila vrh. Danny De Vito i njegova sunka natopljena sa rumom Under the boardwalk
September 24, 201113 yr On 23. 9. 2011. at 13:02, gervasius twinkleminkleson said: Da je svih 20 minuta samo Fat Mac na ekranu, u ovim kosuljama sto sad nosi, bila bi odlicna epizoda Reveal hidden contents
September 24, 201113 yr Author On 24. 9. 2011. at 20:41, historian said: Reveal hidden contents Reveal hidden contents Ove u kosuljama su mi jos bolje. U njima izgleda kao da pokusava da sakrije koliko je debeo, ali ne uspjeva :DCarski mi je sto je ubjedjen da je u dobroj formi. As someone who strives to keep themselves as a perfect physical specimen, shortcuts disgust me.
October 11, 201113 yr ovaj se stvarno udebljao tolko?hm, nastavio bih, al se ne sećam gde sam stao sa serijom.
October 22, 201113 yr Author Prosla epizoda [Frank's Brother], iako zabavna na svoj nacin, vjerovatno jedna od slabijih uopste. Potpuno atipicna, kao da je neka druga serija u pitanju. Ali bilo je ok momenata, samo pojavljivanje Lt Danielsa kroz razne periode je odlicno :DAli zato ova jucerasnja epizoda - odlicna! Cudi me da ranije nisu uradili epizodu sa vremenskom nepogodom. Carski mi je i uvijek kad hintuju na Dennisovu izopacenost
October 22, 201113 yr Серија разбија. Она епизода кад Де Вито узме ЛСД ми натерала сузе на очи, свега миEdit: LSD :) Edited October 22, 201113 yr by Phil
October 26, 201113 yr jebiga, povremeno naletim i opet mi se cini da sam se zaebo sto sam odbio da gledam posle nepune epizode :(